Şimdi Ara

PÖH olmalımıyım ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boy kilo orantı olacaktır mutlaka kpssiz iyi fırsat yaş 28e kadar ama tabi işin ucunda ölümde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

boy kilo orantı olacaktır mutlaka kpssiz iyi fırsat yaş 28e kadar ama tabi işin ucunda ölümde var

Askerliğimin üzerinden 2 sene geçti . 3 Sene geçirince almıyorlar.
  • bu soruyu soruyorsan olmaz senden demekki kararsızsın ilerde pişman olacağın birşey var aklında
  • mantıklı hocam girenler girsin bence çok iyi maaş imkanlar veriliyor yaşını geçirmeyen düzgün mesleği olmayanlar girmeli bence
  • Vatan sevgisi ile orantılı bir meslek. Eğer o üniformayı görünce tüylerin diken oluyorsa bekleme hemen başvur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profzo

bu soruyu soruyorsan olmaz senden demekki kararsızsın ilerde pişman olacağın birşey var aklında

Benim tavrım netti taa ki birileri çıkıp

- Bu yönetime polis olunur mu

- Bu kadar dava varken polis olunur mu

- O kadar para için değer mi

Diyene kadar.
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    O uniformayı giydiğimde hissettiğim tek şey " Yanlış bir hedefte değilim amacım belli yolum belli kim oldugum belli " diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Kasaturayı Getir

quote:

quote:

para ile yapılacak iş değil para için gidiyorsan bi yerden sonra bıkabilirsin. gerçekten sevdiğin yapmak istediğin bir meslekle vatana bu şekilde hizmet etmek istiyorsan git kaçırma derim.

Tam olarak karar vermediğim için konu açıp fikir almak istedim. Askeriye v.b ortamlarda sıkılmadım seve seve yaptım. Kafam karısık..

şahsen ben giderim. sonuçta polislik askerlik her yönden avantajlı ve en onurlu mesleklerden biri. en basitinden girdiğin her ortamda bi saygı duyarsın çünkü askerliğin polisliğin halkımız içinde aşırı bi prestiji var.

çok yönden avantajlı bir meslek yani. pöh alımlarındada kolaylık var şansını dene bence.

Sülalede 1 SAT var 3 astsb 1 de binbaşı . Genel olarak bu uğurda düşünen kişiler değilizdir ama ben fikir almak istedim . sonucta cok keskin bir viraj.

Sat'lar abartıldığı kadar var mı ? Fiziği falan nasıl günlük hayatta hareketleri tavırları falan nasıl ? Yakın dövüşte çok iyi mi ?

Kesinlikle abartıldıgı kadar yok . Boyu 1,70 filandır sadece fit vucudu var eni boyu orantılı yani kaslı da değil. Çok konuşmuyor konuştugunda da mütevazi ses tonuyla cevap veriyor çok göz göze gelmiyor. Yakın dövüş hakkında hiçbir fikrim yok.

eğitimlerden bahsediyor mu hiç ? hiç konuşmadınız mı kaç şınav kaç barfiks çekebiliyor mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 22 Ağustos 2016; 17:18:51 >

• Sana önerim şu. Başvur bence artık, zaten doğuya gitmen için açmadılar o başvuruları. Metropol şehirlerde daha etkin görev için alım yapılıyor. Malum darbe girişimi oldu ve tüm pöhler doğuda görevdeydi ve hemen girişime müdahale edip bastırılamadı. Hükümette haklı olarak böyle bir başvuruya başvurdu.

Son olarak pöh olup belediye başkanı ve siyasi koruma olabiliyorsun. Benim bir tanıdığım pöh var ve şuan koruma olarak görevine devam ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

para ile yapılacak iş değil para için gidiyorsan bi yerden sonra bıkabilirsin. gerçekten sevdiğin yapmak istediğin bir meslekle vatana bu şekilde hizmet etmek istiyorsan git kaçırma derim.

Tam olarak karar vermediğim için konu açıp fikir almak istedim. Askeriye v.b ortamlarda sıkılmadım seve seve yaptım. Kafam karısık..

şahsen ben giderim. sonuçta polislik askerlik her yönden avantajlı ve en onurlu mesleklerden biri. en basitinden girdiğin her ortamda bi saygı duyarsın çünkü askerliğin polisliğin halkımız içinde aşırı bi prestiji var.

çok yönden avantajlı bir meslek yani. pöh alımlarındada kolaylık var şansını dene bence.

Sülalede 1 SAT var 3 astsb 1 de binbaşı . Genel olarak bu uğurda düşünen kişiler değilizdir ama ben fikir almak istedim . sonucta cok keskin bir viraj.

Sat'lar abartıldığı kadar var mı ? Fiziği falan nasıl günlük hayatta hareketleri tavırları falan nasıl ? Yakın dövüşte çok iyi mi ?

