Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.152.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • proya kullanıcısına yanıt
    sahip olduklarından bahsedıyorsan arkası maı renklı olanlar son 1 gün içinde yakaladıkların
  • Cyanogenmod yüklü olduğundan telefon rootlu. Yeni güncelleme tel rootlu olduğundan açılmıyor. 22 lvl hesabıma giremiyorum.
    0.35 versiyon şuan çalışıyor. Ama buddy sisteminden faydalanamıcam. Daha sonra bu versiyonda çalışmayabilir.
    Ne acayip bir firmaymış. Oyunu bitirmek için elinden geleni yapıyor. Vurgunu yaptı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkanak18 -- 10 Eylül 2016; 22:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oinu

Güncelleme geldi ve sadece buddy sistemi yenilik. O da seçtiğimiz pokemonla yürüdüğümüzde candy veriyor. Olay sadece bu. Candy olayının olmaması gerekiyorken ona daha çok rol veriyorlar. Animede hangi bölümde candy olmuş? Yok ya bu oyundan hiç umut yok. 6 aya kalmaz okuldu işti biter gider.

Candy olmasa ne ile gelişecek bunlar ? Candy XP yerine geçiyor oyunda, ileride PvP savaş geldiği zamanda muhtemelen savaşlardan candy gelecek. Animeye göre gelişim beklersek çok saçma olur, Roket Takımı'nın Ekans ile Koffing'i sırf Jessie ve James üzüldüğü için gelişmişlerdi. Yoksa her savaşlarını kaybeden o ikisi öyle kolay gelişemez. Oyunlarında savaşlardan XP gelir onunla seviye atlar, belli seviyeye gelince "evolve" seçeneği açılırdı. Bu mobil oyunda ise XP yerine şeker var işte.

• fefeyx kullanıcısına yanıt
    tesekkur.
  • Eevee evolve yaptım yapmadan önce adını Flareon koydum evolve yaptım Vaporeon a dönüştü neden böyle oldu bilen var mı ??

• Böyle saçmalık mi olur ben simdi oyunu oynayabilmek için guc bela yaptigim root'u mu kaldiracam
    İlerleyen gunlerde hide root tarzi program çıkar
    Bide ne kadar.candy veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Eylül 2016; 22:10:48 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Destan1010 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar 1/3/5 KM'lik seçenekler gördüm. Pokémon'a göre değişiyor istediği mesafe, yüründüğü zaman kaç şeker verir onu bilemem.

@Destan1010

Flareon değil Pyro koyacaktınız ismini, Flareon zaten ateş tipinin adı.
  • android için yeni güncellemeyi yükleyen, kullanan var mı ?
    Bir sıkıntı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proya

android için yeni güncellemeyi yükleyen, kullanan var mı ?
    Bir sıkıntı var mı?

Yükledim bende versiyon desteklenmiyor dedi oyuna girmedi. Böyle bir hata alan var mı? Apkmirror dan indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 10 Eylül 2016; 22:18:56 >
  • Snorlax için 5km istiyor vicdansız oyun

• Eyv. Kardeşim öyle yaparım bi dahakine boşuna gitti ya 25 topladık boşuna harcadık

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Snorlax için 5km istiyor vicdansız oyun

5 km 1 candy mi veriyor
    Onu bilmiyorum 5km yazıyor sadece, yürüdükçe xp çizgisi gibi dolmaya başlıyor.
    Edit:muhtemelen 1 candy için çünkü çizginin sonunda candy sembolu var öbür türlü x2 x3 gibi şeyler yazardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 10 Eylül 2016; 22:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Snorlax için 5km istiyor vicdansız oyun

5 km 1 candy mi veriyor

1 candy için 5 km istiyorlarsa oha yani. Zaten dust olayı çok saçma candy dede saçmalamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Böyle saçmalık mi olur ben simdi oyunu oynayabilmek için guc bela yaptigim root'u mu kaldiracam
    İlerleyen gunlerde hide root tarzi program çıkar
    Bide ne kadar.candy veriyor

Var zaten. Google'dan bulursun öyle bir xposed modülü vardı.

• asi_mawi kullanıcısına yanıt
    Reddit resimlerine baktim.candy icin ibare olmadigina göre bir candy veriyor.yada yumurta gibi dolunca random candy verebilir.bu olursa güzel olur.
    Edit:evet maalesef mesafe basina 1 seker.reddit yıkılıyor suan.ben sizin yapacaginiz işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Eylül 2016; 23:01:43 >
    3 haftada sadece buddy getirip bir de 1 candy vermesi gerçekten Niantic muazzam bir şirketadamlar ders verdiler bu kadar potansiyelli bir oyun nasıl katledilir hepimiz öğrendik.

• Ya kardeşim ben 1.5 güncellemesini bi türlü hipstoredan indiremiyorum ne sorun var ?

Dragonair ile 5 km koştum,1 Candy'yi görünce telefonu fırlatasım geldi.

Niantic bizle kafa buluyor.3 hafta beklettiniz de bunu mu reva gördünüz.Bari 1 pokemon yakalamış gibi 3 Candy verseydiniz.
    Bundan sonra bu ekipten adamn gibi birşey çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 10421043104410451046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.