Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen bide vapura bindiğimde görseydin meowth-ceyodude vs. Kedi pokemon ve kaya türü suda ne yapıyo deďim ve resimde dikkat ettiysen weedle da var o tırtılın suda ne işi var :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan1010

Sen bide vapura bindiğimde görseydin meowth-ceyodude vs. Kedi pokemon ve kaya türü suda ne yapıyo deďim ve resimde dikkat ettiysen weedle da var o tırtılın suda ne işi var :D

Geodude uçabiliyor, miyavda balık yakalamak için dalmıştır, tırtılı bende anlamadım.

• Dur dur ben buldum o da balıklara magikarp golden falan yem olmak için girmiş

• İzmir - Basmane burayı dolaşsam yeter ama oyuna ayıracak o kadar vakit yok!!!
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• Seckinmucteba S kullanıcısına yanıt
    MAVİ TAKIM
    “Overall, your (Pokemon’un ismi) is a wonder! What a breathtaking Pokémon!” IV Yüzdesi: %81 – %100

“Overall, your (Pokemon’un ismi) has caught my attention” IV Yüzdesi: %67 – %80

“Overall, your (Pokemon’un ismi) is above average” IV Yüzdesi: %51 – %66

“Overall, your (Pokemon’un ismi) is not likely to make much headway in battle” IV Yüzdesi: %0 – %50

KIRMIZI TAKIM
    “Overall, your (Pokemon’un ismi) simply amazes me. It can accomplish anything!” IV Yüzdesi: %81 – %100

“Overall, your (Pokemon’un ismi) is a strong Pokemon. You should be proud!” IV Yüzdesi: %67 – %80

“Overall, your (Pokemon’un ismi) is a decent Pokemon” IV Yüzdesi: %51 – %66

“Overall, your (Pokemon’un ismi) may not be great in battle, but I still like it!” IV Yüzdesi: %0 – %50

SARI TAKIM
    “Overall, your (Pokemon’un ismi) looks like it can really battle with the best of them!” IV Yüzdesi: %81 – %100

“Overall, your (Pokemon’un ismi) is really strong!” IV Yüzdesi: %67 – %80

“Overall, your (Pokemon’un ismi) is pretty decent!” IV Yüzdesi: %51 – %66

“Overall, your (Pokemon’un ismi) has room for improvement as far as battling goes.” IV Yüzdesi: %0 – %50

• Pokemon go plus a baktım şimdi yanılmıyorsam otomatik tek tuşla pokemon yakalama, pokestop çevirme falan varmış. İngilizcem sıfıra yakın ama benim anladığım o.
    Eğer öyleyse tutar bu bir nevi bot ama gezmek şart tabii birde tuşa basmak gerek. Tasarımının berbatlığına rağmen alan çok olur biraz daha kibar birşey yapsalar iyi olurmuş.
    Fiyat 35 dolar değer mi o fiyata tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 9 Eylül 2016; 12:19:48 >
  • oyunda hata vermeye başladı ya gym giriyorum pokemonlar gözükmüyor gym den çıktıktan sonra oyun hata verip kapanıyor.
  • ulan ne yalancı çıktı niantic hani her hafta update gelecekti arkadaş ya. özledim oyunuda oynıcam ama bir şey yapsalar
  • 7sy7 7 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim çok iyi oldu bu.en azından sağa sola tek tek değer girmek zorunda kalmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

oyunda hata vermeye başladı ya gym giriyorum pokemonlar gözükmüyor gym den çıktıktan sonra oyun hata verip kapanıyor.

Bu hata bugün bende de var sürekli, gyme girince pokemonlar gözükmüyor.

Bir de bende pokemon yakalamaya çalışınca pokemona tıkladıktan sonra beyaz ekran oluyor donup kalıyor.

• Kaç hafta oldu hala oyuna güncelleme yok. Ama görün bileklik haftaya çıkacak.

• seni seçtim sikörtıl
  • Yok böyle bir şey, hiç denk gelmediğim pokemonlar denk geldi bu seferde oyun kafayı yedi.

Yeniden yükledim yine aynı sorun.

• Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında üsküdarda falan 3lü pokestop alanı var mı

• haytekin03 kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakası dersen, Göztepe Parkı, yok illa Üsküdar dersen sahilde var bolca Pokestop.
  • Göztepe'de pokemon çeşitliliği kalmamış benim gözlemlediğim. Kadıköy, Bahariye de eskisi gibi değil ama daha iyi.
  • benim merak ettiğim birkaç husus var . bazı arkadaşlarımız biz bag bahçe gezerken yanımıza gelip hepsini evolve yaptı. tabi bizim heves kaçtı.normal şartlarda yapmadığı gerçek zaten..söylediği şu : nox ile yurt dışında felan oynayıp, birkaç gün oyunu kapalı tutup, direk türkiyede bulunduğu noktada açacakmış..bu şekilde anlaşılmazmış..bu doğru mu ? yani biz deli gibi gezerken, noxta oyunu sabit bir yerde oynayıp , sonra hissettirmeden 1 kaç gün oyunu kapalı tutup , kendi şehrinize döndüğünüzde sistem anlamıyor mu ?
  • Bugün Golduck Kakuna Golbat Tentacruel Butterfree gibi evrimleşmiş pokemonlar çok çıktı normalde böyle olmazdı.
  • Beyler Ankara Keçiörende magikarp çıkıyormuşta sizin bir bilginiz var mı acaba ? Ankarada oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme detaylarını nerden öğrenebilirim yenilikler neler ingiliççem yeter mi bilmiyorum o yüzden türkçe bi kaynak varsa itelerseniz memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 10401041104210431044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.