Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.289
Cevap
185
Favori
1.151.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Niye sevmedin hocam ben daha hiç göremedim bunu

Vardı zaten 900 küsürlük, ayrıca su pokemonları patates ediyor bunu. Sahilde oynuyorum her gym de vaporeon var. Skill seti iyi geldi ama bilmiyorum cp si genel olarak az bi pokemon iş yapar mı emin değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdatRazoR

Lapras denize yakın her yerde çıkabilir bakırköy marinada ve meydanda birer tane görmüştüm ama bana sorarsan snorlax tam bir muamma . Şu ana kadar 2 kere gördüm ve bir daha oralarda görmedim belli bi bölgesi yok bence

Hocam ben istanbulda evde otururken snorlax geldi bir defa ama 40 cp lik geldi. Hiç gelmese daha iyiydi valla

10 km lik yumurtda da çok az çıkıyor ki. 23 levelim şimdiye kadar 3 kez 10 km yumurta geldi anca.
  • 300 lira para yatiran vardi nerde o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR'de resmi olarak ne zaman çıkacak bilgi yok mu halen daha?
  • Abidik gubidik birsürü ülkeye daha ilk haftasında yayın yaptılar, biz hala TR'de de legal olacak diye bekliyoruz.

Ben bıraktım 20 gündür açmadım bile.

Bir yandan bizi adam yerine koymayan yapımcılar, öbür yanda oturma organlarını yerinden bile kaldırmadan 30 STR yapmış hileciler...
  • Yav yazıklar olsun oynamak için ülkemizde çıkmasını bekleyim dedim diğer uzun yollu yöntemlere bulaşmayım dedim , oyunu millet oynadı hevesi kaçtı soğudular bıraktılar bunlar hala tr de çıkarıcak. Ne anlamı kaldı o herkesin oynadığı dönemde oynayamadıktan sonra asıl zevki ordaydı şimdi çıksada indirmem kimse kalmadı

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Aslında çıkarıcaklardı, yani adamların ilk hedefi tüm ülkelere çıkarmaktı. Brezilya'ya çıkmazdı hatta ama bu brezilyalılar, nianticin twitterdan, facebook'tan yayımladıgı yer bildirinin altına "brezilya'ya getirin" diye spam yaptılar. Hani böyle spam yok, sırf bu yüzden erkenden çıkardılar onlara. Sonra işte diğer ülkelere çıkacaktı, bu sefer oyuncular dedi ki oyunda içerik yok bu ne, sıkıcı vs. Baktılar oyuncular gidiyor, e zaten bu millet APK ile oynuyor, ülke değiştirerek indiriyor öyle oynuyor. Biz resmi olarak cıkarmakla uğraşmaktansa bari oyuna içerik ekleyelim zaten oynuyor herkes dediler ve oyuna içerik getirmeye yöneldiler. Yoksa şuana çoktan çıkardı, muhtemelen içeriği biraz zenginleştirdiklerinde diğer ülkelerede çıkaracaklardır.

Tek sıkıntı şu; ADAMLAR KAPLUMBAGA GİBİ. Böyle yavaşlık yok, 2 haftada 1 güncelleme geliyor. Bu gece gelcek yeni güncel. Buddy sistemini getiriyorlar, işte candy kazanımında biraz destek olmak amaçlı oyunculara, yani aslında güzel bi içerik ama 2 hafta beklenecek bir içerik değil. Daha çabuk yapabilirlerdi bunu, çok işimiz var önümüzdeki aylarda demişler ama bu yavaşlıkla 2017 nin ilk çeyreğine anca 3-5 yenilik gelir.

• Ortada en önemi icerik olan poke bulma nearby cokmusken ,baska bu yenilik beni pek bağlamıyor aslinda.hala fastpokemap ile alan tariyorum.eger nearby ile calisacak olsam vay halime.aklima gelmeyen yerlerden buluyorum

• Şu Buddy sistemi gelse de yumurtadan çıkan Magikarp ile şeker kasabilsem benimde Gyarados'um olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seckinmucteba

Ortada en önemi icerik olan poke bulma nearby cokmusken ,baska bu yenilik beni pek bağlamıyor aslinda.hala fastpokemap ile alan tariyorum.eger nearby ile calisacak olsam vay halime.aklima gelmeyen yerlerden buluyorum

Akşamları köpeği çıkarıyorum. Mahallede pokemon çıkan bütün yerleri ezberledim artık.
    Kendimize bir yol çizdik biraz eğri büğrü oldu yol ama mecburen, bazı yerlerden pokemonu yakalayıp geri dönüyoruz normal yolumuzdan devam ediyoruz.
    Sabit hep aynı yerlerden çıkıyor pokemonlar ekstra arama hiç yapmıyoruz.

Yeni özelliğe km de 1 şeker falan verseler bari hiç yoktan iyidir.
  • Mersin magicarp cenneti.450 seker oldu.1 haftada.ama ortada 150 lik magicarp olmayinca duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seckinmucteba -- 4 Eylül 2016; 14:14:44 >
  • 2. Gyarados u da evolveledim yine Hydro Pump geldi ve İV side diğerine göre daha iyi :):)
    Yalnız arkadaşlar ne zaman iyi bi İV li Eevee evolve yapsam hep Jolteon geliyor sinirden kuduruyorum
  • 26'dan gün aldım. xp'ye dikkat 😀😀😀
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pokémon GO [ANA KONU]

• Buddy sistemi nedir ya ? Arkadaş şunu anlamalılar, candy kasarak pokemon mu evrimleşir ya ? Tamam illa yürüteceksen günde kota koy, 3-5 km yürüyeyim sonra gym'de savaşabileyim. Ama pokemonum savaşarak evrimleşsin.

Haftalardır bekle sonra yeni özellik olarak buddy sistemi getir! Bundan önce ne yaptılar, neymiş takım liderleri pokemonun hakkında bilgi veriyor. Bu mu yani? Bu hızla giderse 21. yy sonunda tam anlamıyla geliştirecekler oyunu!!

edit: ayrıca evrimleştirme işi çok zor olmalı. Şunun gibi bir savaş
    http://www.pokemongo.com/static/assets/images/sections/side-teams-attacking.png
    görebilir misiniz GYM'de? Nerede.. Herkeste evrimleşmiş pokemonlar var. Herkeste Snorlax'lar, Droganite'ler. Bir turnuvada Ash'in karşısındaki rakip Droganite çıkartınca ağzı açık bakıyordu. Çünkü yakalaması çok zor bir Pokemon. Ama hilesiz hurdasız bile oynasanız illa ki denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysberg34 -- 4 Eylül 2016; 16:55:49 >

• Bugün bi kıpır kıpırım, birazdan yemek yiyip çıkıcam. Sanki dragonite yada onun değerlerinde bi pokemon yakalayacakmışım gibime geliyor. Hayırlısı
  • 10 km'lik yumurtadan çıkan pokemonun CP'si kırıldığı levele göre mi yoksa yumurtanın düştüğü levele göre mi belirleniyor?

• Pokémon GO [ANA KONU]

• _EsmeR kullanıcısına yanıt
    Hovam 97 iv lik gyradosum var skiller nasil olmasli iyi olmasi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

Hovam 97 iv lik gyradosum var skiller nasil olmasli iyi olmasi icin

İlk vuruş artık tek zaten hocam önemli olan ikinci skill oda Hydro Pump geldimi on numara oluyor. Diğer türlü diyecek olursam Twist gelmesin yeter yine diğeride idare eder cinsten
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Abra transfer etmekten bıktım vallahi
  • 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.