Şimdi Ara

Polis Telefonu Açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam saat 20.00-20.30 sularında Bayrampaşa/İstanbul Forum İstanbul AVM'den çıkıp Yıldırım Mahallesinden geçerek evime gidiyordum. Honda Civic marka model araçtan (plakasını da aldım) havaya 3-4 el ateş edildi. Bende belki bir önlem alınır diye polisi arayayım dedim. 155'i aradım, sanki turkcell müşteri hizmetlerini aramışım gibi, " TÜM OPERATÖRLERİMİZ DOLUDUR BEKLEYİN " şeklinde otomatik kayıt beni bekletti. 10 dakika bekledim daha sonra telefon kapandı. acil bir durum olsa polise ulaşamayacak mıyız? belki evime hırsız girmiş belki beni öldürmeye çalışanlar var. değil polisin olay yerine gelmesi, polise ulaşamıyoruz bile. nasıl iştir bu ??

• Ama orda domatesin kilosu 20 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plakayı alıp ateş ettiler dediğinde,yolu kesip o anda üstlerinde yakalansa işe yarardı
    ama bütün yolların tutulması lazım.sanki soygun yapılmış gibi yakalamaları lazım,ateşin cezasıda pek yok.kurusıkı ise

eğer ustlerınde yakalanmazsa sonraki güne kalırsa,biz degıldık derler olur biter
    belki onların bır tanıdıgı kıllık olsun dıye ıftıra atcak o sekılde dusunurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

plakayı alıp ateş ettiler dediğinde,yolu kesip o anda üstlerinde yakalansa işe yarardı
    ama bütün yolların tutulması lazım.sanki soygun yapılmış gibi yakalamaları lazım,ateşin cezasıda pek yok.kurusıkı ise

eğer ustlerınde yakalanmazsa sonraki güne kalırsa,biz degıldık derler olur biter
    belki onların bır tanıdıgı kıllık olsun dıye ıftıra atcak o sekılde dusunurler

olayın gerçekleştiği an aradım polisi, dün oldu bu olay. bugün buraya yazayım dedim. bu tür olaylarda neler yapılıyor diye bu durumda
  • Hocam gayet normal Türkiye'de yaşıyoruz kim işini doğru dürüst yapıyor ki? Yapsa zaten bugün bu konumda olmazdık. Geçen bir arkadaşım yabancı bir erkek tarafından sözlü ve fiziki şekilde taciz ediliyor polisi aradığında ise hemen geliyoruz deyip olayın ardından 2-3 saat geçmesine rağmen gelmiyor. Şuan da forum da popüler olan konuya bakarsanız bu tür olayların çok sık yaşandığını görürsünüz. Şansa bala yaşıyoruz işte.
  • polis ne yapsınki ülke manyak dolu , bıkmışlar suç işlenmeden sallamıyorlar
  • Bir keresinde ben de aramıştım ve bağlanamamıştım. Neyse ki çok mühim bir olay değildi. Ev ve iş yerine yakın polis merkezlerinin numaralarını almakta fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Shooter ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Hocam gayet normal Türkiye'de yaşıyoruz kim işini doğru dürüst yapıyor ki? Yapsa zaten bugün bu konumda olmazdık. Geçen bir arkadaşım yabancı bir erkek tarafından sözlü ve fiziki şekilde taciz ediliyor polisi aradığında ise hemen geliyoruz deyip olayın ardından 2-3 saat geçmesine rağmen gelmiyor. Şuan da forum da popüler olan konuya bakarsanız bu tür olayların çok sık yaşandığını görürsünüz. Şansa bala yaşıyoruz işte.

güvenlik için maaşımdan vergi veriyorum, güvenliğe ulaşamıyorum. sağlık sigortası ücreti kesiliyor maaşımdan ayda 300-400 lira, sağlık sıkıntım olduğunda hastaneye gidiyorum ilaçlara para bayılıyorum. maaşımdan yine ölüm sigortası kesiliyor 600 lira, emeklilik yaşı 65, ondan sonra kaç yıl yaşarım belli değil görür müyüz o yaşı acaba?? haraç üstüne haraç ve hiçbir hizmetten yararlanamıyorsun. ben bu düzene karşıyım benden kesilmesin ödemek istemiyorm desen terörist olursun

• illüminati İ kullanıcısına yanıt
    polis ne mi yapsın! işini yapsa nasıl olur, bankamatikten 4000 tl yi çekmeyi bilirler ama
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    4000 tl çekemez tek seferde 1500 tl çekebilir ATMden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

4000 tl çekemez tek seferde 1500 tl çekebilir ATMden.

bilader çok sağol şuan her şey açığa kavuştu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.