Şimdi Ara

PÖH olmalımıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıyı okumayacaklar için " Sizce tercih edilebilir bir meslek mi ? "

Biliyorsunuz PÖH alımları olacak "10000" kişi alınacak ve lise mezunu olanlar dahi girebiliyor.

Benim şuan için hayati engelim yok. Askerliğimi Hakkari / çukurca da yaptım kaos ortamını yada diken üstünde yaşamak nedir bilirim.

Ülkenin durumu ortadayken PÖH gibi bir meslekten bahsetmek göz korkutuyor olabilir ama genç yaşta birikim için çok iyi fırsat.

4500-5000 TL arasında değişen ( doğu batı tazminatı dahil ) maaşları var

Kpss şartı da aranmıyor benim için direk olarak eğitimlere katılabiliyorum sonrasında fiziki yeterlilik ve sözlü mülakatı da geçince 8 aylık eğitim sonunda PÖH olarak görev almaya başlıyorum.

Sizce tercih edilebilir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PÖH Olmak İçin Gerekenler: Boy ve Kilo

Polis Özel Harekat (PÖH) olmak için belirli boy ve kilo şartları vardır. Bu şartlar, görevin zorlu doğası ve güvenlik güçlerinin etkin bir şekilde çalışmasını sağlama ihtiyacından kaynaklanmaktadır.

PÖH adaylarının erkek olması ve 1,70 metreden uzun olması gerekir. Adayların kilosu ise boyuna göre hesaplanır. Örneğin, 1,70 metre boyunda bir aday en az 65 kilogram ağırlığında olmalıdır.

PÖH olmak için aşağıdaki boy ve kilo şartlarını karşılamanız gerekir:

• Erkek olmak
    • 1,70 metreden uzun olmak
    • Boyunuza göre uygun kiloda olmak (örn. 1,70 metre boy için en az 65 kg)

Bu şartları karşılamıyorsanız, PÖH olma başvurusunda bulunamazsınız. Ancak, boy ve kilo şartlarını karşılasanız bile, PÖH olmak için bir dizi zorlu fiziksel ve zihinsel testi geçmeniz gerekeceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İstiyorsan git ama ben asla gitmem.
  • para ile yapılacak iş değil para için gidiyorsan bi yerden sonra bıkabilirsin. gerçekten sevdiğin yapmak istediğin bir meslekle vatana bu şekilde hizmet etmek istiyorsan git kaçırma derim.
  • Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    Sebep ?
  • bu kişinin karekteri ile alakalı bir durum benim yapamayacağım bir meslek.
  • 2 itin kurşununa değerli hayatımı vermem.
  • HÖH ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanım Kasaturayı Getir

para ile yapılacak iş değil para için gidiyorsan bi yerden sonra bıkabilirsin. gerçekten sevdiğin yapmak istediğin bir meslekle vatana bu şekilde hizmet etmek istiyorsan git kaçırma derim.

Tam olarak karar vermediğim için konu açıp fikir almak istedim. Askeriye v.b ortamlarda sıkılmadım seve seve yaptım. Kafam karısık..
  • Adam en azından vatan millet sakarya diye gitmiyor bazıları gibi. Birikimden bahsedersen iş değişir orada. Ama sen karşıma bi terörist çıkar teslim olursa kafasını kopartırım gibi hayallere kapılmıyorsan git. 5-6 sene yaparsın sonra iyi para kalır elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

2 itin kurşununa değerli hayatımı vermem.

Herkes senin gibi düşünürse o itlerin kurşunu hepimizi alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JÖH ol jandarma daha fiyakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Herkes senin gibi düşünürse o itlerin kurşunu hepimizi alır.

Herkes benim gibi düşünmüyor zaten.
    EDIT:Burda olay askerlik değil bunu iş olarak seçmek onu belirtiyim askerlik tamamen farklı kavram.Askerlik tamam ama iş olarak yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rick Grimes -- 22 Ağustos 2016; 15:25:22 >
  • quote:

O çok düz mantık oluyor. Sanki işin içine adımını attıgın ölecekmişsin gibi.
  • Allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

quote:

para ile yapılacak iş değil para için gidiyorsan bi yerden sonra bıkabilirsin. gerçekten sevdiğin yapmak istediğin bir meslekle vatana bu şekilde hizmet etmek istiyorsan git kaçırma derim.

Tam olarak karar vermediğim için konu açıp fikir almak istedim. Askeriye v.b ortamlarda sıkılmadım seve seve yaptım. Kafam karısık..

şahsen ben giderim. sonuçta polislik askerlik her yönden avantajlı ve en onurlu mesleklerden biri. en basitinden girdiğin her ortamda bi saygı duyarsın çünkü askerliğin polisliğin halkımız içinde aşırı bi prestiji var.

çok yönden avantajlı bir meslek yani. pöh alımlarındada kolaylık var şansını dene bence. ve ayrıca zaten askerliği orda yapmak her babayiğidin harcı değil . yapabilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanım Kasaturayı Getir -- 22 Ağustos 2016; 15:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kötününİyisi

Adam en azından vatan millet sakarya diye gitmiyor bazıları gibi. Birikimden bahsedersen iş değişir orada. Ama sen karşıma bi terörist çıkar teslim olursa kafasını kopartırım gibi hayallere kapılmıyorsan git. 5-6 sene yaparsın sonra iyi para kalır elinde.

Askerde o durumu yaşadım. 1 it teslim oldu aldık içeriye sıcak çorba v.s verdik güzel kıyafetler verdik sonra tugaya teslim ettik.. emir demiri kesiyor.
  • quote:

quote:

quote:

şahsen ben giderim. sonuçta polislik askerlik her yönden avantajlı ve en onurlu mesleklerden biri. en basitinden girdiğin her ortamda bi saygı duyarsın çünkü askerliğin polisliğin halkımız içinde aşırı bi prestiji var.

çok yönden avantajlı bir meslek yani. pöh alımlarındada kolaylık var şansını dene bence.

Sülalede 1 SAT var 3 astsb 1 de binbaşı . Genel olarak bu uğurda düşünen kişiler değilizdir ama ben fikir almak istedim . sonucta cok keskin bir viraj.

• Hanım Kasaturayı Getir kullanıcısına yanıt
    az çok ayny dü?ünüyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok yönden avantajlı bir meslek yani. pöh alımlarındada kolaylık var şansını dene bence.

Sülalede 1 SAT var 3 astsb 1 de binbaşı . Genel olarak bu uğurda düşünen kişiler değilizdir ama ben fikir almak istedim . sonucta cok keskin bir viraj.

Sat'lar abartıldığı kadar var mı ? Fiziği falan nasıl günlük hayatta hareketleri tavırları falan nasıl ? Yakın dövüşte çok iyi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pistol Squat

quote:

quote:

quote:

quote:

Sat'lar abartıldığı kadar var mı ? Fiziği falan nasıl günlük hayatta hareketleri tavırları falan nasıl ? Yakın dövüşte çok iyi mi ?

Kesinlikle abartıldıgı kadar yok . Boyu 1,70 filandır sadece fit vucudu var eni boyu orantılı yani kaslı da değil. Çok konuşmuyor konuştugunda da mütevazi ses tonuyla cevap veriyor çok göz göze gelmiyor. Yakın dövüş hakkında hiçbir fikrim yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.