Şimdi Ara

polisin korkup giremedigi her yere elimi kolumu sallaya sallaya girerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çünkü tehdit oluşturmuyorum ve kimse beni takmıyo zaten

• of of dentinhoda 1 ay yok
  • "Snake, this is a stealth mission, don't captured the survalliance cameras."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba İplenmeyen Adam,bugün nasılsın?

Forum kuralları çiğnendi

• haxball oynayak mı?
  • Varsa şekliniz tarlabaşına bekleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

çünkü tehdit oluşturmuyorum ve kimse beni takmıyo zaten

adamlar aksiyon yaşamak için polis olmuyorlarki para kazanmak için oluyorlar hiçkimse bu meslekte canımı vatanım için veririm vb şeyler demezler

babamdan biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malzemeler

350gr. asma yaprağı
    250gr. kıyma
    2 su bardağı pirinç
    1 büyükbaş soğan
    2 domates
    Yarım demet maydanoz
    1.5 tatlı kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber
    2 yemek kaşığı zeytinyağı

Yapılışı

Asma yaprakları teker teker yıkanarak önceden kaynamış suya atılır. Yapraklar renkleri yeşilden sarımtraka dönene kadara yaklaşık 1-2 dk. haşlanır.

2 yemek kaşığı zeytinyağında pirinçler hafif sotelenir. İçine bir fincan suyla yemeklik doğralanmış soğan ilave edilerek 2-3 dk. daha sotelenmeye devam edilir. Ocaktan alıp içine kıyma , maydanoz , domates , tuz , karabiber ilave edilir,karıştırılır. İç malzeme hazır hale gelmiş olur.

Yaprakların sapları koparılıp iç malzeme yaprak ile sarılır. Sarmalar tencereye dik olarak dizilir. Sarmaların yarı yüksekliğine kadar tencereye su konur. Önce hızlı ateşde duman çıkana kadar pişilir sonra yaklaşık 25 dk. kısık ateşte pişirilmeye devam edelir. Pişerken yaprakların üzerine bir tabak koyun ve tencerenin kapağını kapatın.

Arzuya göre yoğurt ve/veya limon ile servis yapılabilir. Afiyetle.

• mms://yayin3.canliyayin.org/marankitv beyler maranki tv diyorum.. çok kıyak birisi..
  • south park 9.sezon 6.bölümü izlemiş gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalD3

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

şu oyuncu için ne düşünüyorsunuz karar veremiyorum potansiyal var su an ki özelliklerde çok iyi de fiziksel olarak çok mu zayıf yoksa alınabilir mi 1-1.5 m 'ye alabiliyorum

polisin korkup giremedigi her yere elimi kolumu sallaya sallaya girerim

şu yüz paketi mega paket falan bulan varsa alıntılasın.aslında konuda ben paylaşmıştım ama onlar patlamış

Adam iyiye benziyor ama genç adamlarda potansiyeli 4 yıldızın altındakileri pek tavsiye etmiyorum özellikle yabancıları eğer türk liginde oynuyorsan çünkü yabancı sınırlaması var o nedenle çok çok iyi yabancılarının olmasını tavsiye ederim ben de fenerbahçe ile oynuyorum 2014-2015 sezonundayım recep niyaz ve salih buna yakın özelliklere sahip gençler ,ha çok verim aldığım söylenemez ama inatla geliştirmeye çalışıyorum.Bir de o pozisyonu sevmiyorum ben ofansif orta saha ona uygun bir taktikle başarı elde edemedim ama tabi taktikler kısmını sen kendi takımına neyi alıştırdıysan ona göre gidiyordur.

fiziksel olarak zayıf ama takım oyunu ve çalışmanlık değerleri fena olmaması nedeniyle küçük takımlarda iş yapabilir diyorum ama uzun vadeli büyük hedefler için kadro planlaması içinde yer alabilecek bir oyuncu olsa da kilit adam olması zor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

adamlar aksiyon yaşamak için polis olmuyorlarki para kazanmak için oluyorlar hiçkimse bu meslekte canımı vatanım için veririm vb şeyler demezler

babamdan biliyorum

Küçükken bisikletim çalındığı için annem karakola götürdü. Neyse bindim arabaya boyna bana kızıyolar nasıl bi bisiklete sahip çıkamıyon ? Sağa sola baksana !, gördün mü vur taşı kafasına elin mi yok ! Baya bir saydırdılar sözde mağdur olan benim. Neyse ki artık bu durumlar fazla yaşanmıyor polislerin imajı değişmeye başladı bir Pomem adayı olarak daha da değişeceği kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

of of dentinhoda 1 ay yok

Niang Elazığ maçına yetişir diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreatess

quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

of of dentinhoda 1 ay yok

Niang Elazığ maçına yetişir diyorlar

Olsa kac yazar bize gelen oyuncular pasaport kontrolunde sakatlaniyor. Alistik artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

babamdan biliyorum

Küçükken bisikletim çalındığı için annem karakola götürdü. Neyse bindim arabaya boyna bana kızıyolar nasıl bi bisiklete sahip çıkamıyon ? Sağa sola baksana !, gördün mü vur taşı kafasına elin mi yok ! Baya bir saydırdılar sözde mağdur olan benim. Neyse ki artık bu durumlar fazla yaşanmıyor polislerin imajı değişmeye başladı bir Pomem adayı olarak daha da değişeceği kanaatindeyim.

hacı emin ol iyisin gene sövmemişler sana babamdan biliyorum hergün anasından tutta cehennemine kadar sövüyorlar polislere ama vurma izni olmadığından o sinirle kalıyorlar yani normal birşey bu emin ol babama ettikleri küfürleri bi ara duydum orda cinayet işlersin sen sabır işte

• Karnım acıktı ya.
  • Beyler bu sinav isini nasil halledecem ya?

• Ne yesem aacaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güldüm lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.