Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12131214121512161217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıklamalarınızı okudum genel bir yorum yapmak istedim .gamepress teki Atak defans sıralaması kesinlikle doğrudur.şöyle ki

bir charizard yaptıysanız ve bu charizard wing atak - flmathrow vuruyorsa 1. seviye defansa girer.sebebiyse ikinci vuruşun parçalı oluşundan dolayı dolup dolup boşalarak saldırılara hızlı cevap vermesidir.ama bu charizardın ( veya herhangi pokemon ) hem atak hem defans hem de stamina sının full olması gerekir.sebebine gelirsek , atağı guçlü olacak ki ona saldırana ağır hasar verecek.defansı güçlü olacak ki karşı taraf vurduğunda gücü hemen inmeyecek, stamina sağlam duracak ki hem atak hem defansı yüksek tutacak.çünkü defans pokemonu dodge yapamaz.her saldırıyı yer.o yüzden de defans full ve stamina tam olmak zorunda.

atak durumuna geçersek , ben 1. seviye gelen 90ıv llik charizardı atakta kullanıyorum .fire blast atmıyor .neden kullanıyorum çünkü atak 15 /13 stamina 15/15 defans 15/14 gibi bir durum olduğundan dolayı atakta gayet iyi durumda.çünkü ilk atağı ve defansı wing atak olduğundan kullanabilirsiniz..fire blast tek parça bir atak.dolması zaman alır.bu durumda flamethrow iki parçada vurduğundan defalarca atakta bulunabilirsiniz.

mesela dragonite, atakta dragon breath en hızlı şekilde vururken , defansta steel wing ...siz steel wing i asla atakta kullanamazsınız çünkü çok ağır hamle yapar.oysa atak yaparken hızlı hızlı vurmanız lazım .defans pokemonu asla dragon breath vuramaz.çünkü çok hızlı vurmaya çalıştıkca karşı taraf atağını ağzına tıkar.o yüzden ağır vuran pokemon steel wing atağıyla bir defa vurduğunda ağır bir hamle vurmuş olur..bu gyarods için de geçerli..hydro pump asla defansta iş görmez fazla.çünkü tek parçada kaçarsa karşı taraf asla zarar görmez.ama dragon pulse devamlı dolar boşalır..ama bu hamleleri hızlı seri atak ve çok sert vurması yine o pokemonun atak defans staminasına bağlı yani 15 üzerinden 13 ün altına düşmemesi gerekir..yoksa hyper beam bile vursanız etki vermez.

o yüzden her pokemonu Atak defans 1 .seviye bulmanız gerekiyor..istinası durumlarda charizard gibi , eğer stamina atak defans 15 de 15 olursa defans geleni bile atakta çok iyi kullanabilirsiniz..gamepressteki sıralamalar doğrudur.

• Şöyle bir kaynak buldum:
    pokemon.gameinfo.io
    FAQ - Pokémon GO - GameInfo
    https://pokemon.gameinfo.io/en/faq#moveset

• Arcanine 91 IV, Bite ve Flamethrower olarak ise yarar mı?
  • 600 e düşen item sayısını tekrar 1000 e çıkardım bugün , top sayısı 550 yi buldu ... yarın istanbula kar geliyor hazırlıklı olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDJeRo -- 5 Ocak 2017; 18:30:40 >
  • İlk defa 2 tane 10 km yumurtayı yan yana gördüm.
  • Bugün avcılara gittim sağım solum charmender bulbasaur squirtle doldu, o meydan ne fenaymış öyle, 1 saat daha kalsaydım her üçünden evolve edecek kadar toplardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tentacruel

Bu Politoed ne ayak?

Sinirli Poli'ye ne oldu?

Benim de hiç hoşuma gitmedi alakasız olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

600 e düşen item sayısını tekrar 1000 e çıkardım bugün , top sayısı 550 yi buldu ... yarın istanbula kar geliyor hazırlıklı olalım

Bende item çantasını 900e çıkardım ama item sayım 400lerde 0 top var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tentacruel

quote:

600 e düşen item sayısını tekrar 1000 e çıkardım bugün , top sayısı 550 yi buldu ... yarın istanbula kar geliyor hazırlıklı olalım

Bende item çantasını 900e çıkardım ama item sayım 400lerde 0 top var.

benim 1000 kapasite de 1000 doluluk yalnız bu bulbasaur squirtle charmendar çok top yiyor.. bu etkinlik ne zaman bitecekti..

• 8 ocakta bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkinlik top harcama etkinliği gibi mübarek. Dandik güvercine bile 3 top atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaVinci -- 5 Ocak 2017; 21:45:37 >
  • 190 charmander şekerim var şuan , etkinlik sonuna kadar 250 yapacağım.. 2 tane evolve düşünüyorum charizard için.. gerçi 1. yapacağım iyi skilleriyle gelirse 2. yi yapmayabilirim.
  • Hipstore dan yüklerken , &quot;uygulama yüklenemedi&quot; hatası alıyorum tekrar dene seçeneğide fayda etmiyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
    Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keanexx -- 5 Ocak 2017; 22:7:13 >
  • 2080 pinsirı tek topla yakaladım diye sevinirken berbat iv le gelmesi
  • Coinslere kur ayarlaması yapmışlar çok yükselmiş fiyatları.
    Makul bir şey yapsalar aslında daha fazla kar ederlerdi.
  • Herkese önceliekle geçmiş olsun. Yaklaşık %35 zam gelmiş coinslere. Önce etkinlikte çıkarılan pokemonların minimum 10 top atılarak yakalanması, arkasına da bu zam iyice niantic'in bizi yolunacak kazık olarak gördüğünü belirtiyor. enpara'dan %50 indirim alabiliyordum diye rahatça coins alıyordum, ancak önce indirimin %20'ye düşürülmesi, sonra da bu zamın gelmesi iyice sinirlendirdi beni şahsen. Bundan sonra kolay kolay coins alacağımı zannetmiyorum.

