Şimdi Ara

POLİSLİĞE BAŞVURUDA BULUNDUM.POLİS ABİLERİMDEN TAVSİYE BEKLİYORUM (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
65.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar sorumlusuydum. Çok rahat ettim okul hayatım boyunca kolluklar dağıtıldıktan sonra hiç nöbet tutmadım. Çok şeyden kaçtım, çok rahat da ettim. Ama hiç bir zaman yatakhaneye 10:30 dan önce çıkamadım. Ve okulda 8 saatten fazla uyuyamadım. Kolluğun bela taraflarıda çok hemde çok fazla Bende tavsiye ederim. Kolluksuz olun haftada 2 tane nöbet gelir çok çok onuda tutarsınız kafanıza göre takılırsınız.
  • kolluk olunca birisi gelir bişey ister kıramazsın sonra diğeri gelir sonra diğeri falan derken senin başın belaya girebilir o yüzden kolluktan ve faaliyetlerden kesinlikle uzak durun derim

baba yatar şafak atar
  • Zaten bunlar ufak ayrıntılar Önemli olan Sınavı kazanıp okula yerleşmeniz, bence bunlara odaklanmalısınız. O 2 yıl nasıl olsa geçiyor bir şekilde. Sonuçta en güzel tarafı 2 yıl sonra ilk maaşınızı alacağınız günün saati bile belli. İşsizliğin hat safada olduğu şu dönemlerde bence en önemli şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Haziranın başında mülakatım var

Şükrü Balcı Pmyo.

kaç net yaptın kardeş?
  • waRRioR ve net_katil S.a devrelerim keyifleriniz iyidir inşallah bu topici yeni gördüm.

Allah İnşallah herkesin işini rast getirsin umarım istediklerinize kavuşursunuz. Kazananlara şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Başlasın okul kargaşası
  • forumumuzda bir polis daha varmış hadi hayırlı olsun:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

forumumuzda bir polis daha varmış hadi hayırlı olsun:D

yakında bir de akademi öğrencisi olacak.
  • iyi geceler. kpss girdik malumunuz.. polis olmak var kafamda.. ön başvuru v.s ne zaman.. ne şekilde yapabiliriz..
    2. olarak kilodan yana sıkıntı var mı acep boy 1,83 kilo 95

cvp lar için şimdiden tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

iyi geceler. kpss girdik malumunuz.. polis olmak var kafamda.. ön başvuru v.s ne zaman.. ne şekilde yapabiliriz..
    2. olarak kilodan yana sıkıntı var mı acep boy 1,83 kilo 95

cvp lar için şimdiden tşkler...

beden kitle endeksin 28. fakat ordaki ölçümlerde boy kısa kilo fazla çıkabiliyor. benimde 28 di mülakatda 30 çıktı uğraştırdılar biraz beni ama geçtim.
  • Benim boyum 1.78 Kilomun en fazla kaç olması gerekiyor bu arada misal 100 kiloyum diyelim giremez miyim ?
    Birde matematik yapmamız şart mı sınavda ? Genel kültür vatandaşlık çalışmamız için ayrı kitaplar falan mı ?
    Seneye sınava gireceğim, dersaneye gitsemmi ki ? Ama dersaneye sadece matematik için giderim gitsemde... PMYO kursları falan var mı netten baktımda pek bişey bulamadım, matematiğim çok zayıf benim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

waRRioR ve net_katil S.a devrelerim keyifleriniz iyidir inşallah bu topici yeni gördüm.

