Şimdi Ara

Polis ve devlet önce bu farlara bi el atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter kardeşim yeter iki dakka gozum acımadan yolda gidemiyorum karşıdan gelmese arkadan yapışıyolar

Cakma xenoncularmı dersiniz far yüksekliğini abartı şekilde ayarlayanlarmı dersiniz bildigin florasan gibi ampullermi dersiniz türlü türlü sayamicagim kadar çok rezalet var ve hepsi kazaya davet resmen.
    Çakal kasa bmwciler hafif ticariciler sis far acip gezenler şahinciler her araçta olabiliyo gerçi ama canıma tak etti artık.

Egzozmuş motor modifiyesiymiş falan hikaye hiç birinin zararını görmedim bu farlar kadar

Geçen başımdan geçen olayı anlatıyım büyük ihtimal beni haksız bulursunuz adalet bekçisi kesilirsiniz hemen ama anlatıyım.

Bilen bilir antalyada kundu tarafından şehir merkezine dogru dönüyorum arkadaşlarla 4 kişiyiz saatte 01:30 civari pek araç yok ama şehir içine geldikçe artıyo sayı.neyse ben bi ışığa denk geldim durdum sakiniz klimamızı açtık alkol yok müzik dinliyoruz falan yanda 35 plaka bi doblo.kalktık işte bunlarda alemci belli 2 kız 2 erkekler eller falan camdan dışarda geziyolar.Neyse kalktık önüme kırmalar falan yapıyo tepki vermiyorum ama sakinim yine normal sol seritten 70 le gidiyorum herif geçiyo sürekli bidaki ışık yine yan yanayız ha tabi beni geçtikten sonra adam ona buna selektör atıyor boş yere hemde.en son bunun önündeki yavaşladı ben gectim normalce bu sinirlendi heralde geldi geldi selektörledi geçti sonra ben bidaha gectim arkadan selektörle geliyo hem milleti hem beni benim canıma tak etti artık dedeman tarafindayiz.yavasladim yine selektorle gecti yapıştım bunun arkasına selektör manyagi yaptim bunu 1 dakika falan hic durmadan en az 100 (abartisiz) tane atmısımdır sonra gectim bunu akıllanmadı yine yaptı yine aynısını yaptım bizi saga cekmeye davet etti.cektik dedim arkadasa plakalari sök bagaja at biz hallederiz dedim tamam dedi bi indik adamların amacı dalmakti 4 kisiyi gorunce tartismaya girdiler hirpaladik bindik kactik.Bu adam uzunlar acik gezdi sehir icinde milleti beni selektorledi yapilmasi gereken buydu yaptik sizin gorusunuzu bilemem

Edit: hirpalama dediysem yumruk falan yok oyle az korkuttuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 15 Temmuz 2014; 2:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)patlak farla gezenleri de unutmamak lazim ayri bi igrelti duyuyorun onlara.
    2)hazir 4 kisi avantajın da varmis. Ben olsam baya benzetirdim bunlari ki bi daha akilli dursunlar.
    3) merak ettim 4 kisi olmasaydin yine saga ceker miydin?

• Yollar manyak dolu , adamla dalasa bisey demiyorum ama elestirilerinizde haklisiniz .

• Bu hikaye mükerrer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık kardeşim, az bile yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

1)patlak farla gezenleri de unutmamak lazim ayri bi igrelti duyuyorun onlara.
    2)hazir 4 kisi avantajın da varmis. Ben olsam baya benzetirdim bunlari ki bi daha akilli dursunlar.

Hocam aslinda yapiliyim 1.83 boy 90 kg ciddi vucut var ilk basta sadece ben indim 4 kisi oldugumuzu anlamasinlar diye oyle bile morelleri bozuldu ama iki kisi 1 kisiden her zaman üstündür ayrica araclarinda sopa olma ihtimalini goz onunde buldururdum o yuzden saga yanasir durcak kadar yavaslayip bi anda yine gazlardim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

eline sağlık kardeşim, az bile yapmışsın

Vallahi trafikte cok sakin biriyim yaşıma göre ama selektör yedimmi ben dayanamıyorum psikolojik sorun gibi bisey resmen psikologa gitsem olacak.Bi tane selektor yedimmi adamin altindaki araca bakmadan dalaşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: obmann

1)patlak farla gezenleri de unutmamak lazim ayri bi igrelti duyuyorun onlara.

