< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pokémon GO [ANA KONU] (1885. sayfa)

-
-
Selam yeni basladim bir sorum olacak. Gym'e pokemon yerlestirdim 8 saati coktan gecti ancak buralarda oynayan kimse yok, bu sebepten kimse gymde bulunan pokemonumu yenmezse sonsuza kadar orada mi kalacak, sanirim 10dk da 1 coin birikiyormus kimse savasmazsa bu coinleri nasil elde edecegim?
Ve pokemon 10 gun kaldi diyelim, sonra birisi gelip yendi, pokemonum dondugunde ben sadece 50 coin mi alacagim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler elimde 3 adet sağlam hesaplar var belki satın almak isteyen olursa iletişime geçebilir.
-
Biri senin pokemonu alt edene kadar orada kalacak doğru.
Günlük 50 coin sınırı var, aynı gün içinde birden fazla pokemonun gymlerden sana dönse bile alabileceğin max 50 coin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 yil aradan sonra yeniden aktif ettim 21 level hesabi. Hediye ve raid icin ekleyebilirsiniz beyler.
7737 4679 8286
-
-
cevap için teşekkürler.
Telefonda jailbreak yok. Tekrar yükleme işlemini yaptım. Ancak değişen bir şey olmadı. Acaba iphone 6 da oynayabilen arkadaşlar var mı? Merak ediyorum.
-
Seviye 22 hesap var. 1658 4228 4036 ekleyebilirsiniz hediyelesme için.
Ekleşelim, hediye yollaşalım 6097 6976 6651
100 poketopu veren referans kodu: VBJ66D9HK (oyuna başladıktan sonra 72 saat içinde girebiliyorsunuz)
Herkese bol şans...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal14 -- 8 Haziran 2021; 16:11:35 > -
https://i.hizliresim.com/4pkbjq8.jpg
Arkadaşlar resimdeki eventteki kapalı son pokemon hangisi bilen var mı ?
-
Galarian Slowpoke
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai
Galarian SlowpokeNerden bulabilirim?
pokemon go discord sunucu için kolları sıvadık.. gelirseniz hem tanışmış sohbet etmiş oluruz hem de birlikte pokemon avlayabilir, raidlere katılabiliriz :)
pokemon gohttps://discord.com/invite/Untb8zM2ud
hayırlı olsun..
raidlerde oluyor. tek başınıza alırsınız.
-
Level 33 hesabım ile geri döndüm.
Referans ile 100 poketop kazanmak için: RJCQQBV8Q
Trainer Kod: 2007 0743 0091
Ultra Friend vs. forumdan haberleşip Lucky Egg açarak yapabiliriz.
-
MunezTR ekleyin arkadaşlar 20 tane falan gift varmış taa yıllar öncesinden kalma.
-
Yeni başladım eklemek isteyen olursa: 0797 9618 5348
Buralar canlanmış ilk ciktiginda oynamistim sonra biraktik. Kac milyon sene sonra turkiye ye gelmis tekrar canlanmişken yaad edelim.
3756 6300 3284
PunkyTR
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hediyeleşmek ve bu sayede exp kasmak isteyen olursa trainer code: 6624 0517 7977
Çeşitli hediyeler falan filan onun için de referans kodu: 3F89C8D2R
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 12 Haziran 2021; 14:57:30 > -
2016dan sonra kaldığım yerden tekrar devam ediyorum
Hediyeleşmek isteyenler ekleyebilir
6581 5608 6338 trainer code
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X