Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    asıl senin akli dengen bozuk boş bi yorum yapmısın sanane milleten ister evde oturur ister dışarda gezer adamın keyfinin kahyasımısın ama boş yorum yapmayı seven kendini birşey sanan boş beleş adamlarsınız sanırsın sen atomu parçalıyorsun bak işine birader gece gece boş yapma burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 15 Temmuz 2016; 0:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Egg için adım sayma konusunda sıkıntı var oyunun, yapılan mesafenin 10 da birini hesaplıyo sanki bunun çözümü nedir

çözümü yok

muhtemel sebebi ise serverların laglı olması
  • nearbly de görülen pokemonları nasıl buluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Fake gps kullanan kişiler adeta servis veren bir sistem var malesef...

günde 50 km yürüyen mi dersniz, sabahlayan mı ? Bu adamlar powerbankları cebinde dolaşıyor ve emek var değil mi ? Yok poketop takılı kaldı bug var yeniden başlat, yok efendim server hatası...

Bir yanda wifi den bağlanıp klimasını açmış adam kopma sorunu minimum, öte yanda mobil veride bornova merkezde olmasına rağmen sıkıntı yaşayanlar ( oyunla alakalı ) mal mal ekran takılmaları vs.

Sen kalk yürü km lerce ama emek hırsızları rahatça level kassın ki en azından oyunu gerçek anlamda oynayanlar katettikleri yolların karşılığını hile kullananlar kadar alsaydılar

Eğer fakegps in önüne geçilmezse ve en önemlisi bu hatalar giderilmezse çok uzun sürmeyecektir bu heyecan ( tabi birde şarj olayına el atsınlar telefon oyuna çalışıyor sanki )

Not: yürümeye engeli olan kardeşlerimi tenzih ederim.

Milletin isi gucu yok sokak sokak pokemon arayacak harbi işsizsiniz ha disarda dolasip pokemon avina cikan insanlari gordukce nasil bi ulkede yasadigimi daha iyi anliyorum.Ben calisirken bos zamanlarda maksat zaman gecsin bluestacksla devam ediyorum ha çalışmamış olsamda gidip kmlerce yol yurumem,bi oyun icin bunlari yapan insanlarin akli dengesiz bozuk olmali

" disarda dolasip pokemon avina cikan insanlari gordukce nasil bi ulkede yasadigimi daha iyi anliyorum"

Sıyırdın mı kardeş ? Oyun sadece Türkiye de oynanmıyor.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Millet ilgi gosterebilir bizim zamanimizda pokemonun farkli bi yeri vardi gameboylarda saatlerce oynadigimi bilirim ama suan ki durum farkli insanlar ciddi ciddi yol yapiyor bu sadece bi oyun bunu unutmamaniz gerek.Yaptigini o kadar yolun yorgunlugun size bi faydasi olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanacak gibi değil sürekli donuyor.

• Arkadaşlar evolve yaparken nelere dikkat etmeliyiz kaç cplik olmalı power up yapılmalı mı çember ne renk olmalı yada rengi önemli mi? Her konuda bilgi lazım evolve için bir de atacklar ayarlanabiliyor mu onlarda nelere dikkat etmeliyiz şimdiden teşekkürler cevap için

Bu arada oynamayan atom fizikçi arkadaşlar( oynayan atom fizikçi arkadaş varsa alınmasın:D ) foruma da girmeyin siz boşa zaman kaybı, yada kıskanıyor musunuz zevk alamadığınız için anlamıyorum kimse zorla konuya cevap atın da demiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Millet ilgi gosterebilir bizim zamanimizda pokemonun farkli bi yeri vardi gameboylarda saatlerce oynadigimi bilirim ama suan ki durum farkli insanlar ciddi ciddi yol yapiyor bu sadece bi oyun bunu unutmamaniz gerek.Yaptigini o kadar yolun yorgunlugun size bi faydasi olmayacak

İnsanlar okadar çok bunaldı ki ülkedeki olaylardan artık kendilerine kaçacakları küçük kapılar arıyorlar..
    Bu oyunun yüzde yüz getirisi olmadığını bilse bile..
    Sırf içindeki durumu bir nebze olsun unutmak için böyle şeylere yöneliyor..
    Daha çok etki tepki meselesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: baro26

Arkadaslar 12 level olduktan sonra great ball geldikten sonra normal poketopu kayboldu itemlerde gözükmüyor varmi basina gelen yarfimci olabilecek

Pokémon GO [ANA KONU]

Yokmudur bilen yönlendirebilecek olan

• Arkadaşlar bir kaç saattir yakalama serverı ve oyun hızı serverı çökmüş durumda. Pokemon yakalamaya çalışır toplarınızı boşuna harcamayın yarın denersiniz. Sabaha ancak düzelir

• Pidgeotto mu pikachu mu geliştiriyim dedim kimseden çıt yok ha.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

quote:

Orijinalden alıntı: utopikzihin

Konuyu açana mesaj attım ama konunun başına koymadı. Erzurum'da olanlar Pokémon GO Erzurum Facebook grubuna katılırlarsa birbirimizi bilgilendirir birlikte oynama şansı bulabuliriz

Öncelikle günde 10-20 özel mesaj geliyor, bunlara yetişmek benim için problem değil, lakin memlekette olmasaydım.