Hocam aslinda yapiliyim 1.83 boy 90 kg ciddi vucut var ilk basta sadece ben indim 4 kisi oldugumuzu anlamasinlar diye oyle bile morelleri bozuldu ama iki kisi 1 kisiden her zaman üstündür ayrica araclarinda sopa olma ihtimalini goz onunde buldururdum o yuzden saga yanasir durcak kadar yavaslayip bi anda yine gazlardim

Valla bu tip konularda taktiğm vardir ve gayet de etiktir.eger aractan tek kisi iner ve kavga tarzi bi sey istiyosa ki cok yapmisimdir iner agzinin payini veririm. Cok kisilerse ve sopali iseler inin arabadan mumkun mertebe torpidoda ici bos silah bulundurun. Yapacaklari hamleye gore cikarin silahi.

• İyi yapmisiniz ayi tokatlamak rahatlatir

• bu manyaklar silahlıda alkollüde olabilirdi. bırakın çekin.kenara gitsinler iki dk.sonra devam.edin. it kopuk ciğeri beş para etmez adam yüzündn pisi pisine afedersiniz de mok yolunu görmeye gerek yok bence.

onlara ceza uygulayacaklar malesef islerini yapmadiklarindan bunlar başımıza.geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulnation -- 15 Temmuz 2014; 3:34:46 >
  • Orada durdun ya senin yaşadığını eniştemin arkadaşı yaşıyor.

Adam yurtdışından gelen kardeşini almaya gidiyor(Doktor ama askeriye bünyesinde silah eğitimi ve beylik tabancası var.).Kardeşi ben kullanayım diyor arabayı o da tamam diyor.

Bunlara yolda yine sizin ki gibi bir neden çıkıyor kenara çek diyor bu adam.

Kardeşi de çekiyor.

Diğer adam geliyor hiç konuşmadan adamın kafasına sıkıyor gerçeknte bir laf bile geçmiyor direk kafasına sıkıyor.Bu arada Allah rahmet eylesin.

Ben öyle tipler olsa inmem.

İniyorsan da sopa vs. vardır demeyeceksin ya da arabadan levye vs. almayacaksın bileğine güveniyorsan kavgaya varsan her şeyi göze alduysan ineceksin.

Adamlar alkollüyse ben olsam kaza yaptırırım araç içindekilere zarar vermeyecek şekilde sonra onlar düşünsün ya da polisi ara böyle böyle çevirtidiniz aracı.

Ama bileğine güvenmeyip sağ çekip sonra arabay binersen alkollü adam kafası iyi ileride seni sıkıştırsa ya da yolda aracı kurşunlasa ne olacak?

Plakanı aldı belki yarın birgün ailenden biri ya da arkadaşın kullanırken gelse sıksa yakının zarar görse Allah korusun hayatını kaybetse ne olacak?

Bunları düşünemezsin ama indiğin an da geri binmeyeceksin.

Yaşım genç ama yahiç inmem ya da indiysem o adamları kaşımadan o araca geri binmem.

Zaten durduktan sonra her şeyi göze aldın orada kavga etmeyerek sen kaybettik.Yani ya adamlar doluysayı aracı durdurduğun zaman düşünecektin.

Bence kavgadan kaçman yine iyi olmuş hiç durmaman lazımdı abuk subuk tipler adam olsalar alkollü arabaya binip milletin anasının,babasının hayatına kast etmezler.

Biliyorlar sonuçta ceza az ne olacak?Kuzenime af edersiniz söyleyemiyorum ama böyle bir alkollü sürücü çarpıp kaçtı hastane dibinde olmasına rağmen kuzenim hayatını kaybetti.

Adam 2 yıl hapis yattı sadece 2 yıl yattı.Bu nedenle rahatlar.Yani bu tarz tiplerle ne ağız dalaşı ne kavgaya girme ha sınırını mı aştı.

Al plakayı sonra ne yapacağına sakin kafayla karar ver.

