Ozaman niye bilader falan konuşuyorsun senin kullanımın kriter sayılırmı üç gün değil beş gün gidiyor dedik yalanmı söyledik senin kullanım durumuna göre beşte gider niye boş yapıyorsun. Patronun kızmasın neyse işine bak sen bende vakit bol benim belli bir çalışma saatim başimda is verenim yok emireri değiliz yetisemezsin vaktime👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (8. sayfa)

-
-
tamam fakir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 25 Ocak 2025; 16:24:0 > -
ne oldu zoruna mı gitti? önceki mesajlarında da sen bana karşı bazı ithamlarda bulunarak tanımadığın biri hakkında öryargılı davrandın. bana yapma diyorsun ama aynı şeyi kendin yaptın benden önce, o nasıl olacak?
neyse bu son mesajımdı, bu lüzumsuz muhabbeti daha fazla uzatmaya niyetim yok. herkesin hayatı kendine.
-
bu kullanım neden garibinize gitti anlamadım. arkadaş belliki telefonu telefon olarak kullanıyor. sizin gibi sabah akşam balşında değil helal olsun.
benim de 3 gün şarj etmediğim günler oldu. siz yatıp kalkıp ekran süresi diye konuşuyorsunuz. adam telefonum ne kadar acık kalır kaç günde şarj ederim diye bakıyor. çünkü adam telefonu telefon olarak kullanıyorum.
imrendim yalan yok.
-
Poco X7 ( Pro olmayan) versiyonunda Esim mevcut mu acaba?
-
Haksızsın
-
Böyle bir şeyin nesine imrendin yahu
-
O zaman akıllı telefon almasın tuşlu telefon alsın heheh komedi kullanmamak için akıllı telefon alınıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam telefonu gunlerce beklemede birakmis ekran suresi diyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende poco x6 var...
Önceki telefonum da tcl plex.
Önceki telefonum da şarj soketi sorunu ve bataryasının şarj tutmama durumu var onu tablet gibi kullanıyorum.
Evde x6 ya dokunmuyorum genelde plex ile takıyorum 40-50-60 saat şarj etmediğim oluyor.
Bunun imrenilecek yanı yok ki.
Telefonun ömrü uzar batarya sağlığı daha geç düşer dersek mantıklı da şimdi bmv alıp garajda bekletmek ile övünmek mantıksız
Telefonu nasil kullanirsa kullanir o bizi ilgilendirmez ama adamin ekran suresi olarak one surdugu kullanim sekli genel kullanimi yansitmiyor bir telefon normal bir kullanimla 5 10 saat gibi ekran sureleri verir
Bir de bu tarz bir kullanim pil omrunu etkilemez 2020 sonundan beri note 9 pro kullaniyorum cihazdan o kadar hoslandım ki 4 seneden sonra sarj soketi bozuldu ama kullanmayi birakmadim duzgun bir serviste masraftan cekinmeden sarj board'u degistirttim ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum orjinal pili uzerinde sifirken verdigi ekran suresinde sadece 1 saat kisalma var yogun kullanilan telefon.. pil omru kullanim aliskanligina bagli yarim sarj falan yapiyorlar surekli yuzde 40 dan 100'lere falan sarj ediyorlae pil ondan bozuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Şubat 2025; 23:51:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen...
bunu bana yazdın heralde... yazılarımı nerenle okudun bilmiyorum ama ekran süresinden falan bahsetmedim ben. nerede gördün öyle bir ibareyi? benim telefonu kullanım tarzımla şarjı 2-3 gün gidiyor dedim sadece.
bütün işim pc üzerinden. home office çalışıyorum. pc başında olduğum sürece whatsapp'ı pc'den kullanıyorum, sosyal medyalara da pc'den giriyorum. doğal olarak şarjı hemen bitmiyor.
bu hayatta herkes telefonuyla yapışık ikiz gibi yaşamıyor arkadaşlar.
-
Bizde bugün ironman sipariş verdik bakalım hayırlısı inşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında pubg için x3 pro almıştım. Bir süre sonra kapanmalar ve yeniden başlatma sorunları başlamıştı ve sonundada kronik anakart sorunu. Birde yakınlık sensörü problemi vardı beni canımdan bezdirmişti konuşmalarım sırasında. Bir tarafım al yine diyor diğer tarafım hiç Poco'ya bulaşma diyor:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X