Bildirim
Polis Akademisi hakkında bilgi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BLUDGER kardeşim sana mesaj göndermek istedim ama mesaj almak istemiyormuşsun ondan gönderemedim nasıl görüşecez?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombıra552 -- 28 Eylül 2008; 22:31:52 > -
pardon ya hemen düzeltiyorum
edit:herşey normal görünüyor valla neyse burdan da sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorthol -- 29 Eylül 2008; 15:11:04 > -
öncelikle verdiğin bilgiler için çok sağol alanım tm anadolu lisesindeyim harp okullarını tercih etmek istemiyorum çünkü çok sıkı olduğu için yapamam.Sorulara gelince okul dönemi gün içinde yapılanlar nelerdir eğitim ders vs., alt devre üst devre olayı varmı askeriyedeki gibi, ceza puanları sabit 5 puan mı yoksa değişiyormu, haftasonu tatili bayram tatili ve ara dönem tatili var bildiğim kadarıyla yıl sonu tatilinin ne kadarı bize kalıyor staj hariç -
Akademide harp okulları kadar olmasada sıkıdır yani bu bir gereklilik sonuçta belli hiyerarşisi bulunan bir ortama giriyorsun okul içinde 6.30 kalkış saati sonra kahvaltı sabah etüdü 1 saat sürer sonra dersler başlar 15dk ara 45 dk ders şeklinde öğlen 3-4 gibi dersler biter sonraisteyen sporla uğraşır,isteyen ders çalışır yada diğer faaliyetlere katılır akşam yemeği ve akşam etüdünden sonra 22,30 gibi yatılır.Devrecilik vardır evet üst sınıftaki bir öğrenci senin amirin sayılır ceza puanları hakkında tam bilgim yok ama cezadan cezaya değişir birde cezayı vericek görevli amirede bağlıdır 5 puanda kesebilr 20 puanda eğer sene başında verilen ceza puanı hakkını bitirirsen devre kaybı yaşarsın zaten en fazla 1 yıl uzatma hakkın var.Tatil konusunda haftasonu çarşı iznin olur bayram tatillerinde evci çıkılabiliyor galiba ve 15 tatil var yaz tatilinde 2 temmuzdan 4 ağustosa kadar uygulamalı kamp olur son sınıfsan staj yani pek fazla tatil yok :).Gerçekten girmek istediğini iyi düşün çünkü girişte imzalatılan senet çıkmak istemen durumunda sana yüklü bir miktar olarak geri döner okulda aşırı şekilde cemaat yapılanması var onuda söyliyim zaten yılda 100 erkek alıyorlarsa 60 ı bu yapılanmadan geliyor 10 kişide dayısı sayesinde geri kalanıda hakkıyla giriyor.Bu arada tm den harp okullarına girilmiyo diye biliyorum değişti mi yoksa hep harp okuluna gitmek istedim ama alanımdan dolayı sınavlarına bile giremedim işte
-
valla harp okulları hakkında benimde bi bilgim yok ama bizim okulda bi çocuk var ilköğretimden sonra girmişti şimdi bırakıp geldi ailesi ev araba falan sattı tazminatı ödemek için zaten annesi bizim okulda öğretmen bi ark. daha var bırakacaktı az daha zor vazgeçirmişler bu arada ösym formunda yazılana göre akademiye her yıl 190 erkek 10 bayan alınıyormuş ama bu 190 kişiye polis kolejinden gelenlerde dahil mi bilmiyorum cemaat ten kastın nedir biraz açarmısın -
Doğrudur aşırı derecede bunaltıyolarmış öğrencileri zaten o kadar tazminat ödemek zorunda kalmasalar askeri liseyle harp okulununda adam kalmaz %70 i kaçar .Akademiye sadece bu yıl 190 erkek alındı geçen senelerde 90 erkek alınıyordu ihtiyaca göre değişiyor birde kolejde bırakan yada kalanlar olursa onların yerinede sivilden öğrenci alınıyor bu 90 veya 190 kişiye kolejliler dahil değil.Cemaaten kasıt hani duymuşsundur polislik soruları çalındı,sızdırıldı vs diye emniyet teşkilatının içinde büyük bir fethullahçı kadrolaşma var bu yüzden hep kendi adamlarını almaya çalışıyolar en son yapılan hangi sınav olursa olsun pmyo dan komiser yrd. sınavına kadar hepsinde hile oluyor bunlara ait dershanelerde (ışık,fem vs) polislik giriş soruları dağıtılıyordu gerçi bu yıl ösym yaptı soruları alamadık diyolarda görücez bakalım daha ayrıntılı anlatırdımda yeri değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X