Şimdi Ara

POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
6.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam bende de poco f5 var,gecen senenin amiral gemisi sozde Android 15 bile alamadi tecno camon 30 pro bile aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Bunu takip etmemişim evet 14 ile kalmışız yaa

pocoyum böyle işe aman yaa

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

x3 nfc bende var 4 yıldır kullanıyorum ahize sesi çok yüksek herhangi bir sorun gözükmüyor

• Aaaahandroid 15 gelecek modeller listesinde x5 Pro 5G var.

Demek ki başımıza gelecek var işte buna sevindim şimdi

bakın liste burada pococam şimdi burada

POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
    POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatıdownload hyperos updates (mıuı)
    Xiaomi Android 15 Eligible Devices List | POCO & Redmi & Xiaomi | HyperOS Updates
    https://hyperosupdates.com/android-15-eligible-devices-list-poco-redmi-xiaomi
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

çarşamba kargolandı perşembe akşam kargodan teslim aldım.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

eyvallah. batarya konusunda malum telefonun kendini güncellemesi vs derken konuşmak için erken ama günlük kullanım için fazlası ile yeterli görünüyor şimdilik(2 günü çıkartır rahatlıkla). oyun vs de test ettim biraz. onda da günü kurtarır gibi görünüyor. oyunların bataryayı su gibi içtiğini görmedim henüz. bundan fazla da bir beklentim yok zaten.

• N11 den sipariş verdim 4 şubat teslim diyor

• Cihazı alanlardan ana konu bekliyoruz

• x7pro yorumları bekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Güncelleme olayı o kadar önemli değil. Güncelleme fetişleri var onlar için önemli olabilir. Tecno camon'u bilemiyorum, o da dandiktir mutlaka, fakat Xiaomi, Redmi, Poco eninde sonunda bir yerinden patlıyor..

Millet ucuz fiyata görece yüksek donanım diye alıyor sonra ekran ghost oldu sikayetvar com, hakkımı arıycam falan falan.. Bir şey yapamıyorlar tabii ki..

Bence Samsung dışında Android cihaz satın alınmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ocak 2025; 13:23:25 >

Onlarında ekran pwm değerleri düşük o da alınmaz.

• sharpie kullanıcısına yanıt

Düşük olsun kalitesiz donanım yüzünden patlamasından iyidir.

https://forum.donanimhaber.com/amoled-ekranli-telefonlarin-pwm-dimming-pwm-karartma-degerleri--158229697

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam patlamasın yeter ki öbür türlü telefon elinde tamirci tamirci gezersin. Yani Samsung cihazlar da arıza verebiliyor ama Xiaomi kadar çok denk gelmiyor. Bu Xiaomi telefonlarda ben Ghost sorunu çıkartmayan cihaz duymadım varsa da çok nadirdir birkaç tanedir. Bak ben cihazımı 4 senedir ghostlu kullanıyorum ghost hafif herkes bu kadar şanslı olmuyor ağır ghosttan ekran değişiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ocak 2025; 15:25:33 >
    Ahize sesi normal hocam bir sıkıntı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

yalan borcum mu var bilader, al buyur az önce çektim resmi. benim normal kullanımım bu şekilde ve tam olarak 72 saat olmuş şu an.

POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Bu değer çok çok iyi hocam bu degere nasıl ulaştınız hangi şartlarda mesela oyun oynadınız mi ? Wifi mobil veri sürekli açık olma durumu varmi ?Ekran parlaklığı otomotik mi sürekli en yüksekte mi yada başka senaryo var mı? Aksi durumda 11-12 saatleri görür ki başka söze gerek kalmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt

her şey otomatikte duruyor özel yaptığım bir ayar yok. wifi, mobil vs sürekli açık. günlük ihtiyacım neyse o şekilde kullanıyorum. işim genelde bilgisayar üzerinden olduğu için telefonla fazla haşır neşir olmuyorum. oyun da pek oynadığım söylenemez çok nadir.

sadece uygulamaların power saving ayarlarını biraz optimize ettim. gereksiz&sürekli ihtiyacım olmayan uygulamaların arka planda çalışır durumda kalmasını engelledim o kadar.

bu arada hala şarj etmedim POCO X7 ve X7 Pro 5G Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı  82 saat olmuş ve şarj %20de. takarım bugün bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 24 Ocak 2025; 8:21:54 >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt

Telefonu kullanmıyorum arayanım soranımda yok demiyonsunda 82 saat falan saçmalıyosun bilaaderrr şarjdan çekip yatıyorum bir kalkıyorum şarj hâlâ %100 6 7 saatte %1 bile düşmüyor muhtemelen senin kullanımı yapsam benim şarj 1 hafta gidecek heralde kullandığımız için sorun bizde son update sonrası bazen 5 saat ekran süresi göremeden %20 lere düşüyor müthiş iyi batarya süresi 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 25 Ocak 2025; 14:49:52 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

işim bilgisayar üzerinden olduğu için telefonla fazla ilgilenmediğimi yazdım zaten sen daha neyin peşindesin ki? işsiz güçsüz bütün gün telefonla oynamaya devam et sen bağımlılar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 25 Ocak 2025; 15:57:27 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.