Şimdi Ara

polis evde bulamayınca ne yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adanada ailemle yaşıyorum, şehirde ne kadar müptezel varsa bu sabah toplamışlar. ailemle yaşadığım eve de gelip beni sormuşlar, ben malatyada öğrenciyim , durumu anlatmış ailem poliste numaramı alıp gitmiş. sizce durum ne olur ? ben sadece adımın geçtiğini düşünüyorum önceden sabıkam vs yok gidişat ne olur sizce ? buradaki emniyete gidip sormayı düşünüyorum

• yakalama emri çıkarılır
    1 gece nezarethanede tutulursunuz
  • birşey olmaz unuturlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi şehirdeki satıcılar bir yana içicileri de ifade vermesi, test yaptırması için almışlar. ailem evde değil malatyada okuyor diyor polis tamam diyip numaramı alıyor soruşturma bitince mevzu kapanmaz mı sizce
  • ......
  • değişik bir durum, nelere bulaştın hocam sen.. ö

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    bulaştığım bir şey yok etrafım müptezel dolu sadece takıldığım insanlar hep içici. şu sıralar adanada uyusturucuya karşı büyük mücadele var emniyet müdürünün değişmesi yüzündenmidir bilmiyorum baskın yemeyen mahalle kalmadı. takıldığım kim varsa test yaptırmak, ifade vermek için almışlar. satıcıları bulma amaçlı diye düşünüyorum çünkü ilk defa yapılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep arkadaş olur içiyorum desene erkek gibi

• yasallaştırsınlar bu kadar uğraşacaklarına
  • Malatya egm'den gelirler, ya da gidip bi sor istersen böyle böyle diye. İfade vermen gerekirse orada verirsin

Yeni devlet hastanesinin yan tarafındaki bina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tişört degis aranma seviyen duser ehehheh

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    bulaştığım bir şey yok dedim içmediğimi söylemiyorum.
  • kapiya not birakir anamgillerle geldik evde bulamadik diye

bu nasil bi soru

• İçici veya satıcı olmadığını anlamak için soruşturma yapacaklar. Kaçmak yerine kendin git. Yoksa şüpheli durumuna düşersin.

Satıcı yakalandığı zaman rehberdeki tüm numaralar aranır. Adres bilgileri falan hep sorulur. Umarım rehberde alış veriş konuları yoktur.
  • Hocam yanlış anlamayın sizi tanımam etmem. Ki suçunuz olmadığına da inanmak istiyorum. Fakat bir olayda birinin adı geçtiyse en azından ifade vermesi gerekir diye düşünüyorum. Öteki türlü işi boşlamak oluyor. Hadi siz masumsunuz ifade verseniz de vermeseniz de bir şey farketmez diyelim. Yarın öbür gün herhangi bir dava hakkında işe yarar bilgiler verebilecek birini de polis umursamadan geçerse durum kötü sonuçlanabilir. Tabi bu benim düşüncem.

• cevaplar için teşekkür ederim. aranızda konuya hakim biri var mı
  • R-cali R kullanıcısına yanıt
    Yasal olarak içicilik de yasak olduğundan, istihbaratları varsa gelip alabilirler ve teste girmen istenebilir ama işin içine avukat koyup bunu engellemek mümkün. Kan değerlerinde tespit olayı maddeye göre değişmekte olup örneğin ot için bu süre 6 ay olabilir. Şahsi fikrim operasyonlar duruluncaya kadar ortalıkta görünmemen, muhtemelen sıkıntı yaşamazsın ama yine de garantisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim. kan değerlerindeki test için süreyi 10 gün olarak belirtiyorlar. denetim yiyen, aylık olarak test yaptıran tanıdıklarım var 1 hafta rahat durdukları sürece kan sonucunun negatif olduğunu söylüyorlar. ayrıca öğrenci evimin adresini istememişler sadece okulum bölümüm ve numaramı almışlar. gelip öğrenci evimin kapısını çalarlar mı emin olamıyorum
  • ..............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.