Ayrıca artık şu çok net ki Niantic botları oyunda bilerek tutuyor. İş yerimin önündeki GYM'de bir tane bile oyun oynayan görmedim, ama 1 saatte 10.levele çıktı GYM. Kış geldi, oyunu oynayan herhalde bir tek biz kaldık. Bu forumdakiler. Her ne kadar halen oynama şevkim sürse de, artık o heyecan yerini sıradanlığa bıraktı.

Karşılıklı savaş olayı gelmedikçe her geçen gün oyun geriye gidecektir. Ben de istemiyorum böyle olsun, ancak durum bunu gösteriyor.

Niantic bağıra bağıra biz ticaret yapıyoruz kusura bakmayın, sizleri de oyuncu değil müşteri olarak görüyoruz diyor.

Sonuçlarını da hep beraber göreceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka3939

Herkese önceliekle geçmiş olsun. Yaklaşık %35 zam gelmiş coinslere. Önce etkinlikte çıkarılan pokemonların minimum 10 top atılarak yakalanması, arkasına da bu zam iyice niantic'in bizi yolunacak kazık olarak gördüğünü belirtiyor. enpara'dan %50 indirim alabiliyordum diye rahatça coins alıyordum, ancak önce indirimin %20'ye düşürülmesi, sonra da bu zamın gelmesi iyice sinirlendirdi beni şahsen. Bundan sonra kolay kolay coins alacağımı zannetmiyorum.

Ayrıca artık şu çok net ki Niantic botları oyunda bilerek tutuyor. İş yerimin önündeki GYM'de bir tane bile oyun oynayan görmedim, ama 1 saatte 10.levele çıktı GYM. Kış geldi, oyunu oynayan herhalde bir tek biz kaldık. Bu forumdakiler. Her ne kadar halen oynama şevkim sürse de, artık o heyecan yerini sıradanlığa bıraktı.

Karşılıklı savaş olayı gelmedikçe her geçen gün oyun geriye gidecektir. Ben de istemiyorum böyle olsun, ancak durum bunu gösteriyor.

Niantic bağıra bağıra biz ticaret yapıyoruz kusura bakmayın, sizleri de oyuncu değil müşteri olarak görüyoruz diyor.

Sonuçlarını da hep beraber göreceğiz...

son kez 50 tl'lik coins alıp lucy egg alıcaktım ki 52 tl civarına aldıgım paket 72 tl olmuş çok abartılı rakam zaten yeterince para yatırdıgımı düşünüyorum (1 ayda 600 milyar dolar kazandılar) insanın gözü doymalı bu rakamı yakalayabilen yok bu rakamı clash of clans kazansa tüm üyelerine ücretsiz 250 tllik taş yollardı yada ne bliyim abartısız 1 yıl herşeyi düşürürlerdi. çünkü onlar oyuncularını ciddi anlamda seviyor.

gelişmeler yavaşlıkları yaptığı hainlikleride varsayarsak bende coins almayı düşünmüyorum artık zaten giden hesabımdaki tüm parayı almıstım sonrasında yeni hesaba 50 tl harcadım buda son diyelim artık gym'den yapacaz bişiler son 20-30 tane lucy egg lazım alt tarafı.

bot işini daha öncede yazdım bütün kış hileler bitmeyecektir çünkü doğru düzgün oynayan zor oynasalar bile çok kısıtlı ayrıca yeni apiyi kıralı aylar oldu tekrar şifrelemediler bilerek yapıyorlar yaza doğru şifreliceklerdir.

bütün bu sonuclara bakacak olursak ben bi an önce 40 olup niantiğin nasıl para kazanma hırsı varsa benimde 100 ivli pokemonları yakalama hırsımla eş değer tutup 1-2 ay içinde 40 level olup tüm pokedex'i 100 ivli doldurup sonrasında eğlenmeme bakacağım.

• quote:

190 charmander şekerim var şuan , etkinlik sonuna kadar 250 yapacağım.. 2 tane evolve düşünüyorum charizard için.. gerçi 1. yapacağım iyi skilleriyle gelirse 2. yi yapmayabilirim.

eğer chrizartı power up yapacaksanız zaten yaklaşık 150 şeker gidiyor 25 levenden sonrası için.
  • Artık gymlerden üç beş coins toplayıp pokemon storage arttırırım.

Coinsle top almak gibi amelelik yaptım kaç kere ama o toplarla 3 pokemon bile yakalayamadım, kaçan kaçana.
  • beyler pokemon storage veya bag upgrade kaçar adet artıyor bir seferde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12131214121512161217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.