Şimdi Ara

Polis,Asker El ele pkk'nın Kökünü Kazıyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı art niyetli kişilerin dediği gibi asker polis çatışmasından çok asker - polis dayanışması oldu. JÖH ve PÖH ler son 1 aydır şehirde dağda bu itlerin kökünü kazıyor.Bugün 1 it daha öldürüldü,dün yine öldürüldü vs.
    Ekstra olarak kck operasyonları genişliyor artı olarak bugun bilmem kaç milyon liralık kaçak sigara yakalandı örgüte ait.

Memleket bu konuda harbiden eyiye gidiyor beyler Allah askerimize polisimize güç kuvvet versin.Arkadaşım şu an Ağrı'da -30 derecede nöbet tutuyor.Yapanlar bilir kolay değil askerlik kolay değil dağda operasyon yapmak.

• koçlarım benim ya polis ve jandarma özel harekat bu ülkenin kahramanları

Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

Allah askerimize polisimize güç kuvvet versin.

amin

"Nerede o eski Donanımhaber"
  • JÖH grubunu sayfalarından takip etmeye çalışıyorum.Güzel haberler var gerçekten son günlerde.

"Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme götürür. "

Yavuz Sultan Selim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bir sey degil asil darbe ocak-subat gibi inecek it oglu itlere. Su karlar iyice bir yukselsin.
  • Allah asker ve polisimize güç versin. Darbeler vurulmaya başlandı. Özellikle bugün kck operasyonlarında ilişkili gazeteciler de alınmış galiba. Hemen basın özgürlüğü vs saçmalıklarla gölgelemeye çalışırlar. Mesela bugün bir haber programında bir yazar bugünkü operasyonların sorunun çözümünde olumsuzluk yaratacağı gibi zırvalarda bulundu. Inşallah kökü kazınır itlerin bunlara rağmen.

Fatih Sultan Mehmed Han.
  • Allah (c.c.) güç, kuvvet ihsan eylesin memhetçiğimize..Bu cennet vatanı bölmek isteyen eli silahlı veya silahsız tüm art niyetli hainleri, domuz sürülerini, leş kargalarınıda bertaraf etsin..

bir ara kimyasal silah kullanıldı dediler.

ondan sonra kimyasal kullanılıyor diye dağa katılım azaldığı düşüncesi oluştuğundan kimyasal kullanılmıyor tarzı söylemler telsiz konuşmalarına takıldı

sonra avrupadan falan heyet geldi burada kimyasal kullanılmamış, cesedlerin kömür gibi olmasıyla kimyasal silah kullanımının alakası yok şu şu tip bombalar kullanılmış burada dendi.

en sonunda da kimyasal izleri yok etmek için devlet cesedleri yaktı gibi bir polemik yaşanıyor ve ne yazık ki benim çok akıllı kürt kardeşim ne denirse inanıyor. Ah bi inanmasa.

bi ara da murat karayılan "işte zafere yaklaşıyoruz ordunun savaşmaya gücü yok, yorgun, bıkkın" tarzı şeyler söylüyordu sanırım.

bugün açıklama yapmış

"Şimdi bu zihniyet karşısında biz de farklı alternatiflere yönelmek zorundayız ve biz önümüzdeki süreç açısından bunu tartışmaktayız. Biz Türkiye’ye göbekten bağlı bir halk değiliz"
    ..
    "Doğrudur, bizim de bazı kayıplarımız olmadı değil. Ama bu kadar kapsamlı bir savaş içerisinde verilen kayıplar, bizim için bir süreci kaybetme anlamına gelmemektedir. Belki yönetim üyelerimizin de içinde olduğu bazı kayıplar oldu ama kayıplarımızın sayısal oranı her seneki gibidir"

gibi bir açıklama yapmış. Yazının tamamını okursanız durumlarının vahim olduğunu aslında kendi de bazı yerlerde itiraf ediyor.

Ama pkk nın bitmesi zor gibi gözüküyor. Sonuçta milyon dolarlar konuşuluyor. Bu milyon dolarların finansmanlığını da hangi ülkelerin yaptığını hepimiz biliyoruz.

Şöyle bir yorum görmüştüm pkk nın haber ajansının facebook sayfasında. "Amerika bize ihanet etti. Türklerin yanına geçti. Bu yüzden böyle oldu" diye. Amerika'yı bu zamana kadar kardeşi görüyordu sanırım.

• İnanmıyorum güvenmiyorum, istediğinizi söyleyin

Ne zaman kandile Türk bayrağı dikip orda tugayı konuslandırırlar, ülkedeki pkk yandaşı söylemde bulunanlar içeri tıkılır o zaman inanır aferin derim

Yoksa milletin gazını almaktan ileri gitmez
    Bu yapılanlar yıllardır birşey yapmadıkları için bu yapılanlar eylemmiş gibi geliyor, 90 lı yıllarda bu ülkede neler yapıldı şimdikiler milleti kandırmak ancak
    Benim Yaratılışımda Fevkalade Olan Bir Şey Varsa, Türk Olarak Dünyaya Gelmemdir
  • Doğruysa ne âlâ.
  • PÖH 90larda neler yapmış bi açında bakın. Bu lanetli birliği bir araya toplayanları idam etmek gerekir. Bu birliğin adı ilim insanları tarafından hiçbir zaman temize çıkmayacaktır. Biraz araştırmayı bilin.

PÖH 90ların başında terörü bitirmek üzere toplandığında terör yine azalmıştı. Peki neden geri çekildiler? Niye geri çağrıldılar? Amerikanın oyunları dimi? Hey gidi hey.

Biz PKK bitsin istiyoruz, kürt halkı son bulsun değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 21 Aralık 2011; 11:05:38 >
    Bu şehirden nefret ediyorum,
    Hepinizden nefret ediyorum,
    İnsanlardan nefret ediyorum,
    Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.
  • İşte bu!Bitirelim,köklerini kazıyalım,korkudan öldürelim...Bir tanesi bile kalmasın...Allah T.C.'e değer veren,seven,koruyan,destek olan herkesin yanında olsun.

Orijinalden alıntı: zenten-

PÖH 90larda neler yapmış bi açında bakın. Bu lanetli birliği bir araya toplayanları idam etmek gerekir. Bu birliğin adı ilim insanları tarafından hiçbir zaman temize çıkmayacaktır. Biraz araştırmayı bilin.

PÖH 90ların başında terörü bitirmek üzere toplandığında terör yine azalmıştı. Peki neden geri çekildiler? Niye geri çağrıldılar? Amerikanın oyunları dimi? Hey gidi hey.

Biz PKK bitsin istiyoruz, kürt halkı son bulsun değil...

Son bulsa da bu millet kanını kene gibi emen bir pislikten kurtulsa
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.