Şimdi Ara

Podolski 4 Yıldız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gaz ver Poldi gaz ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmişken bi forma alaydın la.
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 8 Eylül 2024; 18:47:38 >
  • Keşke şu görmemişler yerine Fenerle mücadele etsek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2014 Brasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Gitmişken bi forma alaydın la.

4 yıldızdan düşük formalara alerjisi var hocam

bkz: Gs 4 yıldız , Almanya 4 yıldız

Şaka bir yana keşke tüm takım Podolski gibi olsa, bu adam ne kadar yaşlanırsa yaşlansın ruhuyla oynadığı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 7 Ekim 2016; 23:43:02 >
  • 4 yıldızlı troll Podolski.Tepki göstermeye gerek yok. Rakibe herhangi bir terbiyesizlik yapmadan eğlenmiş adam.

• ADMIN DİGİBİSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Yanlış anladın herhalde Metin Oktay Türk futbolunun kutsal insanıdır ha şerefsizi evet podolskiye söyledim doğru da anlamış olabilirsin.

Virgül kullanmazsan bunlar gelir başına işte
  • YazıYorum kullanıcısına yanıt
    Usta bazen telefondan yazarken böyle şeyler başına geliyor insanın ama doğru diyorsun TÜRKÇE'yi güzel kullanmak gerek :) ..
  • quote:

Yanlış anladın herhalde Metin Oktay Türk futbolunun kutsal insanıdır ha şerefsizi evet podolskiye söyledim doğru da anlamış olabilirsin.

Podolski neden şerefsiz ? O yaptığı 4 işaretinin 2015'de tüm Fenerbahçe tribünleri de yapmıyor muydu ?
    O zaman tüm Fenerbahçe taraftarı da şerefsiz mi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Podolski neden şerefsiz ? O yaptığı 4 işaretinin 2015'de tüm Fenerbahçe tribünleri de yapmıyor muydu ?
    O zaman tüm Fenerbahçe taraftarı da şerefsiz mi oluyor ?

Adam ciddi olarak yazmamış, bazen "kerata" tadında söylediğin laflar olur, o da öyle. Ne uzattınız arkadaş.
  • Bunlar minik şakalar umarım fenerbahçeli arkadaşlar alınmamıştır iki takım arasındaki ilişki böyle olmalı birbirimize ana avrat küfür ederek değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.