Şimdi Ara

POCO F8 Pro / POCO F8 Ultra Anakonu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wrngdoer , wrngdoer Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
43
Favori
36.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

o mu5tafa tam bir max mustafa. zaten nerede mustafa adını görsen kaçacaksın. genelde laftan anlamaz bir samsung fanboyu oluyorlar. ne kadar anlatmaya çalışsanız boş.

İste "15 ile bile" dediginiz 15 den daha iyi 15t pronun kamerasi. f8 u da cok guzel ona sozum yok.benim tek kafamda kalan guncellemesi ve solukluguydu f8 proyuda canli kurcalayinca 15t pro ile yan yana getirince farkettim durumu.yoksa islemcisi kamerasi sesi on numara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aman aman Exynos alıp paranızı çöpe atmayın sakın. Isınıyor, donuyor, bataryası günü çıkarmıyor, şebeke çekmiyor, hızlı şarj yok, kutu boş, ekran vasat, yılların Redmi Note 8 Pro'sundan bile daha düşük bir piksel yoğunluğuna sahip, yıllardır aynı kamera paketi kullanıyor. Bu sebeplerle birçok şikayeti olan, baştan aşağı kısıtlanmış bir cihazdır S25 FE. Almamak için daha ne olması lazım bilmiyorum. Samsung elde kalan Exynosları böyle rezil telefonlara koyarak değerlendiriyor. Satmak için argümanları ise yazılım güncelleme süresi ve Google'ın yapay zeka özelliklerinden başka bir şey değil.

Bunları buraya da yazarsanız biz de, herkes de faydalanır. Özel bir konu değil sonuçta.

Hatta konu sahibi siz olduğunuzdan ilk mesaja sabitlenirse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi versamaxx -- 27 Mayıs 2026; 14:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162826763

dileyen canta+shiziku kombinasyonu kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 27 Mayıs 2026; 16:37:35 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün önce fark ettiğim garip bir sorunum var.
    Türkiye cihazı olup global versiyonu içeren F8 Pro sahibim ve sorunum YouTube uygulaması üzerinden ses kalitesinin ve seviyesinin çok düşük olmasıdır.
    Şöyle, en kisiktan sesi 3 kademe actigimizi düşünün Spotify, chrome, mi video vs. Her yerde ses kalitesi ve şiddeti aynı ancak YouTube uygulamasinda değil. Hem ses şiddeti düşük hemde kalitesi aşırı kötü ve cılız bir ses veriyor.

Aynı şarkıyı youtube uygulaması üzerinden ve Chrome üzerinden YouTube'dan açtığımda iki ses arasında inanılmaz büyük fark var. Chrome üzerinden youtubeda hiç bir problem yok, aynı diger uygulamalardaki gibi.

Bu sorunu çözmek adına, uygulamaya ait güncellemeleri kaldirdim, ön bellek ve kullanıcı verilerini temizledim ancak fayda etmedi. Ses çıkışını iyileştiren tek işlem ses efektleri>dinamik altındaki varsayılan tercihini sürükleyici ses ile değiştirmek. Bunu yaptığımda ses 3. Kademeyken ses belirgin şekilde daha doygun ve yüksek hale geliyor.

Bu sorunu yaşayan, fark eden ve bir çözüm önerisi olan var mıdır?

• Forum üzerinden arkadaşa F8u aldık. Ben Privacy Display özelliğine bakarak s26u düşünüyordum. Bakalım F8u ya gelecek
    Privacy Display özelliği neye benzeyecek?
    teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Xiaomi HyperOS 4 Alacak İlk Modeller Belli Oldu - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/xiaomi-hyperos-4-alacak-ilk-modeller-belli-oldu

• Normalde F8 Ultra' nın fiyatı 60K değil mi? HB' de gördüm şimdi 41.5K diyor 12/256 için. Almamak için kendimi zor tutuyorum. 14T Pro' dan geçmek için POCO F8 Pro / POCO F8 Ultra Anakonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 30 Mayıs 2026; 13:3:21 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Kaçırmayın, bir yanlışlık yapılmış veya farkli bir olay var. Ama bu fiyati gecen hafta görsem 1 sn bile dusunmezdim

• Redditten alıntı hyperos 4 güncellemesi ile dahada büyük klasör geliyor galiba

• Can851 kullanıcısına yanıt

Kaçırma bencede ocakta aldım 58k ya 52binleri gördü ama mavi renk bendeki 256 GB pek stabil durmuyor fiyatlar gayet iyi güzel her şeyi ile zaten

• 1 aylik bir saticidan ve gercek isi mobilyaci olan bir saticidan alinacak gibi durmuyor..her nekadar poco guvencesi de olsa 15 bin tl.asadan urunu satmasi mantiksiz bnce....he ben ugrasirim kotu cikarsa iade ederim.ws ws diyorsan al..ama ben sahsen almam...guvenli durmuyor..

• Herkese merhaba arkadaşlar. Xiaominin sitesinden x8 pro max alıp iade ettim. Telefonun eldeki hissiyatı hoşuma gitmediği için. 1 aydır telefon araştırıyorum. Kutusunda şarj aleti vermeyen markaları direkt eledim. Önceden Samsung a53 kullanıyordum. şak diye bozuldu. Modlar ve rutinler uygulamasını baya arayacağım ama yine de Samsung almamaya kararlıyım. Poco x8 pro, 17 T, vivonun bazı modelleri arasında gelip gidiyorum. Şu anda f8 pro baya mantıklı geliyor ama bazı şeyleri öğrenmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

1 F8 pro 'da bypass charging yok mu?

2 F8 pro'nun eldeki hissiyatı nasıl?

3 F serisi ile X serisi arasında yazılımsal olarak bir fark var mı?

4 Almışken bir de kulaklık alayım diyorum. Max 3 bine kadar önereceğiniz marka model var mı?

Şimdiden çok teşekkürler.

F8 pro ve Ultra da bypass şarj var ama kullanabilmek için bootlader kilidi açılıp custom rom ile aktif oluyor eu rom kurulduktan sonra aktif oluyor bazı özellikler kısılı çoğu xiaomilerde çin romu yani diğer ismi olan Eu rom da bulunmakta

onu yapınca da garanti dışı mı kalıyor?

Orijinalden alıntı: baymirza

onu yapınca da garanti dışı mı kalıyor?

Garanti dışı kalıyor ama diyelim iyice bir sorun çıktı diyelim bootlader kilidi tekrardan kapatma olayı oluyormuş garantiye göndereceğin zaman ama serviste bunu uzmanlar anlayanda oluyormuş anlamyanda oluyormuş

• Sormayı unutmuşum bu telefon kaç sene güncelleme alacak? Bir de kutu içeriği tam mı? adaptör çıkıyor mu?

Bir de x8 pro max de always on display 10 sn durup sönüyordu. Bu da öyle mi? Çalışacağı saatleri ayarlayabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 30 Mayıs 2026; 21:6:45 >

Orijinalden alıntı: baymirza

Sormayı unutmuşum bu telefon kaç sene güncelleme alacak? Bir de kutu içeriği tam mı? adaptör çıkıyor mu?

Bir de x8 pro max de always on display 10 sn durup sönüyordu. Bu da öyle mi? Çalışacağı saatleri ayarlayabiliyor muyuz?

Aod ışığa duyarlı çalışıyor, yani sadece karanlıkta kayboluyor

• baymirza B kullanıcısına yanıt
    6 sene güncelleme alacak 4 Android güncellemesi 2 yılda kalan güvenlik güncellemeleri kutudan 100 w şarj aletide çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 30 Mayıs 2026; 22:29:13 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.