Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1034. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
184
Favori
1.151.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpmirza

Kategoride bi konu vardı apk hazırlamış arkadaşın biri rootsuz yükleniyordu. Tavsiyem cynogenmod yükle rahat rahat oyna.

Arkadaşım için sormuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce 2023'e kadar oyun Türkiye marketinde açılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aramızda gymlerde savaşanlar vardır. hangi pokmonlar iş yapar yorum yapabilirmisiniz. örneğin toplasan 10 pokemon yeticek koleksiyon yapmıcaz sonuçta kalabalık sevmiyim. bu arada 29 lvl oldum elımde 2000 üstü bi tane pokemon var onuda ben güçlendirdim normalmi yoksa oyunmu zorlaştı ben kasamıyorum

hangi pokemonları tutmalıyız snorlax dragonıte gyarados belki pinsir flaeron vaporen jelton slowbro arcanıne charızard benım topladıklarım,
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    Ins banada duser haunter gordum oda 10 saniye sonra yok oldu. Gec kalmisim gerci gengar lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ins banada duser haunter gordum oda 10 saniye sonra yok oldu. Gec kalmisim gerci gengar lazim

İnşallah görürsün :)))))) Bende Gengar vardı 1550 ye kadarda upgrage yaptım iyi oldu duruyor kenarda bazen gym lere koyuyorum görülsün diye

• Kuşadası'ndan Denizli'ye gelirken trende bütün yol açıktı oyun hiç bir şey olmadı.
  • Hadi ya nasil yani ?

• Bu oyun ülkemize gelmeyecek heralde
    Heryerde çıktı bir bizde çıkmadı

Malesef gelmedi, markete ugramam gerekriginden ayrildim sahilden, baska zaman artik bekledim baya gelmedi vicdansiz

• Başka zamana artık hocam :S
    Gengar,Alakazam gibi çizgifilmde güçlü olan pokemonları oyunda resmen çöp yapmışlar hepsi parçalı ve düşük vuruyor.Tek çeşit pokemon türüne endeksli durumda şuan oyun herkes aynı kullanıyor.Bence bir ayar çekmeleri lazım bunlara hiçbişeye yaramıyolar.

Bu arada 322'lik Abra sonunda
  • Yarin guncelleme bekliyoruz buddy nin yaninda nearby olayinida herkese acsalar keske. Eskisine gore cop ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Gengar,Alakazam gibi çizgifilmde güçlü olan pokemonları oyunda resmen çöp yapmışlar hepsi parçalı ve düşük vuruyor.Tek çeşit pokemon türüne endeksli durumda şuan oyun herkes aynı kullanıyor.Bence bir ayar çekmeleri lazım bunlara hiçbişeye yaramıyolar.

Bu arada 322'lik Abra sonunda

Maalesef yaa Gengar ın ve Alakazam ın baya iyi olmaları gerekirdi kaldıki Abra candy ve Gastly candy baya zor toplanıyor ama evrim yapıyosun önüne normal bişey veriyor ne alaka ise :S Saçma sapan pokemonlarda acayip güçler oluyor. Hadi vuruşu güçsüz yaptın bari savunmayı iyi yap dimi Gengar ın hp de yüksek değilki :S Düzeltseler iyi olur açıkçası. Ben sırf sevdiğim için evrim yaptım :)

Aynen çok zor bulunuyor ikisi de,üstelik hep hp leri az hemde aşırı yavaş vuruyolar.Gym savaşlarında hiç şansları yok yani dediğin gibi uyduruk uyduruk pokemonlar 100 atak vururken böyle nadir pokemonların zayıf olması aşırı saçma yapılmış.Yani en azından dandik victreebel kadar hürmeti yokmu şu pokemonların.Düzeltilmesi şart bende sırf sevdiğim için Alakazam yapmaya uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Eylül 2016; 22:22:54 >
  • quote:

Aynen çok zor bulunuyor ikisi de,üstelik hep hp leri az hemde aşırı yavaş vuruyolar.Gym savaşlarında hiç şansları yok yani dediğin gibi uyduruk uyduruk pokemonlar 100 atak vururken böyle nadir pokemonların zayıf olması aşırı saçma yapılmış.Yani en azından dandik victreebel kadar hürmeti yokmu şu pokemonların.Düzeltilmesi şart bende sırf sevdiğim için Alakazam yapmaya uğraşıyorum.