Bana whatsapp veya facebook grubu ile ilgili konuya ekleme yapmamı isteyen arkadaşlara "gün içinde ekleyeceğim" diyorum ve ekliyorum (gözden kaçırdığım varsa affola)

Bu bahsettiğim 10-20 mesajın bi kısmı da reklam mesajları (youtube, facebook, site vb.). "Hocam linkteki facebook grubunu ekler misiniz forumun başına." cümlesini okuduğum an sekmeyi kapattım, yalan yok. Reklamdır diye düşündüm, çünkü neden konunun başına koyulsun ki yahu? Yeri belli onun. Zaten genelde yanımda birileri oluyor, sadece şu saatlerde yalnız kalıyorum. Ha bi zahmet linke tıklayıp bakabilir miydim? Eyvallah, burada benim kusurum olabilir. Ama biraz daha açıklayıcı şeyler yazınız ki neyin ne olduğunu anlayabileyim. Zaten bu mesajınız üzerine mesaj kutuma baktım ve linke tıkladım, facebook hesabına giriş yap diyordu ki hesabım yok, yani attığınız linkin ne olduğunu bilemezdim.

3-5 dakika içinde ilk mesajı editleyeceğim, iyi forumlar.

Yok rica ederim bilmiyordum bende bilseydim daha iyi açıklardım. Ben umursamadın sandım. Erzurum'da baska grup yok zaten. Oynayanlar tek grupta toplanır diye attım. Ayrica uzun cevabın ve aciklaman için tesekkur ederim

• Beyler evolve yaptığımız pokemonlarda evolve sonrasında hep evolve olmuş hali mi geliyor acaba ?
    Bir de şu oyuna taktik getirsinler arkadaş top atıyon yakalıyon vs mantığı berbat.Umarım güncelleme gelir.
  • adam sabahtan beri yayın yapıyor o kadar reporta rağmen twitch yönetimi de elini sürmüyor adam da cesaretlenmiş reportlayın lütfen falan diyor nicki görünmesin diye de muz koymuş hile yapan maymun ama fake gps değiştirirken ekran dönüyor onu düşünememiş mail atacağım niantice bir şey yaparlar mı bilmiyorum ama eleman sinir etti
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1432635/98a47b01-3aa2-4750-af44-34c910ee6224.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando melo -- 15 Temmuz 2016; 0:57:11 >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar eğer bunda biraz beyin varsa kafasından şu geçiyordur..

"ulan o kadar bok attık oyuna ama oyun çok zevkli galiba şimdi o kadar bok attık oyunu oynayamayız da .. ulan nasıl sosyalleşiyorlar dostluklar ediniyorlar. galiba malım :( "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SED77 -- 15 Temmuz 2016; 0:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utopikzihin

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Sizin karakteriniz de yürürken bir sağa bir sola bir arkaya hareket ediyor mu? Pokemona yaklaşıp yaklaşmadığımı anlamak için uğraşıyorum ama eleman sürekli kafasına göre yerini değiştirdiği için kafam karışıyor iyice.

Gps birebir nokta atışı doğrulukla çalışmaz. O yüzden onlar normaldir.

Bazı videolar izledim ama oynayan düz giderken elemanı da tıpış tıpış düz gidiyordu. Zaten benim gpste bir yamukluk vardı, sanırım onunla alakalı. Yarın abimin telefonla çıkayım merak ettim onda da oluyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Pidgeotto mu pikachu mu geliştiriyim dedim kimseden çıt yok ha.

Valla ne desem yalan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Arkadaşlar iosta hala ilk çıktığı halini kullanıyorum yeni sürümü nasıl yüklerim

Bana güncelleme geldi sana gelmedimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok fazla bug var oyunda, bugun 3 km kadar yürüdüm fakat 15 pokemon cıktıysa 6-7 tanesini alamadım buglar yüzünden bir dünya pokeballım gitti boş yere, sinir bozucu olayda oyunu sürekli yolda yürürken pokemonu al donsun bi daha aç bunlarla uğrasmak

• VioLee kullanıcısına yanıt
    nasıl faydası olmayacak ya insanlar hem stres atıyor hem sosyalleşiyor hem de spor yapıyor sizde pc başında karpuz büyütün sosyal mesaj kasın
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.