merhaba arkadaşlar. yeni aldığım netbook uma pointblank kurdum. normalde hiç kasmıyor ama ateş ederken kastığı için oyunun hiç bir anlamı kalmıyor. ekran kartımı yeni güncelledim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
arkadaşım bende oynuyrum ama hiç kasmıyo ya klanlar cok doudur oyundan kasıyodur yada senin bilgisayrının özellikleri kurtarmıyodur yardımcı olduysam ne mutlu.. iyi oyunlar
Adı üstünde netbook diyorsun onda oyun oynanırmı tabi ki kasar
quote:
Orijinalden alıntı: Efsane-Rude
Adı üstünde netbook diyorsun onda oyun oynanırmı tabi ki kasar
forumda herkes crysis i bile kasmadan oynadığını söylemiş. oynanmıcak olsa uğraşmam zaten. yani benimkinde bi sorun var...
Arkadaşım netbook var netbook var,seninkinin modelini falan yazarsan daha yardımcı olurlar..
Ama benim 3 yıllık notebook'umda HD3650 ekran kartı ile bile kasmıyordu..
Netbook'ta tahminimce intel HD graphics ekran kartı falan vardır..Onunla oynayamazsın..
netbook um asus 1215n. win7 64 bit olarak geldi. ben de format atıp win7 ultimate 32 bit yükledim ve tüm driverlarını kurdum. ama mesela biri resim koymuş windows derecelendirmesinde grafikler 5.0 ve 5.5, bende ise 3.5 ve 4.9. bi sorun var ama çözemedim hala
Şöyle bi durum,bende point blank oynuyorum ve optimizasyonu güzel bir oyun..
Yani eğer kasıyorsa yapabilceğin bişey yok çünkü zaten donanıma göre en uygun ayarı kendisi seçiyor..
Bende laptopla oynuyorum kasma diye birsey gormedim.. Bazen ates ederken takilma oluyor onun sebebi serverin yogun oldugu anlarda oyunun veri akisinin yavaslamasindan doleyi diye biliyorum !!
netbook ayrı şey notebook(laptop) ayrı şey netbook internet için tasarlanmış daha portatif bir dizüstü pc.tabi belki performansı yüksek olan netbook da vardır ama ben görmedim
o zaman şöyle sorayım. windows derecelendirmem neden düşük? yani adamın grafikleri ortalama 5.2 benimki 4.1 civarı. bu kadar fark neden kaynaklanır? bunu yükseltmem için ne yapmalıyım? bios ve ekran kartı sürüsü güncel.
netbook'da crysisi kasmadan oynayamazsın biraz okumuş olsaydım o sistemin farklı olduğunu anlardın . netbookda crysisi kasmadan oynayanların 8mbit interneti var internetten oynuyorlar konusu var bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
netbook'da crysisi kasmadan oynayamazsın biraz okumuş olsaydım o sistemin farklı olduğunu anlardın . netbookda crysisi kasmadan oynayanların 8mbit interneti var internetten oynuyorlar konusu var bakabilirsin
tmm crysis i geçtim. bi önceki msjımda da söledim. derecelendirme düşüklüğü neden kaynaklanıyor??
quote:
Orijinalden alıntı: MeTaLHoRSe
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
tmm crysis i geçtim. bi önceki msjımda da söledim. derecelendirme düşüklüğü neden kaynaklanıyor??
pek bilgim yok ama bence netbookta xp kullan az kasar xp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme