< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (24. sayfa)

-
-
Anladım hocam doğru diyorsunuz aslinda 1-1.5 yıl daha idare eder bakinca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 w 90 w şarjda ısınacak tabi .
F6 da şarjda ısınıyor mesela
Nisan güvenlik güncellemesi diyor ama zaten nisan versiyonuna sahibiz sistem güncellemeside güvenlik diye geliyor herhalde.
Güncellediniz mi hocam bir problem var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 18 Mayıs 2025; 14:4:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir problem olmaz zaten korkmayın bu kadar 2031 e kadar güncelleme alacak telefon biri sorunlu çıksa sonraki düzeltir.
90 wat kardesim asiri olmadiktan sonra sikinti yok.20-25 dk da %20 den %70 / 80 e getiriyor o kadarda olur.
Hocalarım bu konuda deneyimleriniz nasıl?
Bende F6 maalesef bilgim yok
Dikey yönde oynuyor yatayda hareket yok.
Hocam siz yaptınız mı yeni güncellemeyi peki? Yaptıysan herhangi bir stabilite değişikliği çarptı mı hiç gözünüze?
Hocam ben yaklaşık 10 gün önce GT2 Pro'dan F7 Pro'ya geçtim.
Performans olarak günlük kullanımda aralarında bir fark hissetmeniz çok zor. Oyun vb. Konulara zaten girmeye gerek yok. Sadece sanıyorum ki GT2 Pro'daki LTPO ekran nedeniyle Hz düşüşleri daha homojen bu nedenle anlık ufak takılma benzeri şeyler olmuyor.
Haricinda F7 Pro'nun ekranı çok daha parlak dolayısı ile dış ortamda kullanımı daha rahat.
Yine F7 Pro'nun hoparlörlerinin sesi bir tık daha tok, dolayısı ile bence daha dengeli. GT2 Pro'nun ise daha mid ve tiz ağırlıklı.
Normal kullanımda GT2 Pro ısınabiliyordu, ağır yük altında ise zaten ısınıyordu. Bu ise normal kullanımda pek ısınmıyor, ağır yük altında ise GT2 Pro'a oranla daha az ısınıyor. (GT2 Pro'da hem bataryanın tükenmemesi hemde ısınmaması için uygulamaların arka planla çalışması, uygulama dondurma ve ön planda data kullanımı ilgi tüm ayarları yapıyordum. F7 Pro'da ise böyle birşey yapmadım. Uygulamaları kurdum ve kullanmaya başladım, önemli bir detay olduğunu dusundugumden belirtmek istedim.)
Aradaki en büyük fark ise bence batarya süresi GT2 Pro ile akşamı cikariyordum ama ekran sürem maks 4 saat ortalam ise 3-3.30 saatlerdeydi. F7 Pro ise nerdeyse bunun iki katı kadar daha fazla gidiyor. ) şarj süreleri ise benzer
Ek olarak hem ana kamera hemde tümüyle kamera paketi olarak GT2 Pro bence çok daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrngdoer -- 19 Mayıs 2025; 23:9:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben her gelen güncellemeyi direk yüklerim akıyor telefon stabil.
Bir tarafından sorun uyduran hep olur özellikle telefon konuları psikopat dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Mayıs 2025; 23:55:57 >
Sabah uyandığımda güncelleme otomatik inmişti yükle dedim 1 dakika sonra bitmişti zaten güvenlik güncellemesiymiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru diyorsun da işte dediğin tarzdaki insanlar yüzünden bende de endişe oluşuyor bazen.. çok itibar etmemek lazım hakkaten
Hocam ilgilenip detaylı bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkür ederim. Gt2 proyu garantisi bitmek üzere diye geçen at yollayip batarya değiştirdim biraz daha iyi bataryası ama yinede çok iyi değil. Kamera vs de daha iyi diyorsunuz. Bende şimdilik bekleyeyim diyorum nasıl 13000 e gt2 proyu almıştık zamanında yine öyle bir fırsat yakalarsam değiştiririm doye düşündüm açıkçası.
Tekrar benzer bir fırsat bana zor gibi geliyor ancak GT2 Pro ile mutluysaniz bence de değiştirmeyin. Beni bataryası artık çok zorlamaya başlamıştı, üstüne servis batarya olmadığından ücret iadesi verince değişim kacinilmaz oldu
Memnunum ya benim şansıma servis yurtdışından batarya getirttip yeniledi. İlk başlar baya iyiydi 2 ay falan oldu sanırım değişeli şimdi yine az gidiyor bataryada yeni güncelleme ile düzelir biraz daha iyi olur belki. Şimdilik devam sonrasına bakacağız artık. Dediğin gibi fırsat işi artık zor da belli mi olur olursa da alırız işte :)
Konunun başlığına artık Gt2 Pro eklenmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Mayıs 2025; 11:56:58 >
Nillkin kılıf geldi zamanında Samsung un galaxy note 4 için ürettiği bir kılıf kullanmıştım kalite his aynı baya beğendim. Kavrama hissi orijinalinden iyi. Ekranın 4 kenarını yükseltmek yerine orijinali gibi sadece köşeleri yükseltmişler ekranın kenarlarını kullanmak Orjinal den daha rahat olmuş parmak takılmıyor.
Köşelerdeki şu hafif çıkıntı tek el kullanım senaryolarinda çok işe yarıyor.
nillkin worldwide store - nillkin.org
Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic Matte cover case for Xiaomi Redmi K80, Xiaomi Poco F7 Pro (Magnetic suction only)https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-k80-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-k80-frosted-shield-pro-magnetic-case?keyword=Poco%20f7%20pro
Aliexpress de vardı diye hatırlıyorum biraz daha ucuza gelir ordan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Mayıs 2025; 22:11:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X