Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla çok uğraştırdı 25 kadar ultra topum vardı bitti. 20den az çilek vardı o da bitti. biraz da mavi top attım yakaladım. yakalanınca delice sevindim.
  • Pokemon GO Wiki - GamePress
    Page not found
    https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-gen-2

Gen2 cp değerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    evet dün çok şanslıydım ama bugün yeni nesil birçok pokemon kaçınca bugün kendimi şanssız hissettim :(
  • Arkadaşlar sürekli olarak takıldığım bir siteyi tanıtayım sizlere, hem konudaki arkadaşlara hem de misafir olarak takılan arkadaşlara baya yardımı dokunur.
    Gen2 geldikten sonra kendilerine mail atmıştım eski skiller ne olacak onları yenileri ile karşılaştırabilir miyiz diye ?
    Maile anında geri dönüş yaptılar üstünde çalışacağız diye bugün de tekrar mail atmışlar hallettik diye güzel bir çalışma yapmışlar.
    O yüzden baya takdirimi kazandılar.

https://pokemon.gameinfo.io/

İv hesaplama, yeni cp listesi ve yeni pokemon skill listesi güncel.

Herhangi bir pokemona girdikten sonra en iyi atak ve defans skill seti var, view all tıkladıktan sonra o pokemonun bütün skill kombinasyonlarının ne kadar etkili olduğuna bakabilirsiniz.
    Aynı sayfada üstte show old movesets yazan yeri tıklarsanız o pokemonun eski skill kombinasyonları da çıkıyor.

Birkaç pokemonu inceledim, eskiden en iyi moveset olanlar şimdi yeni skillerle beraber baya değer kaybetmiş.

Tabi bunların sadece sayısal veri olduğunu da unutmamak gerek arenada herşey değişir

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugün tramvay yaptım yaklaşık 200 pokestop çevirdik bir upgrade taşı,bir tane de Sun stone geldi. Sun stone ne işe yariyodu ?

• Sunkerni evolve etmeye birde gloom blossoum etmeye

• Bugün nihayet 2 tane evolve item taşı düştü pokestoplardan. Bir tanesi metal diğeri king. King için Slowking'i düşünüyorum metal için Steelix'i ama wonder onix yok. Steelix acayip karizma duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.uz10

Sunkerni evolve etmeye birde gloom blossoum etmeye

o taşları arıyorum uzun zamandır 2side hazır taş yok :D
  • Barniesslerden muzu çözen varmı dostlar anası pigeye atıyorum 6 candy alıyorum muzu çözemedim yüksekte olan pokemonu yakına mı çekiyor

• Yavaslatiyor pek ise yaramiyor bence sadece bir cins kullanildigindan digerleri daha mantikli ben hic kullanmiyorum

• Yıl 2017 olmuş benim evde hala nidoran çıkıyor, millet gen2 lerden krallık kurdu sadece evinden bularak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemonun gücünü azaltıp yavaşlatıyor yakalama şansın artıyor, bir nevi uyuşturuyor.
  • Bugün dragonite ve vapo larımla savaşayım dedim hepsinin skiller eski doğal olarak, yeminle rahmetli dedem mezardan kalksa daha hızlı vururdu, bu ne rezilliktir anlamadım. Düzelmezse 32 lvl de bırakacağım oyunu. Bir de şu eski skiller nedir ne değildir artık bir karşılaştırma yapılmış site ve ya bilgi var mı arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baroone kullanıcısına yanıt
    https://pokemon.gameinfo.io/

• Arkadaşlar bana Magnemite ve Seel in gölgeleri dahi gözükmedi Bursa da oynuyorum oyunu Bursa da oynayıpta bu pokemonları yakalayan var mı? Diğer şehirlerde de durum böyle mi? Hatta Voltorb da hiç çıkmıyor sadece yumurtadan çıktı onuda buddy ile 50 şekerini biriktirdim. Shellder da 2 kere falan çıktı şimdide onun şekerlerini buddy ile tamamlamaya çalışıyorum. Ağustostan beri oynuyorum üstelik.
  • FairFight kullanıcısına yanıt
    Atla idoya gel kartal sahile yuru 30 dk hepsi cikicak😂yarin pazarda degisiklik olur iste bu arada bursaya gittigimde oynadim oyunu tophane ulu cami civari bayagi iyi pokestop gym var

• Shuckle yakaladım bende. İşe yarar mı? (Nadirlik açısından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DTFNarratur

Shuckle yakaladım bende. İşe yarar mı? (Nadirlik açısından)

geçen bir resim vardı paylaşılan , o resme göre nadir gözüküyor , ancak o resimde nadir kısmındaki en soldaki pokemon sürekli karşıma çıkıyor emin olamadım listeye..
  • Günaydın dostlar sabah sabah 10 gym almak güzel 3 gündür 10 gym alıyorum 300 coins eder pokemon up grade 100 coinsken iyi is yapıyoruzPokémon GO [ANA KONU]Pokémon GO [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: dedecimmm

Atla idoya gel kartal sahile yuru 30 dk hepsi cikicak😂yarin pazarda degisiklik olur iste bu arada bursaya gittigimde oynadim oyunu tophane ulu cami civari bayagi iyi pokestop gym var

Ah keşke gelsem derslerden fırsat bulamıyorum ki. Bende otobüste açıyorum o civarda zafer plaza ulu cami taraflarından geçerken en az 15 pokestop çevirebiliyorum gerçekten dehşet pokestop var orada. Ama şuan orada ki tüm gymler hilecilerin elinde 40 bin 50 bi civarı seviyeleri.
  • 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.