< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Yok mu cevap verecek bir Müslüman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube de bütün inceleme videoları poco nfc ile tasarımı aynı olan diye başlıyor.
-
Selamlar,
Telefonumu değiştirdim. Xiaomi Mi 6 kullanıyordum telefonun kendinde call recorderı vardı fakat yeni telefonum Poco X3 Pro da bu özellik yok. Ayrı bir app indirmem gerekiyor sanırım. Play Store'daki her app'e güven olmuyor maalesef. Önerinize ihtiyacım var.
-
Eu romlarda konuşma kaydetme mevcut olur. Biliyorsanız kendiniz flaşlayın bilmiyorsanız bir telefoncuya götürüp flaşlattırın. Eu rom çıkmamış olabilir daha ama bilmiyorum varmı yokmu. Garanti kapsamı dışına çıkar cihaz ama tekrar orjinal rom flaşlanıp öyle gönderebilirsiniz garantilik durum olursa.
-
-
Poco X3 NFC yi satıp bu cihaz a geçmeyi düşünüyorum X3 NFC de yaşanan sorunlar pro modelinde var mı kullanan kişiler cevaplayabilir mi
Hocam dosyayı açtım binlerce kelime var display, panel gibi kelimeleri aradım bir sonuca ulaşamadım. Nerde yazıyor tam olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LG videosunu indirip denedim. Sorunsuz açılıyor ve görüntü güzel
Ne gibi sorunları soruyorsunuz?
FPS drop ekran sararması arayüz kasması gibi sorunlar yaşanıyor mu
Hayır. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Öyle sorunlarla hiç karşılaşmadım. Snapdragon 860 ile öyle sorunlar olacağını da zannetmiyorum.
Hiç bir sorun yok.
Huaxing kelimesi arattırma yapabiliyonmu dosya içinde hocam
-
Eşleşen öğe yok diyor hocam.
Peki tianma?
-
Onu da bulamadı.
O zaman değişik marka kullanmışlar.
-
Herhangi bir eksisi olur mu?
Bilemiyorum bu konuda teknik bilgim huaxing panelin iyi olduğu ile sınırlı : )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X