Allah İnşallah herkesin işini rast getirsin umarım istediklerinize kavuşursunuz. Kazananlara şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Başlasın okul kargaşası

aleyküm selam devrem hoşgeldin

işim 3 aydır rast gidiyor bugün büyük gün benim açımdan şubeye isimler gidiyor hayırlısıyla şubeye gidip ekip ortamından kurtulmak istiyorum bıktım artık haftalık toplantılardan icraat baskısından

• quote:

Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım

Benim boyum 1.78 Kilomun en fazla kaç olması gerekiyor bu arada misal 100 kiloyum diyelim giremez miyim ?
    Birde matematik yapmamız şart mı sınavda ? Genel kültür vatandaşlık çalışmamız için ayrı kitaplar falan mı ?
    Seneye sınava gireceğim, dersaneye gitsemmi ki ? Ama dersaneye sadece matematik için giderim gitsemde... PMYO kursları falan var mı netten baktımda pek bişey bulamadım, matematiğim çok zayıf benim...

100 kilo olursan olmaz senin 63-65 kiloda olman lazım..Matematik yapman şart gibi yaparsan daha iyi olur.Dersaneye gitt ygsden 280 alamadan başvuramazsın polisliğe.Pmyo kursları falan varmı bilmiyorum olması lazımm.Matematiğin zayıfsa dersaneye git.. Vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

quote:

waRRioR ve net_katil S.a devrelerim keyifleriniz iyidir inşallah bu topici yeni gördüm.

aleyküm selam devrem hoşgeldin

işim 3 aydır rast gidiyor bugün büyük gün benim açımdan şubeye isimler gidiyor hayırlısıyla şubeye gidip ekip ortamından kurtulmak istiyorum bıktım artık haftalık toplantılardan icraat baskısından

waRRioR hocam sizin birim ne acaba?

• quote:

Eyvallah devrem

Emin olun Polisler sandığınızdan daha fazla

• Hocam belki önceden geçmiştir , bir sorum olacak 2 yıllık üniversite bitirip , sonra polisliğe başvurursak bize ne gibi faydası olur ( üniversitenin )

eğitim , şartlar vs... için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

Hocam belki önceden geçmiştir , bir sorum olacak 2 yıllık üniversite bitirip , sonra polisliğe başvurursak bize ne gibi faydası olur ( üniversitenin )

eğitim , şartlar vs... için

2 yıllıktan başvuramazsın onu açıköğretim tamamlayıp kpss girebilirsin.sana faydası olmaz yin polis memuru olursun.
  • quote:

quote:

Benim boyum 1.78 Kilomun en fazla kaç olması gerekiyor bu arada misal 100 kiloyum diyelim giremez miyim ?

100 kilo olursan olmaz senin 63-65 kiloda olman lazım..Matematik yapman şart gibi yaparsan daha iyi olur.Dersaneye gitt ygsden 280 alamadan başvuramazsın polisliğe.Pmyo kursları falan varmı bilmiyorum olması lazımm.Matematiğin zayıfsa dersaneye git.. Vesselam

65 Kilo mu ? boyum zaten 1.78 hocam kalıplıyımda saçma geldi bana nasıl 65 kilo 90 olsa giremezmiyiz ?

• quote:

quote:

quote:

65 Kilo mu ? boyum zaten 1.78 hocam kalıplıyımda saçma geldi bana nasıl 65 kilo 90 olsa giremezmiyiz ?

sen kaç kilosun ki? 63 ideal olman gereken kilo ama üstleride olmaz değil tabi abartıya kaçmaması durumunda

• İnternetten araştırdımda boyun son iki rakamına 10 eklenip 10 çıkarılıyor muş 1.80 isek en az 70 en fazla 90 kg gibi doğru mu
    Şuan boyum 1.78 Kilom 100 Küsür, iriyim ve hayli göbek var. Kesin birşey söylemen mümkün mü acaba ?
  • quote:

İnternetten araştırdımda boyun son iki rakamına 10 eklenip 10 çıkarılıyor muş 1.80 isek en az 70 en fazla 90 kg gibi doğru mu
    Şuan boyum 1.78 Kilom 100 Küsür, iriyim ve hayli göbek var. Kesin birşey söylemen mümkün mü acaba ?

15 kg eksik veya fazla standart diye biliyordum ben
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.