< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F7 Pro / F7 Ultra ☠️AnaKonu☠️ Snapdragon🎱 Elite☢️ (20. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bugün 31500'e telefonu alarak katılmış bulunmaktayım. İnternette bazı forumlarda kendiliğinden restart atması, hızlı ısınması, Google Play'de uygulama yüklerken hata vererek yüklenmemesi gibi sorunlarla karşılaşmışlar hiç böyle ya da buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu?
-
Birileri güzel uyduruyor yada başka telefondan bahsetmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Mayıs 2025; 15:29:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Reddit'te de gördüm açıkçası, genelde hızlı batarya tüketme ve ısınmadan şikayetçiler. Sizde F7 Pro var mı bu denilenleri yaşadınız mı?
-
yok hocam 20 gündür kullanıyorum cihazı, bahsettiğiniz hiçbir problemle karşılaşmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön sipariş ile aldım o zamandır kullanıyorum hiçbiri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Mayıs 2025; 15:37:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornÖn sipariş ile aldım o zamandır kullanıyorum hiçbiri yok.
Peki kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam günlük kullanımda?
-
quote:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161244226
yukarıda yazmıştım hocam
kullanım senaryosuna göre değişiyor, oyun yok bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 10 Mayıs 2025; 15:56:18 >
Ekran süresini göstermiyor. Önceki 5500mah ve orta seviye işlemcili telefonumdan daha iyi. Birkaç kez %100 yaptıktan ve adb ile kullanmadığım uygulamaları kaldırdıktan sonra fazlasıyla memnun etti pil.
Şarj döngünüz %20-%80'mi hocam? ADB ile hangi uygulamaları kaldırdınız, bir iki yerde UNIVERSAL ANDROİD DEBLOATER falan kullanın diyorlardı siz ne ile kaldırdınız?
-
Mi 15 konusunda paylaşılan şekilde yapmıştım sistem aynı zaten oraya yazmıştım kaldırdıklarımı tabi geri sayfada kaldı müsait zamanda buraya atarım.
Ai ile foto restore işini çok iyi yapıyor netten düşük çözünürlüklü bir foto.
Orjinal.
Ai restore.
Penye detayına çok şaşırdım.
Denemek isteyen olursa görüntünün tamamı lazım croplanmış görüntüden olmaz yüklemeye çalışıyorum dh hata veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Mayıs 2025; 21:27:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim sorunum cok farklı bildirimlerini kapatmak istediğim uygulamanin bildirimlerini kapatıyorum, ama yine bildirim geliyor bu ne saçma bi bug
Hangi uygulamalar yapıyor bunu deneyim.
Nasıl yapılacağı anlatılan mesaj burada google rehber ve aramalar uygulamasının nasıl kaldırılıp mi uygulamaları ile değiştirileceği yazıyor ama kaldırma bölümünü tüm uygulamalar için kullanabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161208689
Kaldırdıklarım:
com.google.android.apps.subscriptions.red (Google One)
com.google.android.videos (Google TV)
com.google.android.apps.meetings (Google Meet)
com.google.android.apps.docs (Google Drive)
com.google.android.apps.safetyhub
com.mi.globalbrowser (Mi browser)
com.facebook.system
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.google.android.apps.bard (Gemini)
com.google.android.apps.wellbeing
com.mi.globalminusscreen (App vault)
com.google.android.apps.restore (android switch)
com.miui.analytics
com.miui.bugreport
com.xiaomi.glgm (Xiaomi Store oyun servisi)
com.miui.yellowpage
com.miui.android.fashiongallery
com.xiaomi.mipicks (Get Apps)
com.miui.video
Bunlara ek Google Chrome ve mi videoyu kapattım. Mi music de reklamlar kapatılabiliyor ama videoda kapatılamıyordu zaten ben farklı bir video player kullanıyorum bu ikisinin paket adınıda uygulamalardan bulup üstteki üç noktadan öğrenebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Mayıs 2025; 1:4:29 >
-
Hepsi, hangi uygulamada bildirimleri kapat dediysem olmuyor sürekli bildirim geliyor örneğin carrefour ve migros ve trendyol uygulamaları
Sizece f7 beklemelimiyim yoksa f7 pro alayım mı?
Redmi turbo 4 pro ya da honor power bekle
Turbo 4 pro poco f7 olarak çıkacak 8s gen 4 işlemcili ama ne zaman
Honor power onu bilemedim?
Uygulamaları kurarken bu uygulama size bildirim versinmi sorusuna hayır dediğim uygulamalardan hiç bildirim almıyorum hb n11 trendyol migros amazon dahil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X