Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

-
-
Hocam yurt dışındayım ben 489 Euro ya almış oldum 512gb olanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun daha iyi bir kamera var o cihazda performans olarak da üzmez ve mi serisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevkiyatlar 4 Haziranda başlayacakmış sanırım. Doğruysa, üzdü..
Umarım kalmaz o tarihe.
Teşekkürler, bende mi serisi olduğu ve kampanya denk geldiği için tercih ettim.
redmi k70 de ekranda oled yaziyo ...cok buyuk bir fark yaratirmi bu ?
Ciddi misin😂 sirf x6 pronun batarya kötü diye f6yı bekledim.bu ondan da mı kötü.nerden ulaştin bu bilgiye iptal ederim dogruysa😢
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitazz -- 26 Mayıs 2024; 0:9:47 >
F6 Pro'da da aynı şekilde Android 14 + HyperOS çalışıyor. Dezavantaj olarak, F6 pro'nun ekran çözünürlüğü yüksek olduğundan, batarya tüketimi yüksek olacaktır. Nereden biliyoruz ? F5 Pro'dan biliyoruz.
İlaveten; F5/F5 Pro, X6 Pro ve F6/F6 Pro serisinin tamamında aynı 5000'lik batarya var.
Bu bilgiler ışığında, F6 Pro modelinde, batarya tüketimi F6 modelinden daha çabuk olacaktır, diye değerlendirmekteyim.
Peki F6 Pro modelinde batarya tüketimi azaltılabilir mi ? Tabi ki... Nasıl ? HyperOS arayüz güncellemesi verilirse, cihazda kullanılmayacak uygulamalar, pc yardımı ile deep kaldırma yöntemi ile kaldırılırsa, batarya tüketimi bir miktar uzatmak mümkün olur.
Esasında Pro modeli için 6000'lik batarya teçhiz edilseydi, köklü çözüm olur kanaatindeyim.
Yani bu batarya sorunu, eskiden beri hep vardı, şimdide var. Bundan sonra çıkan telefonlarda da olmaya devam edecek.
-
Full ayarlarda asphalt 9 oynuyorum sadece. Anladığım kadarıyla oyunda ve game turboda full ayarlarda F6 sanırım X6 pro ile yakın performans sergileyecek bu oyunda kağıt üzerinde, doğru mudur? Sırf göz sağlığı ile ilgili sertifikalarından dolayı f6 sipariş ettim. F6 düz yerine pro almak benim beklentilerime göre gereksiz.
-
Göz sağlığı sertifikası pro modelinde de mevcut. İhtiyacınıza göre model belirlemiş olmanız en mantıklısı. Güle güle kullanın.
Çift kanatlı anten tasarımının faydası olur mu ?
Ben direk o özellik için aldım cihazı. Benim 20 yıldır mobil şebeke çekim sorunum var. Samsung cihazlar 1 diş ya çekiyor ya çekmiyor konumda. Eski poco x3 pro 2 diş çekiyordu zar zor. Bu cihaz 3 dişi görürse anten olayı doğru demektir. Cihaz gelince detaylı test edip paylaşacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 26 Mayıs 2024; 14:47:36 >
Son aşamada oluyor hediyesi yok diye almadım mi sitesinde 1 Tl daha ucuz hem
Gözükmüyor ki eklensin ?ekran görüntüsü atabilirmisiniz ?
Burada değil Amazon’da var hediye yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X