|
o mu5tafa tam bir max mustafa. zaten nerede mustafa adını görsen kaçacaksın. genelde laftan anlamaz bir samsung fanboyu oluyorlar. ne kadar anlatmaya çalışsanız boş. |
|

|
o mu5tafa tam bir max mustafa. zaten nerede mustafa adını görsen kaçacaksın. genelde laftan anlamaz bir samsung fanboyu oluyorlar. ne kadar anlatmaya çalışsanız boş. |
|
Aman aman Exynos alıp paranızı çöpe atmayın sakın. Isınıyor, donuyor, bataryası günü çıkarmıyor, şebeke çekmiyor, hızlı şarj yok, kutu boş, ekran vasat, yılların Redmi Note 8 Pro'sundan bile daha düşük bir piksel yoğunluğuna sahip, yıllardır aynı kamera paketi kullanıyor. Bu sebeplerle birçok şikayeti olan, baştan aşağı kısıtlanmış bir cihazdır S25 FE. Almamak için daha ne olması lazım bilmiyorum. Samsung elde kalan Exynosları böyle rezil telefonlara koyarak değerlendiriyor. Satmak için argümanları ise yazılım güncelleme süresi ve Google'ın yapay zeka özelliklerinden başka bir şey değil. |
|
Bunları buraya da yazarsanız biz de, herkes de faydalanır. Özel bir konu değil sonuçta. Hatta konu sahibi siz olduğunuzdan ilk mesaja sabitlenirse çok iyi olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi versamaxx -- 27 Mayıs 2026; 14:39:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 27 Mayıs 2026; 16:37:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kaçırmayın, bir yanlışlık yapılmış veya farkli bir olay var. Ama bu fiyati gecen hafta görsem 1 sn bile dusunmezdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kaçırma bencede ocakta aldım 58k ya 52binleri gördü ama mavi renk bendeki 256 GB pek stabil durmuyor fiyatlar gayet iyi güzel her şeyi ile zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herkese merhaba arkadaşlar. Xiaominin sitesinden x8 pro max alıp iade ettim. Telefonun eldeki hissiyatı hoşuma gitmediği için. 1 aydır telefon araştırıyorum. Kutusunda şarj aleti vermeyen markaları direkt eledim. Önceden Samsung a53 kullanıyordum. şak diye bozuldu. Modlar ve rutinler uygulamasını baya arayacağım ama yine de Samsung almamaya kararlıyım. Poco x8 pro, 17 T, vivonun bazı modelleri arasında gelip gidiyorum. Şu anda f8 pro baya mantıklı geliyor ama bazı şeyleri öğrenmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. 1 F8 pro 'da bypass charging yok mu? 2 F8 pro'nun eldeki hissiyatı nasıl? 3 F serisi ile X serisi arasında yazılımsal olarak bir fark var mı? 4 Almışken bir de kulaklık alayım diyorum. Max 3 bine kadar önereceğiniz marka model var mı? Şimdiden çok teşekkürler. |
|
F8 pro ve Ultra da bypass şarj var ama kullanabilmek için bootlader kilidi açılıp custom rom ile aktif oluyor eu rom kurulduktan sonra aktif oluyor bazı özellikler kısılı çoğu xiaomilerde çin romu yani diğer ismi olan Eu rom da bulunmakta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sormayı unutmuşum bu telefon kaç sene güncelleme alacak? Bir de kutu içeriği tam mı? adaptör çıkıyor mu? Bir de x8 pro max de always on display 10 sn durup sönüyordu. Bu da öyle mi? Çalışacağı saatleri ayarlayabiliyor muyuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 30 Mayıs 2026; 21:6:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 30 Mayıs 2026; 22:29:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |