Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12151216121712181219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 680 cp wonder %91 iv attack 11 defans 15 stamina 15 balbazar yakaladim tek topla simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkesgin

hocam maksat pokedex zaten blastoise o kadar da güçlü bir pokemon değil bence oyunda

Uzulerek katiliyorum.Oyunda venuzar , blastoise , pikachu resmen ezik gibi yapmislar.Cizgi filmde cok iyi gosterip oyunda cop muamelesi yapmak anca niantic e yakisirdi zaten.

Vaporeon rakibin icinden gecerlen blastoise ayni etkiyi yaratmiyor.
  • istanbul başakşehir'deyim. hile olayını çok takmıyorum.

30 levelin ortasındayım. evolve ları double xp için biriktiriyorum. hilesiz ve coin satın almadan bu levele geldim.

coin satın alanları da anlamıyorum. siz coin satın alıp niantic i ihya ettikçe adamlar nasılsa herşey yolunda deyip oyunu geliştirmezler.

bire bir savaşma özelliği getirmelerini çok istiyorum ama bu özellik geldiğinde hileciler asıl o zaman oyundan soğutur adamı.

pokemonlarıma gelince 3 snorlax ım var 2si yumurtadan çıktı. toplamda 1084 km yürümüşüm. snorlax'ın birini de tek topta başakşehir göçmen konutlarında yakaladım. 2150 cp idi, şuanda 2858 cp. iv lerine bakmıyorum ama snorlax lar amaze me ve excellent. sanırsam %80in üzerinde .

candy biriktirerek 1 dragonite yapabildim.

lapras yok lapras çok istiyorum. pokedex tamamlamaya da 4-5 pokemonum kaldı.

diğer pokemonlar da hikaye zaten. chansey çıkmadı hiç bir de o var işte.

umarım bazı pokemonların cp lerinde iyileştirmeye giderler. kanto pokemonlarının evolve hallerinin daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. koca blastoise'i, charizard'ı, venosaur'u mundar etmişler. pikachu da daha yüksek olmalıydı.

bir de düzgün savaş sistemiyle 1vs1 getirilirse tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

istanbul başakşehir'deyim. hile olayını çok takmıyorum.

30 levelin ortasındayım. evolve ları double xp için biriktiriyorum. hilesiz ve coin satın almadan bu levele geldim.

coin satın alanları da anlamıyorum. siz coin satın alıp niantic i ihya ettikçe adamlar nasılsa herşey yolunda deyip oyunu geliştirmezler.

bire bir savaşma özelliği getirmelerini çok istiyorum ama bu özellik geldiğinde hileciler asıl o zaman oyundan soğutur adamı.

pokemonlarıma gelince 3 snorlax ım var 2si yumurtadan çıktı. toplamda 1084 km yürümüşüm. snorlax'ın birini de tek topta başakşehir göçmen konutlarında yakaladım. 2150 cp idi, şuanda 2858 cp. iv lerine bakmıyorum ama snorlax lar amaze me ve excellent. sanırsam %80in üzerinde .

candy biriktirerek 1 dragonite yapabildim.

lapras yok lapras çok istiyorum. pokedex tamamlamaya da 4-5 pokemonum kaldı.

diğer pokemonlar da hikaye zaten. chansey çıkmadı hiç bir de o var işte.

umarım bazı pokemonların cp lerinde iyileştirmeye giderler. kanto pokemonlarının evolve hallerinin daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. koca blastoise'i, charizard'ı, venosaur'u mundar etmişler. pikachu da daha yüksek olmalıydı.

bir de düzgün savaş sistemiyle 1vs1 getirilirse tadından yenmez.

Belki yaşadığımız yerde pokestop yok

• tugberkesgin T kullanıcısına yanıt
    Bebeklerin son halleri 13-14 tanesini de transfer ettim iv kötü diye

• bu gün yabancı forum'da bir konu üzerine tartıştık yazan arkadaşa baya hak verdik niantic son top güncellemesinedn sonra buda eklenince iyice küçüldü.

farkındamısınız pokemon kapasitesi arttırma var 1000'e kadar ve hiç birinin bin tane pokemonu olabilirmi işe yarayan?

fakat ne tesadüf insanlar bölüm atlamak için bu alanı bin yapıyorlar eve gidince transfer ediyorlar ve zaman kazanıyorlardı peki ya şimdi?

