Şimdi Ara

Poco X3 Pro [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.089
Cevap
72
Favori
320.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu güncellemeyi yüklesem mi? Tavsiye eder misiniz? Poco X3 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bu telefona mi 6'dan geçmeye değer mi?

Mi 6 son derece hızlı bir cihaz ve 3 senedir kullanıyorum fakat bir arkadaşım benden satın almak isteyince ben de yeni bir cihaz alayım dedim. Foto çeken birisi değilim, benim için en önemli şey dahili hoparlöründeki ses seviyesi hatta, çünkü mi 6'nın ses seviye yetersizliği yüzünden sabah çok alarmı duymadığım ve işe geç kaldığım olduPoco X3 Pro [ANA KONU] 

Bunun dışında hızlı bir işlemcisi olduğu için de x3 pro düşünmekteyim.

Özellikle daha önce mi 6 deneyimlemiş olup bilgi verebilecek olan arkadaşlardan öğrenmek isterim.

not: mi6 ya kasa ve eldeki premium hissiyatı, hızı vs konularda hayranım ancak ses konusunda yetersiz kalıyor. O yüzden tavsiyelerinizde ses ve hız konusundaki deneyimlerinizi öncelikli dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Arkadaşlar bugün telefonu kargodan aldım, sizlere deneyimlerimi yazmak istiyorum.

Bataryası iyi gidiyor (1 hafta sonra kendini toparlar batarya), arayüzü baya akıcı, likit soğutma özelliği de gerçekten çalışıyor diyebilirim en ufak bir ısınma yaşamadım (ağır oyunları henüz denemedim, müzik dinleyip internette takılıyorum şimdi), kamerası söylendiği kadar kötü olmadığını düşünüyorum portre modunda foto çektim yukarıdaki bir arkadaşın çektiği gibiydi.

Ve son olarak önceki cihazım S9 2-3 diş çekerken şimdiki 4-5 diş çekiyor bu konudada iyi performans gösteriyor.

Kulaklıkla müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? S9'a kıyasla.

• dün sepete a72 ekledim alıyordum son anda vaz geçtim poco x3 pro bakıyorum şuan 256/8 olanı fiyat olarak makul kamera memnun edermi 1080p 60fps kayıt alabilirmiyiz

• 38derece kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkla müzik dinlemedim hiç. Bu ara airdots ile dinleyip denerim (birtek o var).

Not: Dış hoparlör sesi s9'a göre biraz kötü ama yine de bu segmente göre kaliteli ses deneyimi sunuyor diyebilirim, tabii Dolby atmos yok bunda ondan olabilir.

Edit 2: airdots ile dinlemeyi denedim ses baya güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 3 Haziran 2021; 19:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Şu güncellemeyi yüklesem mi? Tavsiye eder misiniz?

merhaba,

çekinceler nedir bilmiyorum, ben x3pro 31 mayısta mi store dan aldım. Tüm güncelleştirmeleri yaptım, mi hesaba bağlanmadım, gerekli ayarları çeşitli youtube paylaşımlarından bularak yaptım, çift tıklama açılır, çift tıklama kapanır gibi.

şu an için sıkıntısız kullanıyorum, güncelleme sonrası öncesi gibi bir paylaşım yapamıyorum, benim felsefem de bir eksiklik varsa güncelleme-yama çıkar haa biri düzelirken biri bozulabilir vs. ama ben yüklemeyi tercih edenlerdenim.

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

Arkadaşlar merhaba. Bu telefona mi 6'dan geçmeye değer mi?

Mi 6 son derece hızlı bir cihaz ve 3 senedir kullanıyorum fakat bir arkadaşım benden satın almak isteyince ben de yeni bir cihaz alayım dedim. Foto çeken birisi değilim, benim için en önemli şey dahili hoparlöründeki ses seviyesi hatta, çünkü mi 6'nın ses seviye yetersizliği yüzünden sabah çok alarmı duymadığım ve işe geç kaldığım oldu 

Özellikle daha önce mi 6 deneyimlemiş olup bilgi verebilecek olan arkadaşlardan öğrenmek isterim.

not: mi6 ya kasa ve eldeki premium hissiyatı, hızı vs konularda hayranım ancak ses konusunda yetersiz kalıyor. O yüzden tavsiyelerinizde ses ve hız konusundaki deneyimlerinizi öncelikli dikkate alacağım.

selamlar. ben de 3.5 senedir mi6 kullanıcısıyım ve x3 pro 256 gb almak istiıyorum bir yandan istemiyorum. x3 pro işlemci ve ram vs olarak mi6 dan iyi. hoparlör de benm dikkat ettiğim şeylerden biridir. x3 pro hoparlörü güzel ve dolgun ses gelıyor. arkadasımda x3 var ondan deneyımledım. ama telefon ağır ve kocaman. mi6 gibi zarıf sade telefon yok piyasada. biraz ince ve zarif olsa hemen alıcam da bu yuzden kararsız kalıyorum hep

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

Arkadaşlar merhaba. Bu telefona mi 6'dan geçmeye değer mi?

