Ürünü resmi distribütör garantili diye hepsiburada satıcısından aldım açıkgöz iletişim ithalat ihracat isimli bir firma tarafından ithal edilmiş ürün geldi bu ithalatçı garantisi mi oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sctloglu -- 5 Temmuz 2021; 14:28:52 > |
Poco X3 Pro [ANA KONU] (24. sayfa)

-
-
Arkadaşlar gece uyuyup sabah kalktığımda beklemede %4 şarj gidiyor nedendir acaba?
Wifi, Bluetooth vs kapalı.
Not: uçak modundayken de aynısı oluyor, exynos işlemci olsa normal karşılarım belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 5 Temmuz 2021; 20:1:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wifi açık şekilde bende %3-4 arası azalıyor. Uçak modu falan açık değil.
Şu anlık dursun hocam bence de bakalım yani duruma göre. :) sağ olun.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: axel1459Dün gece nfc versiyonu ile birlikte şarjlarını 100 yaptım, x3 pro 232 mah bekleme yemiş, şimdi baktım x3 nfc 122 mah beklemede yemiş. Telefonun modemi iki kat enerji yiyor var bi dert.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Temmuz 2021; 23:32:11 >
-
-
Merhaba arkadaslar,halihazirda samsung s7 kullaniyorum ama ekranimda sikinti oldugu icin degistirmek zorundayim. Samsung arayuzune alisik oldugum icin a52 ye yoneldim ama ayni hayta daha uyguna x3 pro 8 256 alinabiliyor. Mutlaka aranizda bu iki cihaz arasinda kalip da tercih edenler olmustur. Tecrubelerinizi aktarabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben A72 ile bunun arasında kaldım işlemci ram ekran yenileme hızı olarak x3 Pro daha iyi amoled ekranla fark var oda zaten fiyata yansıyor
Bilgi için teşekkür ederim, deneyeceğim.
Yazilim tarafi biraz korkutuyor beni,esimde redmi note9 pro var arayuzu,simgeleri vs cok degisik geliyor.
Ekran sureleriniz ne civarda acaba?
Benim 6 saat 7 saat oluyor WiFi mobil veri Bluetooth sürekli açık şekilde 120hz kullanıyorum yazılım olarak birşey diyemem daha önce Huawei psmart 2018 kullanıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createman -- 6 Temmuz 2021; 14:16:13 >
A72 para israfı hocam onu alacağımıa biraz daha ekleme imkanı varsa gidip snapdragon'lu s20 fe alırım daha mantıklı.
-
A72'in fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum bariz bir fiyat farkı var X3 pro ile arasında. Ki antutu, benchmark testlerinde neredeyse ikiye katlamış bir poco var karşısında. Her şeyi geçtim A72 iyi olsa bile bu fiyat çok yüksek. Arada 1500'e yakın bir fiyat var.
Bende A72 S20 fe arasındaydım ben poco x3 Pro 256 yı aldığım da 5200 TL idi S20 fe exynos işlemcili versiyonu dedim 1500 TL farka değmez bunu aldım ağırlık ve kalın olması dışında memnunum şuan
Kalınlığa bir müddet sonra aşıldığını düşünüyorum benim önceki telefonum küçücüktü ve hafifti doğal olarak. Bir iki hafta içerisinde insan eli alışıyor sürekli elimizden düşürmediğimiz için.
S20fe suan 6000tl oldu 200tl zam yedikten sonra,zaten onceki hali de limitimin ustundeydi. A52ye karar vermis gibiydim ama x3 pro cok cazip geliyor akla
Benim de alalı 1 ay olacak bende alıştım telefona şuan için iyi 🤞
Oyun oynamam diyorsanız a52 tam size göre.
-
Xiaomi'lerin garanti durumu gerçekten çok karmaşık.
"Türkiye garantili" ("Xiaomi Türkiye" değil) kandırmacasına giden var, kafasına göre Xiaomi Türkiye garantili yazan var, resmi distribütörlerin getirdikleri var, resmi olmayan distribütörler var, bir de adını sanını duymadığımız firmaların getirdiği ve resmi servisler ile anlaştığı durumlar var.
Özetle Genpa'yı arayıp sorabilirsiniz, bu distribütör olayı muamma Xiaomi'de.
Satış sitesinde "Xiaomi Türkiye" yazıyorsa, resmi distribütörler arasında sizin ithalatçının adı geçmiyor olmasına rağmen gerçekten de resmi garantili olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 6 Temmuz 2021; 16:33:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X