çoklu transfer geldi bu alan boşu boşuna kaldı.

item alanını oyunun ilk levelinden itibaren yapan biri olarak baktığımda çok haklı ve geçerli bir açıklama.

yakında çoklu evolve'de gelecektir fakat biraz daha pokemon kapasitesi aldıracaklar belkide.
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Çoklu transfer geldi fakat lucky egg basıp toplu evolve yapmak için pokemonları biriktirmek gerekiyor bu seferde 250 tane pokemon yeri yetmiyor.

Poketopunu bir şekilde harcıyorum zaten item kapasitesini 1 ya da 2 kere 350 ye doldurmuşumdur o yüzden pokemon kapasitesini artırmak bana daha mantıklı geliyor.

Çevresinde çok pokestop olan biri için de item kapasitesini artırmak daha mantıklı oluyor.
  • 1km ilerideki pokestopda snorlax gözüktü ama bu havada gidesim yok.. hem hava karlı hemde gidene kadar kaybolur zaten
  • Hocam günde 6, 7 abra görüyorum event sonrası hallederim 2 alakazam var zaten.

• %100 iv squirtle yakaladım. Şuna tahmini kaç candy ve stardust harcarım, level 26' yım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LakeShow

%100 iv squirtle yakaladım. Şuna tahmini kaç candy ve stardust harcarım, level 26' yım.

Leveline göre harcayacağın miktarı söyleyeyim sana..

74 bin stardust - 72 de squirtle candy lazım.. yani şuan 197 şekere ihtiyacın var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDJeRo -- 6 Ocak 2017; 20:17:55 >

• LakeShow L kullanıcısına yanıt
    Evolve et bence, güzel skiller gelirse sonuna kadar power up yaparsın.
  • quote:

%100 iv squirtle yakaladım. Şuna tahmini kaç candy ve stardust harcarım, level 26' yım.

Ben olsam hic ellemem co si cok dusuk.Bende wonder 385 mi 358 mi ne vardi skortil.Evolve ettim 1300 cp oldu.

Bite ve hydro pump vuruslu.Inanin cp si yuzunden bi halta yaramiyor.Sizinki de winder olsa bile maksimum 1000-1200 arasi gelecektir.

En fazla 300 cp power up olsa yine bi halta yaramayacak.Harcadiginiz stardustlara yazik olur.Biraz daha bekleyin %80 ustu wonder gelirse onu evolve edin(cp si bundan daha yuksek olmak kaydiyla)

• Dışarı çıktım oynancak gibi değil kar tipi derken, battery saverı açıp cebime koydum bari km işlesin diye.
  • Sağolun cevaplar için, bir de %84 iv var ama 100 olanı evolve etme kararı aldım. Stardust inanılmaz yiyormuş ama skilleri de güzel gelirse değer bence. Pazar akşamı evolve edip haber veririm.
  • Lol tarzı oyunlarda olduğu gibi levele göre rastgele eşleşme sistemi olsa da bizde sıcacık evimizden kapışsak eğlenceli olmaz mı, kazanana çok bir şey vermesine de gerek yok maksat eğlence.
  • quote:

Sağolun cevaplar için, bir de %84 iv var ama 100 olanı evolve etme kararı aldım. Stardust inanılmaz yiyormuş ama skilleri de güzel gelirse değer bence. Pazar akşamı evolve edip haber veririm.

Tekrar soyluyorum bence yapmayin.Inanin 100 sekere ve stardustlara yazik edeceksiniz.Cp ai yuzunden kocaman bir cop blastoise olacak ama bu kadar kararliysaniz yapin o zaman.
  • LakeShow L kullanıcısına yanıt
    Ooo mükemmel. Hiç 100 iv pokemonum olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Bide bunun daha diğer nesilleri var. Pokemon kapasitesi önemli. Belki her gelen nesilde ek kapasite verirler ama belli olmaz bunların işi

• racazined R kullanıcısına yanıt
    Yuhhh helal olsun. Bende 4 çeşit bebek var

• 
Sayfa: önceki 12151216121712181219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.