Şimdi Ara

Polimer mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben özellikle yalova üniversitesinde polimer mühendisliği okuyan arkadaşlara sormak istiyorum nasıl memnun musunuz? okuduğunuz bölümün geleceği nedir? alanları nasıldır? kyk yurtları nasıldır? biraz fazla sordum ama doğru bilgi almak benim için önemli şimdiden teşekkürlerr :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunalunaa -- 21 Haziran 2014; 18:20:42 >

• Kyk nin erkek yurdu iyi ancak biraz yalova merkeze uzak. Polimer mühendisliğinin iş imkanları konusunda emin değilim ancak firmalar konusunda bilgili insanlar arıyorlar.eger sen kendini geliştirirsen hiç bir zaman iş sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunalunaa

Ben özellikle yalova üniversitesinde polimer mühendisliği okuyan arkadaşlara sormak istiyorum nasıl memnun musunuz? okuduğunuz bölümün geleceği nedir? iş alanları nasıldır? kyk yurtları nasıldır? biraz fazla sordum ama doğru bilgi almak benim için önemli şimdiden teşekkürlerr :)

kimya mühendisi olup tüm iş scalasına sahip olmaktansa neden sadece tek branşa sahip olasın ki
  • yalovada 4(hazırlık var) yılım gelecek yıl mezun olacağım. Üniversite tamamen pişmanlık başka açıklaması yok
  • üniversite hakkında bilgim var biraz paylaşayım...
    öncelikle mühendislik bölümü cadde üzerinde merkeze çok uzak değil ( minibüsle ) zaten yalova çok küçük bir il bir yerden bir yere gitmek kolaydır.erkek yurdundan 20-25 dk minibüsle tutuyor fakülte .erkek yurdu konforludur ama üniversite daha gelişim aşamasında olduğu için şuanki durumu çok vasat.yeni kampüs tigeme yapılıyor.bütün binaların bitimi 2023 deniliyor.ama hukuk bu sene eğitime girdi ve seneye iibf yeni kampüste eğitime başlıcak mühendislik hakkında bilgim yok.lakin şöyle bir durum var yeni kampüse geçse bile bir kaç dezavantajı olucak bunlar merkeze daha uzak oluşu ve bazı şeylerin tam oturmamış olması.bunların haricinde sessiz sakin küçük bir ildir yalova.sahilden istanbulu görürsün o moral verir azda olsa.45-50 dakikaya istanbulda olursun biletlerde internetten 5-7-8-10 lira arasında değişir.(aldığın güne bağlı)
    karar senin

• Ben tercihimi bu sene yaptım ve yer vermedim bu mühendisliğe.. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.