< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (21. sayfa)
-
-
buldum hocam ikincil uygulamalar da kapatmıyor bildirimleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Galeri ayarlarında en iyi fotoğrafı seç ayarı var onu kapatın aynı fotolar arasından en iyisini seçiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Mayıs 2025; 12:34:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynısını yazacaktım bende de boşta 7 den aşağısını yemiyor.
İnternette boşa kalacağına sistem doldursun diyorlar ama emin değilim.
Bloat uygulamalarından mı ki acaba akşam onları temizleyeceğim.
Orada yazan değer boş olan ram miktarı.
Ne saçmaymış, boşa tribe girdik
Poco f7 nin çıkmasına çok az kaldı.Kamera olarak çok beklenti olmasın daha çok performans ve günlük kullanım üzerine yoğunlaşılmış kamerası kötü değil kendi segmentinde gayet yeterli ama kamera delisi arkadaşlar ultra modelini almalı.Bataryası büyük ihtimalle global de 6550 mah olacak.Xiaominin son yıllarda globale ürünlerini kısarak göndermesi çok kalleşçe bir durum.Ama genel olarak telefon çok iyi işlemcisi 8s gen4 çok güçlü 8 gen 3 le aynı seviyede hatta bir çok alanda geçen işlemci telefonun fiyatı büyük ihtimalle 25-26 bin civarında olur ki bu da donanım özelliklerine göre çok iyi bir fiyat olur.
Pro ile negatif yönlerini sayarsak.
Pro ve ultrada olan light fusion 800 sensörü yok.
İşlemcisi ve grafik birimi daha fazla ısınır ve daha fazla şarj tüketir gen3 deki verimli çekirdekler çıkarılmış tamamen performans çekirdeklerinden oluşuyor ve gpu birimleri azaltılıp frekansı yükseltilmiş. Xiaomi T1S sinyal iyileştiricisine sahip ama pil sağlığı ve şarj ömrü için kullanılan G1 ve P3 kontrolcüleri yok. Parmak izi sensörü optik Pro da ultrasonik. Pro nun ekran eldiven ile kullanılabiliyor f7 farklı ekran kullanıyor onda olmayabilir şimdilik bilinenler bukadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Mayıs 2025; 15:23:21 >
Evet tamamen performans çekirdekleri kullanmışlar.Bataryayı büyüterek ekran süresini artırmaya çalışmışlar.Genel olarak oyun ve performansı çok iyi bir telefon olacak ör.8 elite adreno 830 grafik birimi kullanırken 8s gen4 ise adreno 825 grafik birimini kullanmış neredeyse 8 elite işlemcisine denk bir oyun performansı olacak.Şurada çıkmasına 2 hafta kaldı bakalım Xiaomi nasıl özelliklerle globale çıkartıcak.Batarya dışında bir özelliğini kısmassa tam bir fiyat performans telefonu olur.
Gpu tarafında aldatma var sayının 830 a yaklaşmasına bakmayın gen3 den farkı bir miktar frekans yükseltilmesi ama ham güç olarak gen3 den düşük daha az sayıda gölgelendirici birime sahip flops değeride daha az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Mayıs 2025; 15:35:22 >
Düz versiyonun pro dan bazı alanlarda kısılması anlaşılır bir durum bunlar gündelik kullanımda çokta fark edilmeyen şeyler benim tek merak ettiğim Xiaominin çin deki redmi turbo 4 pro ya verdiği özellikleri globalde ne kadar kısıp kısmayacağı.
düz'ün eksikleri yazılmış, ekstra kısılma vs de olacak ve fiyat 25-26 bekleniyor
pronun 512'si 30k idi geçen
manasız bir segment-fiyat politikası düz f7
Hocam bu konuda yanlışınız var sanırım. Devcheck uygulamasından baktığım zaman kullanılan RAM miktarı ile orda yazan miktar aynı.
yok doğru söylüyor, 1-2 uygulama açıp tekrar bakın, azalıyor 7, 6 vs diye
Devcheck'de hata var hocam o zaman ama nedense bana farklı geldi
Boş miktar o ben ingilizce kullanıyorum tam olarak yazan 12gb ramin 8 gb ı kullanılabilir. Boştayken bakın ardından kamera app açın düşüşü görün.
-
Bloat'ları temizlediğim zaman RAM kullanımı arttı hocam normal mi bu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X