Şimdi Ara

Polis olmak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 11.sınıfım ve polis olmak istiyorum biraz araştırdım ygs de belirlenen barajı geçtikten sonra pmyo sınavına girmeye hak kazanıyomuşuz onu kazanıncada mülakata sokuyolarmış. Şimdi bikaç sorum var. 2016da ygs lys kalkıcak diyolar ozaman yeni sınav sisteminde yine ygs konularımı çıkıcak karşımıza yoksa lys konularıda dahil olabilir mi?
    Diyelim ben ygs ve pmyo sınavını geçtim mülakatta kalma olasılığım varmıdır yada adaletli bi sistem mi bu mülakat nasıl işler?
    Ygs den 340-350 yapan biri pmyo sınavında kaç yapabilir yani pmyo sınavının zorluğu nedir? şuan meslek lisesinde okuyorum 2.dönem açık liseye geçicem bu yüzden açık lise mezunu olucam polis olmamda bi engel okur mu bu? bide boyum 1.90 yaşım 17 belki birazdaha uzarım ki uzamak istemiyorum, boyum uzun diye polis olamama gibi bi durum varmı yada boy en fazla kaç olmalı polislerde . polisliği gerçekten istiyorum, önümde 1.5 sene var full ygs ve pmyo çalışıcam. kazanamassam diğer senede çalışıcam. tek korkum pmyo na girememek ne biliyim belki kontejyan dolar yada mülakatta beğenmezler falan diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 15 Ocak 2015; 2:44:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yeterki çalış pmyo olmaz akedemi olur yada hukuk kazan savcı ol asker polisin amiri ol çalış yeterki seçenek cokk

• Kardesim babasi polis olan biri olarak soyluyorum polislik amacin olmasin elinde seçeneğin olsun ona bel bağlama bence normal YGS lys calismana devam et zaten ileriki yillarda son olaylar yüzünden çok ince eleyip sık dokurla r

• up
  • Akademi kapandı önünde 2 seçenek var uni sınavına girip istenen puanı alıp pmyo sınavına göreceksin kazanirsan mulakat intibak sağlık kontrolünden gecersen polis Okulu öğrencisinin 2 yılda memursun yada 4 senelik uni bitirip pomem sınavlarına gireceksiniz kazanirsan yine aynı ama 6 ayda polis memurusun

• Git kendine onurlu bi meslek seç.
    Halkın polisi değil hükümetin polisi olursun.polisliği o kadar kolay bi mmeslek sanma.
    Kırikkalede çevik kuvvet polisi olan 21 yasindaki polis tayini hakkari yüksekovaya cikinca kafasina sıktı..
    Hala polis olcam diyorsan karar senin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: police9696

Git kendine onurlu bi meslek seç.
    Halkın polisi değil hükümetin polisi olursun.polisliği o kadar kolay bi mmeslek sanma.
    Kırikkalede çevik kuvvet polisi olan 21 yasindaki polis tayini hakkari yüksekovaya cikinca kafasina sıktı..
    Hala polis olcam diyorsan karar senin..

nick mesaj uyumsuzluğu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaymakam olmak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • police9696 P kullanıcısına yanıt
    Dunyanin hicbir yerinde halkin polisi diye bir sifat yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Filozof.Polis

Akademi kapandı önünde 2 seçenek var uni sınavına girip istenen puanı alıp pmyo sınavına göreceksin kazanirsan mulakat intibak sağlık kontrolünden gecersen polis Okulu öğrencisinin 2 yılda memursun yada 4 senelik uni bitirip pomem sınavlarına gireceksiniz kazanirsan yine aynı ama 6 ayda polis memurusun

pmyo sınavıda kalkmış. yeni sistem şöyleymiş, sadece ygsye giriyomuşuz ve ygsde istenen puanı aldıktan sonra mülakata sokuyolarmış pmyo sınavı kalkmış
  • Onursuz bi meslek polislik.3bin lira için halkı katledemem,fabrikada hakkini arayan işçiye gaz sıkamam
    Heleki emir altında hiç calisamam..
    Gerçi herkes birilerinden emir aliyor ama askeriye polislik zabita ozel güvenlik gibi calisanlarin işi daha kotu.
    Bayrampaşa çevik kuvvet şube müdürlüğünde müdürlerin arabasini iç-dış yikayan polisler vardi bi ara :)) bu mu polislik :))
  • POMEM, PMYO ya da PAEM okuyarak polis olursunuz.
    POMEM: Lisans
    PMYO: Lise
    PAEM: Komiser yardımcısı lisans.

Mezuniyete göre okul seçersiniz.
    https://polisnoktasi.com/polis-olmak-istiyorum-nasil-polis-memuru-olurum/
  • _KoLCu_ kullanıcısına yanıt
    Güzel hort

• Şimdi ne oldu

• noyan_ kullanıcısına yanıt
    konuyu mezarından kaldırmıssın hocam.

neyse. onune gelen artık polis ve asker oluyor. çok zorlanmazsınız. siciliniz(?) temiz olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOLOFİRA GEÇTİ Mİ BURADAN

konuyu mezarından kaldırmıssın hocam.

neyse. onune gelen artık polis ve asker oluyor. çok zorlanmazsınız. siciliniz(?) temiz olsun yeter

Polis olmak basit mi hocam bi şansımı deneyelim o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.