Şimdi Ara

PolatA nın CHRYSLER Stratus'a modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    quote:

Merhaba , bende bir tane chryler stratus 2.0 var 99 buna chip taktırabilirmiyiz ? ne kadara mal olur ? birde performans artışı için ne tavsiye edersin acemiyim bu konuda yardımcı olursan sevinirim çok teşekkürler

hocam bildiğim kadarıyla chrysler stratusun işletim sistemi 8 bit değil - 16 bit olduğu için chip tuning yapılamıyor.sadece özel bir modül ile yapılıyordu -ama parçayı hatırlayamadım.
    arkadaşlar bilgisi olan gelsin...

• mck saol kardeş...bilgisi olan gelsin araba 5 senelik ama satmaya degmeyecek bir araba bence 15.000 dolara o araba yazık
  • hocam az bulunan ve pek kaliteli olmayan otomobillerin sonu böyle oluyor genelde..
  • aslına bakarsan bildin gibi butun amerikan otolar turkiyede boyle...bende o yuzden motor modifiyesi yapmayı uygun buldum butun arabalara yapılıyosa bizimkinede olur diye
  • olur ama biraz zahmetli
  • ya turkiyede firmalar yokmu yapan?? bole amerikada magazalar falan var modifiye için burda önerebilicein bir yer varmı bole yapsam bende süper olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerikanlar için pek yok üzgünüm...
  • www.rpmoto.com Eski Amerikanlarla İlgilenirler... Ama Bağlantıya Geçersen İllaki Yardımcı Olurlar...
  • arkadaş saol güzel bir site baglantıya geçtim sonuclarını bildiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.