Şimdi Ara

Pokemon GO için, Cihaz tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunumuzu, sorunsuz oynayabilmek için satın alınabilecek Tabletleri bilen arkadaşlar yazabilirler mi.

Şu an kullanmış olduğum tabletim xxxxx model sorunsuz oynuyorum , tabletimin özellikleri xxxx gibi. Yada telefon...

• lg serisi telefonlar sorunsuz çalıştırıyor ama aşırı ısınıyor.
  • Eğer bu oyun için telefon arıyosan pili uzun süre giden telefon seçmelisin
  • kangroo kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız model hangisi,özellikle şu model çok ısınıyor diyebilirmisiniz,yoksa LG'lerin hepsi mi
  • Özgür1616 kullanıcısına yanıt
    Tablet daha iyi olur, en azından kullanan varsa modelini yazsın inceleriz, vatandaşlara da yardımcı olmuş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 18 Temmuz 2016; 14:05:47 >
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    g3
  • huawei mate7 pili 4100 mAh
  • lenovo vibe p1
  • galaxy a7 2016 (1 gün rahatça kullanılır, 5.5 inch, 3300 mah)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 19 Temmuz 2016; 2:01:27 >
  • Gm 4g. Isınma problemi olmadan oynuyorum ayrıca şarjıda hemen bitmiyor.
  • gps iyi olması gerek ve mobil hat çekme hızınında iyi olmadı gerek şarj konusunu powerbank ile kapatabilirsin sıkıntı olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemsel olarak evet, bu da takviye bir bilgi.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralığında bulabileceğin en iyi telefon diyebilirim. Yarı yolda bırakmaz. 3 saat boyunca full pokemon oynuyorum 3 saat dayanıyor şarj.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    eyv sağol
  • zenfone max
  • Tablet kullanan var mı, daha rahat olur gibi sanki
  • Lg g serisi uzak kal oyun için.bizim iki arkadaşta da g2 ve g3 var soba mübarekk.bir cep telefonu nasıl o kadar ısınabilir hayret ettim tebrik etmek lazım ısınmayı geçtim.elimi yakıyor telefonları.ayrica kapaniyor yüksek ısı nedeniyle.sadece kapanmadan değil sürekli yüksek ısı led ekranların bir bölümüunu sarartiyor
    Ben xiaomi mi4 lte kullanıyorum memnunumm.bu cihazda ısınıyor ama lg yanında abartmiyorum klima gibi
    Sırf bu oyuna özel cihaz arıyorsanız yüksek kapasiteli bataryalı olanları tercih edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone maxi
  • Nokia 3310
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.