Mi 6 son derece hızlı bir cihaz ve 3 senedir kullanıyorum fakat bir arkadaşım benden satın almak isteyince ben de yeni bir cihaz alayım dedim. Foto çeken birisi değilim, benim için en önemli şey dahili hoparlöründeki ses seviyesi hatta, çünkü mi 6'nın ses seviye yetersizliği yüzünden sabah çok alarmı duymadığım ve işe geç kaldığım oldu 

selamlar. ben de 3.5 senedir mi6 kullanıcısıyım ve x3 pro 256 gb almak istiıyorum bir yandan istemiyorum. x3 pro işlemci ve ram vs olarak mi6 dan iyi. hoparlör de benm dikkat ettiğim şeylerden biridir. x3 pro hoparlörü güzel ve dolgun ses gelıyor. arkadasımda x3 var ondan deneyımledım. ama telefon ağır ve kocaman. mi6 gibi zarıf sade telefon yok piyasada. biraz ince ve zarif olsa hemen alıcam da bu yuzden kararsız kalıyorum hep

• hhoops kullanıcısına yanıt

Piyasada küçük telefon yok ne yazıkki. Hepsi anlaşmış gibi 6 inç'ten aşağı telefon üretmiyorlar.

Ya eski modellere bakacaksın yada paraya kıyıp Iphone 12 Mini Poco X3 Pro [ANA KONU] 

Poco x3 pro'yu alalı 2 hafta oldu, 2 gündür kullanmaya başladım.

Eski telefonum Iphone 5s gözüme çok küçük gelmeye başladı.

• Arkadaşlar selam,telefonun çok ısınmasından biraz rahatsızım,bunun da işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum,işlemci gücünü sınırlama gibi bir seçeneğimiz var mı bilgisayardaki overclock gibi?

• Isınmayı normal kullanımda mı yapıyor yoksa oyunda falan mı?

İlk kurcalamaya başladığımda sürekli uygulama yükle sil falan derken biraz ısınmıştı ama o da 40 derece civarıydı.

• Herkese merhabalar, eski telefonum nokia 8 artık hurdaya çıktığı için geçici bir süreliğine başka bir telefon kullanıyorum. Oyun oynayan biri değilim işim sosyal medya üzerine olduğu için sosyal medyayı çok sık kullanıyorum ve orta seviyede kamera benim için yeterli olacak ve almışken de 2-3 yıl kullanmak istiyorum açıkçası. x3 pro sizce benim işimi görür mü?

• Merhabalar. 6 aylık POCO x3 NFC kullanıcısı olarak en rahatsız olduğum durum "Dynamic Switch" saçmalığı olmuştu. Tek istediğim şey göz yormayan akıcılık deneyimiydi. O da 120 Hz sabitlemeye rağmen sözde iyi bir özellikmiş gibi Hz geçişlerinin yaşanması fazlasıyla canımı sıkan bir durum.

POCO x3 Pro alan ve deneyimleyen kullanıcı arkadaşlarıma sorularım;

• Aynı durumu yaşıyor musunuz? Yani bu Hz geçişlerini?
    • Rahatsız edici başka deneyimleriniz oldu mu?
    • Elimdekini satıp Proyu almaya değer mi?
    • 6 aylık POCO x3 NFC'yi satmak istesem, piyasa değeri ortalama kaç olur sizce? (Not: 3590 TL^'ye çok yüksekten almıştım ve araştırmalarımda 2500 TL'ye sıfır satıldığını gördüm. Bu durumda 2000 TL'ye satsam yeridir. Bu da 1590 TL zarar demektir. Ama Pro deneyimini de yaşamak istiyorum.)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LejyonerisT -- 5 Haziran 2021; 18:39:47 >
  • @LejyonerisT

ArrowOS veya alternatif rom tercih edebilirsiniz. Mesela ArrowOs ayarlarında en düşük ve en yüksek Hz. seçimi mevcut.

X3 NFC'den X3 Pro'ya geçmeye değecek bir özellik yok gibi. İşlemci ve ram farkı için 1500TL fark vermeye değmez bence.

Poco X3 Pro [ANA KONU]
  • Pilim iyi gitmiyor diyenlere tavsiyem.

1- Ayarlarda ekrana girin 120 Hz açık ise 60 Hz yapın.
    2- Uygulamalar bölümüne girin pil tasarrufu bölümünde miui pil tasarrufunu seçin.
    3- arama kısmına Bluetooth taraması yazın o ayarı kapatın.
    4- orijinal şarj aleti kullanın, şarjda oynamayın, yüzde 20 olunca telefonu şarja takın ve pubg, cod gibi oyunları nadiren oynayın.
    5- eğer hattınız vodafone ise ya 2g kullanın (mobil veri size lazım değilse), yada numarayı taşıyın Turkcell ve TT ikilisinde şarj vodafone kadar hızlı bitmiyor.

Kamera için de tavsiye vereyim. Google'a Google camera poco X3 Pro APK yazın aşağılarda naldotech sitesi var oraya tıklayın ve aşağıdaki SS deki dosyayı indirin Poco X3 Pro [ANA KONU]

• Benim şuan düşündüğüm tek konu güncelleme konusu çünkü X3 NFC gibi deli satmış popüler bir telefona android 11 bile gelmedi aynısı bununda başına gelecek 12 çok geç alacaktır sonrası olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Benim şuan düşündüğüm tek konu güncelleme konusu çünkü X3 NFC gibi deli satmış popüler bir telefona android 11 bile gelmedi aynısı bununda başına gelecek 12 çok geç alacaktır sonrası olmaz.

12,5 aldı bende yüklü şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Alıntıları Göster

Yeni aldı galiba çok gecikmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce nasıl?
    Poco X3 Pro [ANA KONU] Poco X3 Pro [ANA KONU] Poco X3 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 7 Haziran 2021; 6:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Alıntıları Göster

merhaba,

12.02.. durumunda telefon şuan, güncelleme yok, ve global telefon,

hangi durumlara göre güncelleme geliyor, telefon mi store 4 gün oldu alalı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.