Şimdi Ara

Pokemon X/Y Antrenörler Klübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
2
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokemon serilerini çok seven biri olarak forumda pokemon X/Y oynayanların birbirleriyle savaşıp,takas yapabileceği, Friend kodlarını takas edebileceği ve birbirlerine yardım edebilecek aktif bir grup kurma gereksinimi gördüm.Umarım hayırlı ve yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84C4BCA53 -- 15 Mart 2014; 21:59:42 >

• Her ne kadar pokemon oyunlarını hiç oynamasamda grubu destekliyorum
  • Desteğiniz için teşekkürler hocam
  • Bence böyle bir konu iyi oldu ben varım fc imzamda.
  • FC 0275-9133-7339. Safaride Aipom ve Kecleon var
  • kolay gelsin daha oyunu alamadım ama takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekleyim imzada fc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sezon britanya'nın genel sıralamasında ilk 10'daydım. İyi oynadığımdan değil tabiki. strateji... Önümüzdeki bir kaç ay ders-sınav-seminer derken çok yoğun geçecek ama hazirandan sonra her türlü savaş-takas olayını severek yapabilirim. Umarım...
  • oyunda çekirgeler ötüyor :) aylardır yüzüne bakmıyorum. Bir sürü oyunum var oynamam gereken daha
  • Elimde Shiny 100 lvl charizard var beyler 4. nesil ve alındaki her türlü legendary ile değişebilirim. Dün shiny dratini yakaladım on normal dragonite verebilirim ihtiyacı olana
  • Arkadaşlar sizde klübe ait bir imza ve üye listesi yapmalımıyız ve yapabilcek kimse varmı?

• Ana konuyada yazdım kimse ilgilenmedi arkadaşlar elimde dstwo da olan pokemon black oyunu var içindeki pokemonların hepsini orjinal pokemon white oyunuma aktarmak istiyorum ve tek bir 3ds var nasıl yapabilirim?
  • Global Trade Station hala kapanmasıysa onu dene yoksa başka bir ds hada ihtiyacın olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran1242

Global Trade Station hala kapanmasıysa onu dene yoksa başka bir ds hada ihtiyacın olucak

gts yi nasıl kullanacagım detaylı anlatırsan çok makbule geçer
  • hocam bende tam olarak emin değilim,zaten black & white ve black2 & white2 geçmiş oyunlara göre sorunlu oyunlar olduğunu düşünüyorum,bence yeni white'ı en başta oyna
  • @Baran1242 @Kiiroi Senkou @fenercag @withindarkness @ichise @soniczeki

Hepinizi ekledim dostlar. Eklerseniz sevinirim.

Fc: 3926-6344-9030
  • Pokemon b/w 2 de mew i olan varsa white yada y de olanı verebilirim elimde fazla var
  • Baran ilk mesaja eklediğin foto gözükmüyor.
  • _Calderon_ kullanıcısına yanıt
    Farkettim hoca şuan anlık kaldırdım resmi yarın yeni resimler koyarım.

• Benim FC: 1091-9044-7629
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.