Böyle indim aşağıya hadi döveriz dersin çeker sıkar o zaman ailenize size yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 15 Temmuz 2014; 3:47:47 >

• bende sol şeritte yavaş gidenlerden bıktım usandım, adama selektör yapmayayım diyorum en son 1-2 tane atıyorum geçmiyor sağa, mecbur sağdan geçiyorum adamı, milletin gözünde makasçı oluyoruz direk, adam duble yolda sol şeritte 70le gidiyor kendi şehrinde yol bir tek onun
  • Baktın arka tamponunda sorun var.Yada boya yaptırmak istiyorsun.aracında da değişen varsa önüne geçip vercen dip frenin gözüne..Bunu korkutma amaçlı aracımın arkadan değişeninin olmadığı halde birkaç araca yaptım eşşek kadar transit dahil.Adamlar arayı açıp toz oldular.Bu deli filan dediler heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Baktın arka tamponunda sorun var.Yada boya yaptırmak istiyorsun.aracında da değişen varsa önüne geçip vercen dip frenin gözüne..Bunu korkutma amaçlı aracımın arkadan değişeninin olmadığı halde birkaç araca yaptım eşşek kadar transit dahil.Adamlar arayı açıp toz oldular.Bu deli filan dediler heralde.

Bi kere yaptik onuda bidaha yapmayiz arac degeri dusuyor zaten carpinca

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    quote:

bende sol şeritte yavaş gidenlerden bıktım usandım, adama selektör yapmayayım diyorum en son 1-2 tane atıyorum geçmiyor sağa, mecbur sağdan geçiyorum adamı, milletin gözünde makasçı oluyoruz direk, adam duble yolda sol şeritte 70le gidiyor kendi şehrinde yol bir tek onun

yollar bencillerindir unutma !! onları kahraman ilan ettiler.
    sağlarından gidip rahatsız etme sülükleri sana 2 yıl hapis cezası bile verirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel2yucel -- 15 Temmuz 2014; 15:23:53 >
  • Simdide zenon degilde renkli lamba yakanlar turedi. Far yerine adam pembe lamba takmis. Hey guzel Allahim yaratiyorsun boylelerini sap gibi birakma Hepde bu sahinciler. Alayi ariza bunlarin

• Gayet İyi yapmışsınız hocam haketmişler. Apaçi ve maganda çok memlekette. İstanbulda Otobanda çok oluyor böyle artisler, geçen gün bir tane Connect sol şeritten yardıra yardıra selektör atarak gidiyor, Önünde de Audi A5, A5 kaçtı sağa kökledi Gazı, verdi bu Connectin eline, bu Connect solda kalmaya devam etti. Sonrasında da Makasçı bir passat dibine girdi selektör manyağı yaptı connecti abartısız 15 kere çakmıştır uzunları. Al birini vur ötekine hesabı. 3 hafta kadar önce yaşadığımız bir olayda yeni Leon FR camlar falan full filmli artist olduğu belli makas atarak geliyor, yer havalimanı Shell'in orası, Sağdan bir taksi katıldı yola taksinin solundada biz varız, Leon taksiye silme geçti sonra makasa devam etti en sola geçti, bizde arkasına geçip, Mercedes'in akıllı ILS sistemi ile selektör yaparak kör ettik bu kamili. Sonra sağa geçip yanına gelmemizi bekledi, gelmeyince de basıp gitti. Çakma xenon farları hiçbir şekilde tasvip etmiyorum ama onların ve onlar gibi apaçilerın, otobanda makas atanların hakettikleri şey doğal bixenon veya LED far. Kör etmek için birebir, hakediyor namussuzlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

eline sağlık kardeşim, az bile yapmışsın

Aynen...

• Çok ilginç yorumlar. Maşallah forum.

• İstanbul trafiğinde dikkat edilmesi gereken araçlar;

- hafif ticariler(özelllikle doblo)
    - renault fluence, vw polo gibi filo kiralaması yapılmış araçlar( araç onların olmadığı için serseri mayın gibi gidiyorlar)
    - taksiler.
    - minibüsler.
    - halk otobüsleri.
    - seat leon, vw scirocco tarzı saçma sapan modifiye edilmiş araçlar,
    - eski kasa bmw'ler, şahinler daha nice aptalca modifiyelenmiş eski araçlar.

bu tip araçları kullananlara ekstra dikkat etmek gerekiyor. hepsi böyledir demiyorum ama bu araçları kullananların birçoğu adi ve şerefsiz insanlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.