POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (31. sayfa)

-
-
Biraz sorunlu fw yüklerken ara ara kendisini kapatıyor izinle alakası yok. Biraz daha ğişmesi gerekecek gibi :) En son most wanted denedim ölüyordu 10 fps te
-
Menüde diğer ayarlarını gezebiliyorum ama dosya yöneticisini aç dediğimde çöküyor uygulama izinlerinde durum böyle bende hiçbir izin yok sizde nasıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi 15 mayıs güncellemesini 9 haziranda aldı F7 Pro 20 haziranda aldı. Birisi sormuştu aradaki süreyi.
Konuda bugün geldiği paylaşıldı ama ben dün kontrol ederken denk geldi kurdum.
-
Github'daki son sürüm yüklü bende açılıyor ekstra birşey yok şuanklık.
-
Hwp ersin "30-50k arası f/p cihazı" demiş f7 pro için ama alanların çoğu lansmanda 28-29k'ya aldı
honor 400 pro vs plastik kasa cihazlara bakınca hakikaten 30k altı f/p'ın kralı bu cihazHardware Plusyoutube
Bence Şu Anda Alınabilecek En İyi 5 Telefon 👊👊👊 (Haziran 2025)https://www.youtube.com/watch?v=PZ_2FG1Q75g&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 23 Haziran 2025; 12:44:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Düz F7 256gb olanı 25 binden 512gb olanıda 29binden satışa çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Haziran 2025; 16:39:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1000btl indirim var 23999 256 gb
27999 512 gb olanı👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kuponda var bin tl lik. F7 pro 512gb çıktığında kart puanında katınca 30 a gelmişti.
24b ne 256gb aldım bakalım.
F7 almayin pişman olursunuz, ekran 6.67 den 6.83 e çıkmış batarya Hint versiyonda 7500 mah globalde 6500 mah, Xiaomi yazılımıyla şarj problemi yasatabilir bu cihaz büyük olasılıkla.
True Phone uygulamasını tavsiye ederim.
-
Sanmam.
-
Xiaomi yazılımı kötü diye birşey atmışlar ortaya sanırsın kod içinde yaşıyorlar halbuki tek yaptıkları bir instagrama dokunmak birde tiktoka.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornXiaomi yazılımı kötü diye birşey atmışlar ortaya sanırsın kod içinde yaşıyorlar halbuki tek yaptıkları bir instagrama dokunmak birde tiktoka.
Benim 5senelik Samsung m20 ekran süresini 5.30dk veriyordu, x6pro aldım oda 6saat veriyor, ne anladım ben bu işten Xiaomi yazılım stabilizasyon işini yapamiyor.
Yazılım stabilizasyon mevzusuna şarj açısından bakıyorsanız önce en stabil en optimize donanımı seçmeniz gerekiyor bu da mediatekin dimensity işlemcileri ve modemleri değil qualcommun snapdragon işlemci ve modemleridir.
M20 ile arada büyük performans farkı vardır 1.8ghz işlemcisi olan bir telefon x6pro 3.3ghz.
-
merhabalar
Xiaomi 15 ile poco f7 ultra arasından oyun ve gündelik kullanım için sizce hangisi alınmalı?
-
Poco f7 ultra daha iyi görünüyor.Kamerası da bayağa iyi.
açıkçası bende öyle düşündüm aynı işlemciyi kullanıyorlar yanılmıyorsam poco 16 gb ram var
üstelik de 3 4 bin kadar da daha ucuz o daha çok kafama yattı gibi
-
Günlük kullanım ve oyun için f7 pro çok uygun.
4K 60fps video kaydından çok memnunum mikrofonlarda çok iyi şöyle bir kamera testi videosu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Haziran 2025; 18:12:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X