Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12921293129412951296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Onix evolve icin tas dusurdum nihayet.Elimde 549 ve 536 wonder onix var.Ne dersiniz kullanayim mi ?

kullan gitsin zaten en iyi skill gelme şansı yüksek çok bi seçenek yok bana ilk seferde geldii :D

bu arada bir çok pokemona daha iyi skiller geldi elimizdeki tüm pokemonlar kaldı daha iyileri çıktı kısaca.

full power upladığım 7 pokemonun daha iyisi mevcut niantic biraz sıkıntı çıkarttı baya baya canımız sıkıldı çoğu oyuncu olarak 2.5 milyon startus boşa gitti resmen.

chrizart vs. daha iyisi olmasına rağmen eski ve sevdiğim pokemonlarla yola devam.

artık öneri olarak söylenebilecek tek şey cpsi yüksek pokemon kullanın startus harcamayın boşa.

100 ivli laprasım bile şuan en kötü skill konumuna düştü hemde 2900 cpliydi şimdi 2600lerde.

Anladim.aynen eski pokelerin cogu cop oldu.Iyi ki power up yapmayip stardust kasmisim

Bisey sorcam.Shadow ball suan oyunun en iyi vurusu mu ? Eger oyleyse elimdeki 1700 kusurluk wonder pyhso cut shadow ball Alakazam var basayim onu yazin 2000 i gecer is yapar en azindan.

O degilde gen2 pokelerden tas catlasin 5 tanesi is yapar.Tamamen cop ve sacma sapan tipte pokeler.Slowbro nunda evrimi gelmis.Slowpoke varsa hem slowbro hemde evrimi icin 2 ayri evolve secebegi koymuslar yeni gordum .D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gym e blissey koymuştum dün leveli 1 e indirmişler levelde yükseltilmiyor öyle kaldı tek başına.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    alakazam cut ve pisijik var bende 1 hafta öncesine kadar en iyisi buydu şimdi

conf + caunter en iyisi biraz saçma olacak ama abra dövüşte daha iyi şimdilik

onuda geç poliwratı taşla evolveledim toprak atan bir su pokemonum oldu

bazen düşünüyorum bu adamlar pokemonu hiç izlemedi diyelim fakat ateş su toprak ve tahta elementlerinidemi bilmiyorlar su cins ibir yaratık nasıl toprak atar

elektrik atan su pokemonuda var bu arada
  • Poekomnların yerlerini gösteren güncel bir site ya da uygulama var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

alakazam cut ve pisijik var bende 1 hafta öncesine kadar en iyisi buydu şimdi

conf + caunter en iyisi biraz saçma olacak ama abra dövüşte daha iyi şimdilik

onuda geç poliwratı taşla evolveledim toprak atan bir su pokemonum oldu

bazen düşünüyorum bu adamlar pokemonu hiç izlemedi diyelim fakat ateş su toprak ve tahta elementlerinidemi bilmiyorlar su cins ibir yaratık nasıl toprak atar

elektrik atan su pokemonuda var bu arada

Tahta mı

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    3.nesil gelecek olursa artık ne gibi felaketler bekliyor görecez Alakazam ilk günlerde peri atağı yapıyordu neyseki gen 2 de o kalktı dedik bu seferde dövüş vurmaya başladı Acaba hiç çizgifilm izlemediler mi dicektim ki gece gece şunu buldum bundan mı ibret aldılar acaba

Burda yumruk filan atıyormuş baya ama bir dövüş pokemonu gibi değil pisişik saldırı olarak yapıyor onuda.Bir işi tam yapamamışlar yani

Edit:dh tüp yine çalışmıyor video gözükmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 20 Şubat 2017; 1:19:39 >

• jolteonlar o kadar yavaş ki artık gyaradosa bişi yapamazlar. Ancak jolteon ile snorlaxı rahat aldım snorlaxlar gymlerde o kadar yavaş ki hey yavrum hey
  • Alakazam ile ilgili ben de bir soru sorayım, benim elimde confusion ve shadow ball olan Alakazam var.İş görür mü?
  • muratgun kullanıcısına yanıt
    Jolteon değil genel olarak hızlı vuran tüm pokemonlar yavaşlatıldı.Böylece defans yapan pokemon 1 kere vurana kadar bizim 4 kere vurma durumu ortadan kalktı daha adil oldu.GYM savaşları daha zorlu oldu böylece,millet önceden telefon ekranına bile bakmadan piyano çalar gibi basıyodu ne denk gelirse.Şimdi dodge yapmak daha önemli olacak.
  • Lavritar yakaladim iyi demistiniz sanirim bu arada 206 /211 pokedex sizde durumlar nasil
    Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedecimmm -- 20 Şubat 2017; 1:58:7 >
  • Pokestoplar 7. gün bonusunda özel item veriyormuş bana sun stone verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Pokestoplar 7. gün bonusunda özel item veriyormuş bana sun stone verdi.

Kesin 7. Gün bonusu olmasına gerek yok random olarak düşüyor.

• Evet random olarak düşüyor zaten ama 7. gün pokestop'unda da ayrıyeten garanti düşüyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Şubat 2017; 2:47:44 >
  • Tentacruel güçlenmiş sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Evet banada verdi o bonusu sanırım baya güzel bişey

• Haritada dünden beri pokemon eksikliği var herhangi bişey değişti mi ? 3Lü pokestoplarda bile pokemon bulamıyorum

• quote:

Evet random olarak düşüyor zaten ama 7. gün pokestop'unda da ayrıyeten garanti düşüyormuş.

Doğru olabilir bana da dün 7. gün pokestopunda porygon için taş verdi.
    Normal çevirmelerde hala havamızı alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 20 Şubat 2017; 10:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

quote:

Evet random olarak düşüyor zaten ama 7. gün pokestop'unda da ayrıyeten garanti düşüyormuş.

bana normal çevirmelerde 1 sunstone,1 tane de upgrade verdi.

7. gün için de 1 upgrade daha geldi. toplam 2 upgrade oldu ne işe yarayacaksa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muraska

quote:

quote:

7. gün için de 1 upgrade daha geldi. toplam 2 upgrade oldu ne işe yarayacaksa :)

Porygonun varsa porygon 2 mi ne ismi neyse evolve için istiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muraska

quote:

quote:

Porygonun varsa porygon 2 mi ne ismi neyse evolve için istiyor.

hocam porygon var da cp düşük ve candy yok. bir de porygon güçlü bi pokemon değil zaten. artık candy dolarsa pokedex için evolve ederim.

• 
Sayfa: önceki 12921293129412951296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.