Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.089
Cevap
72
Favori
320.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım Custom ROM kullanıyorsunuz, ben de bu cihazı almayı düşünüyorum halihazırda, size bir soru sormak istiyorum. Bu cihazda bootloader kilidi açıldıktan sonra tekrardan geri kapatıldığında sorunsuz bir şekilde garanti kapsamına giriyor mu? Daha önce servisle hiç bu şekilde bir tecrübeniz oldu mu? Bootloader kilidi olan herhangi bir Xiaomi cihaz kullanmadım, konuyla ilgili fikir sahibi olmak istiyorum.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Ben güncellemeyi yaptım iki gündür kullanıyorum telefondaki birkaç sorun giderilmiş ve pil optimizasyonu iyileştirilmiş. Cihazın hafif uygulamalarda bile bir anda 38-39 dereceleri bulması olayı çözülmüş gibi. Güncellemeyi şu anlık beğendim gibi. Geri bildirimleri önemsiyorlar herhangi bir sorunla karşılaştığınızda geri bildirim göndermekten kaçınmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maylin

Sanırım Custom ROM kullanıyorsunuz, ben de bu cihazı almayı düşünüyorum halihazırda, size bir soru sormak istiyorum. Bu cihazda bootloader kilidi açıldıktan sonra tekrardan geri kapatıldığında sorunsuz bir şekilde garanti kapsamına giriyor mu? Daha önce servisle hiç bu şekilde bir tecrübeniz oldu mu? Bootloader kilidi olan herhangi bir Xiaomi cihaz kullanmadım, konuyla ilgili fikir sahibi olmak istiyorum.

7 senedir Iphone 5s kullanıyordum o yüzden servis vs. konusunda bir fikrim yok.

Donanımsal bir arıza söz konusuysa bootloader kilidinin bahane edilebileceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Xiaomi telefonların çoğunda yaşanan kronik wifi kopması ve vowifi aktifleştirme yapılamaması sorunu bu telefonda var mı? Ayrıca konuşma esnasında ahize sesi yeterli mi karşı tarafın sesi rahat anlaşılıyor mu? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Evet wifi sorunu bu telefonda var ancak yeni güncellemeyle bu sorun devam ediyor mu bakmak lazım. Ahizenin dış ortamda yapılan görüşmelerde yetersiz kaldığı durumlar var. Genel olarak ses biraz düşük.

• Orjinal şarj aleti nereden alaiblirim ? İş yerinde dursun diye bir tane almam gerekiyor

• Arkadaşlar Whatsapp bildirim geliyor. Sağa atıyorum sonra okumak için. Sonra yine bildirim geliyor. Kafayı yiyeceğim.

• Son güncellemeden sonra benim şarj daha hızlı bitmeye basladı

• quote:

Orijinalden alıntı: byilmaz58

Evet wifi sorunu bu telefonda var ancak yeni güncellemeyle bu sorun devam ediyor mu bakmak lazım. Ahizenin dış ortamda yapılan görüşmelerde yetersiz kaldığı durumlar var. Genel olarak ses biraz düşük.

Alıntıları Göster
    Bu wifi konusu benim için çok önemliydi. Şuan Mi8 lite kullanıyorum. Wifi kullanırken devamlı kopuyor. Önemli bir işlem yaparken de kopması insanı çileden çıkarıyor. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum başka alternatiflere yöneleceğim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın can sıkan bir durum. Gün içerisinde üç dört defa kopuyor. Yani yazılımsal bir durum mu yoksa donanımsal mı açıkçası fikrim yok. Ancak iki defa geri bildirim gönderdim. Yeni güncellemeyle çözmelerini umuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba

Konuyu takip etmeye başlıyorum ve telefonu almak için fiyat araştırmasına girmiş bulunmaktayim. Kredi kartina taksit imkani olmamasi sebebiyle bir muddet daha bekleyeceğim. Kullanıcı yorumları bizler için değerli. Deneyimlerinizi bekliyoruz.

• byilmaz58 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce telefondan 12.5.1 i yükledim pil biraz daha çabuk gidiyor gibi geldi (pil tasarrufu kullanıyordum ikisinde de). Umarım çözüm bulurum yoksa fiyatının biraz daha düşmesini bekleyip a52 almayı düşünecem.

• Güncelleme yapmayalım mı

• Güncelleme çok yavaş iniyor. 1 saatte %15 oldu.

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Bence kalın 12.0 da.

• Arkadaslar merhaba. Cihazi 1 hafta once aldim. Tr cihazi. 8gb modeli. Ilk 2 3 gun yeni surume guncellemedim. Ve ilk 2 gun tek sarjla 2 gun kullandim. Baktim batarya mukemmel. Dedim guncelliyim. Yeni surumde iyilestirme falan yaziyordu. 12.5.1 e guncelledim. Artik sarji 1 gun bile gitmiyor. Sakin guncellemeyin. Bootloader kilidini acicam 1 hafta sure verdi. Haftaya eski yazilima dönüş yapicam. Tecrubelerimi aktaricam. Ama guncellemeyen arkadaslar varsa. KESINLIKLE 12.5.1 E GUNCELLEMEYIN. hic memnun kalmazsiniz

• MIUI 12.5 sürümüne MIUI 12.5.2.0 RJUMIXM diye bir güncelleme daha gelmiş ama henüz görünmüyor bende.

• Evet ilk birkaç gün güncelleme iyi gibi geldi ancak ısınma konusunda daha da kötü oldu gibi. Üstüne bildirim ekranında sürekli Spotify görünüyordu. Gerçi bunu notification uygulamasını indirerek çözdüm ama güncelleme yarardan çok zarar sağladı. Cihaz kendi kendine ısınıyor sosyal medyada gezerken bile ısınmaya başlıyor. Enteresan valla anlamadım gitti varsa şansınız güncellemeyin. MIUI forumdan gelişmeleri ayrıca takip edebilirsiniz yeni güncelleme yayınlanmış ama ne olur bilmiyorum.

• Arkadaşlar şuan MIUI sürümü nedir? Bende 12.0.6. denetle dediğimde uygun güncelleme yoktur diye yazı geliyor. Halbuki yazı gelmeden güncel demedi gerek. Bir de turbo charge oluyor fakat ondalıklı gitmiyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.