Şimdi Ara

Point's Lastikler Nasıldır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 170/70 14' Palio 1.2 16V aracıma 4 adet lastik almayı düşünüyorum. Bi Holding şirketinde Point's lastikler hakkında geniş bilgi verdiler. Fiyatıda makul , acaba kullanlar varmı memnunlarmı öğrenmek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbekar -- 21 Şubat 2013; 18:20:26 >

• ilk defa duydum..
  • 170/40/14 lastik olduğunu ilk defa senden duydum
    175/70/14 olabilir emin değilim orjinali point's o bir bayi böyle bir marka olduğunu sanmam sadece çeşitli marka ürünü tedarik edip montajı ve bakımını yapıyorlar diye biliyorum debica tavsiye ederim candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

170/40/14 lastik olduğunu ilk defa senden duydum
    175/70/14 olabilir emin değilim orjinali point's o bir bayi böyle bir marka olduğunu sanmam sadece çeşitli marka ürünü tedarik edip montajı ve bakımını yapıyorlar diye biliyorum debica tavsiye ederim candır

Aynen hocam 7 yerine 4'e basmışım hiç dikkat etmedim.
    http://www.pointsturkiye.com/index.php?act=detail&id=2
    İnternet siteleri bu Summerstar2 denilen lastiği çok tavsiye ettiler bende bi araştırıyım dedim fakat ne bilen var ne kullanan galiba :)

• 175 70 14 için ne fiyat verdiler acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur33

175 70 14 için ne fiyat verdiler acaba

160 Tl dediler hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbekar

quote:

160 Tl dediler hocam..

üstat çok demişler ben sana birkaç markanın fiyatını yazayım şu iyidir bu kötüdür demiyorum sadece fiyat olarak kıyaslama yapabilesin diye yazacam
    175/70R14
    dunlop sp200 135tl
    goodyear duragrıp 165tl
    tigar sigura 120tl
    goodride sp06 100tl
    sumo 100tl
    pirelli cint p4 145tl
    pirelli cint p1 145tl
    continental cpc2 160tl
    gördüğünüz gibi fiyatı birçok bilindik markadan yüksek ayrıca bunların birçogunda 1 yıl yol yardımı ücretsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E.C.A Marka klima Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    range rover 4.4 vouge nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratbekar

quote:

160 Tl dediler hocam..

üstat çok demişler ben sana birkaç markanın fiyatını yazayım şu iyidir bu kötüdür demiyorum sadece fiyat olarak kıyaslama yapabilesin diye yazacam
    175/70R14
    dunlop sp200 135tl
    goodyear duragrıp 165tl
    tigar sigura 120tl
    goodride sp06 100tl
    sumo 100tl
    pirelli cint p4 145tl
    pirelli cint p1 145tl
    continental cpc2 160tl
    gördüğünüz gibi fiyatı birçok bilindik markadan yüksek ayrıca bunların birçogunda 1 yıl yol yardımı ücretsiz

Son bir kaç gündür Bursa'da bir kaç lastik bayiyle görüşmeme rağmen ilk başta bilinen markaları sunup ardından büyük firmaların yan fabrikalarında yapılan lastikleri tavsiye etmeye başladılar. Ben şu anda aracımda eski lastiklerim Good year fakat sizin yazdığınız Good Year fiyatınıda Bursa'da veren hiç çıkmadı (Fiyat kaynağını öğrenebilmem mümkün olabilirmi?)

Hatta şöyle diyim Pirelli'ye 170 teklif ettiler. Tek fiyat tutarı olarak aynı olan Continental 160 söylemişlerdir zanledersem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.