Aynen öyle yaa katılıyorum O vicreebel ne saçma zaten hayvan gibi vuruyor. Şaşırıyorum bazı gym savaşlarında yediğim hasarlara bakarken pes dedirtiyor. Gengar ve Alakazam ın hiç şansı kalmıyor hadi diyelim böyle yaptınız bari süper güçlerini o kadar sınıfa ayırmayınki evrim yapınca kötü gelme şansı olmasın :) Bende Alakazam için gereken candy i biriktirdim dün ama yapmadım en iyi Abram 390 mı ne

Hocam 390'lık Abra çok iyi değil mi ? Ben 322'yi buldum direk havaya zıpladım direk basmayı düşünüyorum.Yaklaşık 800 cp Kadabra 1000cp küsür'de Alakazam gelir heralde.Youtubeden baktığım kadarıyla 300 küsürlükleri direk evolve yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Eylül 2016; 22:33:23 >
    Benim güçlü olarak en saçma gördüğüm pokemon "exeggutor" şuanda. O kadar cool pokemon varken bu pokemonun eşşek gibi hasar atması çok garibime gidiyor. Dodge yapmazsan fire pokemonu bile patates ediyor saniyesinde.

Bana kalırsa güçlü olması gereken pokemonlar;
    Alakazam

Gengar (dediğiniz gibi bunların güclü olması şart bi olay)

Ana pokemonların son evrimleşmiş halleri (raichu, blastoise vs),

Arcanine (şuan o kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum, hatta genel olarak ateş pokemonlarına ve elektrik pokemonlarına buff lazım, water pokemonlar "vaporeon mesela" eşşek gibi vuruyor üzerine çok seri vuruyor. Flameon'a bakıyorsun yarım saatte vuruyor.(Ember vuran her pokemon için geçerli aslında) Skillere bakıyorsun Hydro pump 1.5 saniyede vuruyor, Fire blast skili 3 saniyede vuruyor. Falan filan) Arada tek fark; Hydro pump = 90 - Fire Blast 100. 10 puana resmen 2 katı daha fazla vurma süresi var.

Gyarados - 400 candy istemesine rağmen az vurduğunu düşünüyorum, özellikle "twister" skilli gelirse skill kullanamıyorsun hiç sırf düz vuruş yapıyorsun oda çok güçlü değil. Dragon Breath'ı kaldırdılar artık kendisinden, Bite kalıyor geriye oda 6 vuruyor. Bence Gyarados 10 vurması gerekiyor, kolay mı bi gyarados yapmak. Ben 3.yü tamamladım ama 2 ay sürdü yani sonuçta bide sırf sahilde oynuyorum diye tabi.

Benim fikrim bu, bunlar biraz daha güçlü olmalıydı diye düşünüyorum

• Kesinlikle doğru diyorsun hocam ve bana göre gym savaşlarınada bakmaları lazım ya bana öyle geliyor ya da bug var savaşlarda bazen rakibin canını aldığım halde son damla canı bitmiyor beni öldürüyor o son damla canla :S
    Düzelmesi gereken şeyler var yaaa
  • quote:

Hocam 390'lık Abra çok iyi değil mi ? Ben 322'yi buldum direk havaya zıpladım direk basmayı düşünüyorum.Yaklaşık 800 cp Kadabra 1000cp küsür'de Alakazam gelir heralde.Youtubeden baktığım kadarıyla 300 küsürlükleri direk evolve yapmışlar.

İV ler çok iyi glemiyor yoksa sıkıntı yapmayacam da :):) Alakazam ın CP de çok az yaa 390 lığı yapsam 1500 olmaz sanırım

Biraz zor gibi hocam dust ile desteklersin en fazla ama ölü yatırım olacak.1500 cp bile olsa iş yapamıyor ki Very rare pokemon olarak geçiyor güya oyunda ama gelde güçlere bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Eylül 2016; 23:09:34 >

• 
Sayfa: önceki 10321033103410351036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.