Kesinlikle abartıldıgı kadar yok . Boyu 1,70 filandır sadece fit vucudu var eni boyu orantılı yani kaslı da değil. Çok konuşmuyor konuştugunda da mütevazi ses tonuyla cevap veriyor çok göz göze gelmiyor. Yakın dövüş hakkında hiçbir fikrim yok.

eğitimlerden bahsediyor mu hiç ? hiç konuşmadınız mı kaç şınav kaç barfiks çekebiliyor mesela

Şöyle ;

ADAYLARIN EĞİTİMİ NASIL YAPILACAK?
    Polis alımında belirli fiziki şart ve mülakat koşulları bulunmaktadır. Özel harekat polisi alımlarında ise bu koşullar biraz daha ağırdır. Özel harekat yetkilisi ve okul müdürünün gözetiminde; 2400 metre koşu ardından hemen 17 barfiks sonrasında 80 mekik ve ardından 65 şınav çeken PMYO mezunları Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan özel harekat kursuna katılmaya hak kazanmaktadır. Polis Özel Harekat kursunun PMYO mezunları için 3,5 ay sürdüğü ve çok ağır eğitimler içerdiği bilinmektedir.

• Bu meslek eğer küçüklükten gelen bir hayal değilse çok tavsiye etmem. Maaş konusunu bilemem nedir ne değildir diye ancak olaya sadece alacağın para ve ortamda işte ben özel harekatçıyım diyerek bakmamak lazım ( genel olarak söyledim söz meclisten dışarı ). Aile, gelecekteki planların, varsa sevgili/eş, evlendiğinde olacak çocuklarını düşünmen gerekiyor. Hani 5-6 yıl çalışıp birikim yapıp sonra bırakma dersen olmaz. Çünkü bu meslekte ölümle çok yakınsın. Tezkerisini alıp evine dönerken şehit olan askerleri biliyoruz. O yüzden çok iyi düşünüp taşınman lazım. Bir yerlerde bordo bereliler seçilirken eş-sevgili-nişanlı yani geride kalanları çok olmayanlardan seçiyorlar diyorlardı ne kadar doğru bilemicem bu konuda çok fazla bilgim yok. Bu işi aile büyüklerinle hatta sülalendeki SAT vs olanları toplayıp detaylıca konuşup karar vermelisin.

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Şuanki alımlar doğrudan şart görevine ( doğuya gönderilecek ) ve PÖH lerin şart görevi aslında yok çünkü izmir , istanbul antalyada olsan bile olası bir durumda doğuya gönderiliyorsun. Askerin müdahale edemediği her durumda ilk müdahale önceliği PÖH lerindir.
  • Lord Commander kullanıcısına yanıt
    Sevgili , eş , çoluk çocuk zaten 3 yıllık planlamamda yok yani. Hayatımda biri de yok arkada bırakacağım tek şey ailem.
  • polis askerlik vb. (sağlıklı yaşam,sevilecek meslek,güzel maaş)
    bana göre düz memurluktan daha iyi (memur maşa başı dünya hastalık oluşuyor + erken yaşlanıyorsun)
    doğuda maaşlar 7.000 görüyor emekli oluncada 500.000 alıyorsun hadi kg
    (göz derecesinden dolayı giremiyorum ve şuan düz memurluk için yırtınıyorum kpss)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle ;

ADAYLARIN EĞİTİMİ NASIL YAPILACAK?
    Polis alımında belirli fiziki şart ve mülakat koşulları bulunmaktadır. Özel harekat polisi alımlarında ise bu koşullar biraz daha ağırdır. Özel harekat yetkilisi ve okul müdürünün gözetiminde; 2400 metre koşu ardından hemen 17 barfiks sonrasında 80 mekik ve ardından 65 şınav çeken PMYO mezunları Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan özel harekat kursuna katılmaya hak kazanmaktadır. Polis Özel Harekat kursunun PMYO mezunları için 3,5 ay sürdüğü ve çok ağır eğitimler içerdiği bilinmektedir.

sat eğitiminden bahsetmiştim hocam

• Fillerin tepişmesinde ezilen çimen olmak istiyorsan git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can guvenligim >>> para

ben secmezdim o yuzden.
  • Pardon Sat eğitimleri ile bilgim yok sormadımda. Youtubedeki videolar abartı bence 3 yıldır 3-5 defa görmüşümdür adamda yara bere yok sadece gözleri biraz kanlı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

can guvenligim >>> para

ben secmezdim o yuzden.

2,000 TL üzerinde maaşım olsun bende tercih etmem açıkcası.

• Burası askerlik yaptıgım yer.

Maziden.. Karşı dağın arkası sınır . Kaçakcı ve itlerin köylere iniş güzergahı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.