Bildirim
Pokémon GO [ANA KONU] (1300. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
eevee lerin nasıl 2. kez esperon ve umberon olduğunu zorda olsa öğrendim galiba metod'u deniyorum olursa burda paylaşacağım tekrar -
10 km yürüme metodu mu ?
Bende hem espeon hem de umbreonun en iyi moveset olanı var gymde denedim ikisi de çok iç açıcı gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
10 km yürüme metodu mu ?
Bende hem espeon hem de umbreonun en iyi moveset olanı var gymde denedim ikisi de çok iç açıcı gelmedi.
birde saat aralığı koymuslar :D -
E paylaşın bakalım nasıl oalcakmış o iş :) -
uzun süredir uğraşıyodum güneş taşı düşmüş farkında değilim görür görmez bastım :D
bu arada oyuna gizelim 1 pokemon koyuldu fakat 26 farklı biçimde bu pokemon
adı unown diye geçiyor resimdeki desenlerde toplamda 26 türü var fakat hepsinin adı aynı vuruşları farklı buz ateş elektrik aklınıza gelebilecek her saldırı yapabilen bir cins senbol pokemonu diye geçiyor.
eğer aynı tip'den 2 tane yakalarsanız saymıyor resimdekiler gibi eksiksiz tam set istiyor ilkini yakalayınca görev profil'de açılıyor.
ilerleyen zmanlarda eminimki gizemli şeyler olacaktır bunlar sayesinde.
Bu Video'da 3. Sezondan Unown'u anlatan gizelimli bir kesit sonrasını bilmiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=o_NU7Vv7gB0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIVERA -- 21 Şubat 2017; 20:30:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RobZombie92
Murkrow denen pokemonu yakalamak çok mu zor?Yoksa bana mı öyle geliyor?
Biraz sıkıntılı evolve de edilmiyor zaten yüksek cp li veya çok düşük cp li değilse top atmıyorum artık. -
Machamp çok iyi vuruyor snorlax pataklamak çok keyifli bam bam vuruyor :D redditte önerilen skillset geldi şansıma. Blissey karşısında da iyi imiş ama deneyemedim henüz
Counter dynamic punch geldiyse taktik maktik yok bam bam bam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 21 Şubat 2017; 21:30:13 >
Bu arada yeni etkinlik var arkadaşlar. 26 Şubat-6 Mart arası pokemon günü nedeniyle christmastaki gibi parti şapkalı pikachular çıkacakmış. Pikachu party.
Aynen bu ikisi:D 2 tane snorlax aradan çıkıyor.
Koleksiyon için 1 tane toplarım Pikachu kalır kenarda başka da işe yaramaz
bu dunsparce ne işe yarar. tipide bozuk bir şey. evolve olmuyor. bu pokemonun amacı nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: OLIVERA
uzun süredir uğraşıyodum güneş taşı düşmüş farkında değilim görür görmez bastım :D
bu arada oyuna gizelim 1 pokemon koyuldu fakat 26 farklı biçimde bu pokemon
adı unown diye geçiyor resimdeki desenlerde toplamda 26 türü var fakat hepsinin adı aynı vuruşları farklı buz ateş elektrik aklınıza gelebilecek her saldırı yapabilen bir cins senbol pokemonu diye geçiyor.
eğer aynı tip'den 2 tane yakalarsanız saymıyor resimdekiler gibi eksiksiz tam set istiyor ilkini yakalayınca görev profil'de açılıyor.
ilerleyen zmanlarda eminimki gizemli şeyler olacaktır bunlar sayesinde.
Bu Video'da 3. Sezondan Unown'u anlatan gizelimli bir kesit sonrasını bilmiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=o_NU7Vv7gB0
Ne bu diye bi bakayım dedim şuan 11.Part'tayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu Gülhane'de yakaladım HP hariç her şeyi maksimumda. Ama iv'si hesaplanamıyor bug falan mı var bu slowpoke'da Şu alttaki siteden hesaplıyordum hep.
pokemon.gameinfo.io
Pokémon IV calculator - Pokémon GO - GameInfohttps://pokemon.gameinfo.io/en/tools/iv-calculator
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 21 Şubat 2017; 22:50:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Bunu Gülhane'de yakaladım Defense hariç her şeyi maksimumda. Ama iv'si hesaplanamıyor bug falan mı var bu slowpoke'daŞu alttaki siteden hesaplıyordum hep.
pokemon.gameinfo.io
Pokémon IV calculator - Pokémon GO - GameInfohttps://pokemon.gameinfo.io/en/tools/iv-calculator
pokeassistant.com
Pokemon Go IV Calculator - Poke Assistanthttps://pokeassistant.com/main/ivcalculator
Bu siteden hesapladım hocam bi sıkıntı çıkmadı.
-
Burada da no combinations found diyor
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Burada da no combinations found diyor
Hocam değerleri yanlış giriyor olabilir misiniz?
Maximum : 86.7% Average: 85.6% Minimum : 84.4%
Paylaştığınız resimdeki değerleri girince yukarıdaki sonuçlara ulaştım.
Aciklama bulamadim sadece sapkami x2 filan yokmu
ya şu blissey harbi can sıkıcı onun yüzünden 30-40k stardust harcamak zorunda kaldım
ama sonunda rhydon ile indirdim
süreyi 100 saniye yapsalar bari
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X