Şimdi Ara

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
27
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ram kullanımına telefon bir süre boşta kaldıktan sonra bakın mesela ram kullanımını gördüğümüz ekranda tüm uygulamaları kapat deyince ram kullanımı artıyor.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam normalde öğle 7,5-8 GB boş olurken bloat temizledikten sonra 5,5-6 GB boş oluyor RAM.
    Hard reset atsam sildiğim uygulamalar geri yüklenir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • N3F3S kullanıcısına yanıt

Yüklenir ama gerek yok dediğim gibi şuanki haliylede 8gb boş gürürsünüz uygun zamanda bakarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Mayıs 2025; 21:5:22 >
    Olmadı hocam reset attım...
    Şu anda yine boş ram 8gb seviyelerine çıktı, bence yanlışlıkla bir şeyi sildim.

• POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️
    Merhaba arkadaşlar adb app control uygulaması ile cihazi bilgisayar a bağlayararak çakılı uygulamaları silebilirsiniz.yanlişlıkla güvenlik uygulamasini silmeyin

• denız_23 kullanıcısına yanıt
    Bende onu yazmıştım hocam, hangi uygulamaları sildiğine bakmak önemli, ben 5-6 tane kaldırdım ram kullanımı 4gb arttı.

• N3F3S kullanıcısına yanıt
    POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️
    Google'ın ve miui nin uygulamalarindan bazılarinı kaldırdım kalanlar bunlar

• hangi rengi kullanıyorsunuz. sizce mavi renk güzel midir. hiç bakmadım ama . siyahtan sıkıldım. gri yada mavi sizce?

• Arkadaşlar ben de dün 31500 e 512 gb gümüş alarak aranıza katıldım lakin bir sorum var..
    Malumunuz güncellemeler bazen planlı eskitme olabiliyor.. Siz cihazı kurduktan sonra yeni gelen Hyper OS güncellemelerini yaptınız mı.. Yaptıysanız da özellikle de pilde herhangi bir performans düşüşü yaşadınız mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • se_runtome kullanıcısına yanıt

Ben mavi düşünüyordum ama siyah aldım şimdi amazondan aldığım arkası saydam kılıfı takınca mavi alsaydım dedim.

POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️www.amazon.com.tr
    TINGYR Xiaomi Poco F7 Pro/Redmi K80 ile Uyumlu Kılıf, Darbeye Dayanıklı, Kaymaz, Çizilmez, Parmak İzi Önleyici Tampon Koruyucu Kılıf.(Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronik
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0DNJG6F79?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image

Güncelleme konusunda bence xiaomi korkulacak markalardan değil en korkutucusu bence Samsung yani gönül rahatlığıyla güncelleyin derim. Zaten telefon yeni bug fixleri falanda yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Mayıs 2025; 18:50:52 >
  • XxmetrixX X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun nerden aldınız?

kutu içinden çıkanla neredeyse aynı

• Herkese iyi geceler. Nasipse 3 gün sonra f7 pro alacağım. Şimdi Sony Xperia çıktığı ilk günden itibaren z serisinden başlayarak şuan xz premium kullanıyorum. 7. Yılındayım.
    Pil artık teklemeye başladı birazda donmalar oluyor ama yinede 10 numara.
    7 yıl boyunca pil yüzdesini hiç şu kadar da tak yok çıkar yapmadım. Günlerce kapanmadığı zamanlar oldu.
    F7 de durum nedir dikkat etmem gereken bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 13 Mayıs 2025; 22:41:57 >
  • Herkese selamlar, Yaklaşık 5 yıldır f2 pro kullanıyorum ve nedense son 2 haftadır telefon ara ara sim karttı görmemeye başladı ilk başta uçak modunu aç kapa yaparak düzeliyordu kısmen sorun ama son birkaç gündür iyice delirtti beni. Aslında poco f2 pro dan halen daha çok memnunum, ama sim kart sorunu nedeniyle artık telefonu değiştirmeye karar verdim ve bende hepsiburada dan indirimle, puanla vs 30.565 TL ye poco f7 pro aldım. beni bir 5 sene götürsün yeter, kamera konusunda f2pro dan daha kötü olacağını düşünmüyorum. F2 pro dan daha kötü olmasın yeter bana, oyun vs çok oynamam telefonla ama gün içerisinde de telefon elimden düşmez. Yaş da biraz geçgin olunca çok takip edemiyorum artık teknolojiyi ama f2 pro verdiğim paranın son kuruşuna kadar hakkını verdi, inşallah f7 pro da aynı şekilde sorunsuz bir deneyim sunar bana.

• Şarjı %20 altına düşürmemek yeterli %100 yaparak bende yıllarca xiaomi cihaz kullandım büyük bir düşüş yaşamadım batarya ömründe.
    Yaygın inanış olan yüzde sıfıra düşürüp %100 şarj etmek zararlı birşey bu bataryaların başına gelebilecek en kötü şey iç voltajın çok düşmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Mayıs 2025; 23:23:3 >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Orijinalin kamera koruması 25 puansa bu 90 puan bir miktar daha kalın her yönden hoparlör deliklerinide tozdan koruyor. Birde nillkin siparişim var o gelincede bir puanlama yaparım sinyale etkilerinide karşılaştırıcam.

tamamdır hocam ben de yapayım o zaman güncellemeleri en iyisi

• se_runtome kullanıcısına yanıt

teşekkür ediyorum.. hepsiburada dan aldım hocam.. gözüm siyahtaydı ama kalmamış sitede.. ben de fiyatı uygundu diye gümüş aldım

• f7 pro da ciddi bir yazılım iyileştirmeyi gerekiyor oneui dan geçtim çok zorlanıyorum.Titresim neredeyse yok gibi hassasiyet ayarı da yapılamıyor ,keske biraz daha bekleyip f7 nam-i diğer Redmi turbo 4 pro ya da honor power deneseydim diyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.