Şimdi Ara

Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
12
Favori
30.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F6 nın geekbench puanına bakan var mı? Bir kaynakta sadece 3600 kusur puan diye belirtilmiş bu da neredeyse sd888 seviyesi demek ve X6 pro dan yavaş demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt
    Pro için 5166 skoru var 6 bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geekbench yapmış technick kanalı. X6 pro ile f6 pro arasında performansı. Ben f6 ya acayip yükseliyorum şuan. X6 pro da mantığını kaybetti bence. PS2 emülatörü için iyi bir telefon bakıyorum aklımda X6 pro vardı ama f6 ile fiyatları yakın. F6 alacağım sanırım.

Poco F6 Pro  ★★★ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanthewhite -- 27 Mayıs 2024; 9:51:41 >
  • F6 pro kaç yıl Android ve güvenlik güncellemesi alacak?

• eurotrip kullanıcısına yanıt

3 kez android ve 4 yıl güvenlik.

• F6bya yükseleyim dedim,12 t pro dan sonra x6 pro pismanligi geldi aklima..67 watt sarj diyip 50 dk da fulluyordu..f6 da 90 watt diyor ancak xiaomi modellerinde 67 watt daha hızlı dolduruyordu.Hemde bariz..Bunun 90 watt i yine yetisemeyecek o dolum hızına.Kanser edecek.8gen1+ 120 watt sarjli telimle yola devam edecegim sanirim

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sitesinde mi yazıyor? Poco sayfasında bulamadım da. Ya da ben göremedim

• eurotrip kullanıcısına yanıt
    Bir kaç farklı yerli, yabancı güncel inceleme videolarında gördüm.

• Sinanthewhite S kullanıcısına yanıt

Knk fiyatları yakın dediğin tam olarak 5-6 bin TL. Pil ve ısınmada harikalar yaratmıyorsa nerdeyse aynı cihaza 5-6 bin fazla vermek biraz saçma

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

67w şarj aletinin normal değeri 50 dk olur bunda garip bir şey yok 90w 35 dakika deniyorsa muhtemelen 40 dakika sürecektir şarj koşuluna göre her zaman durum değişir. Cihaz ısındıkça yavaş şarj edeceği için verilen değerlere göre fark olacaktır.

• 🫣

• 0onder kullanıcısına yanıt

Kampanya yapmışlar galiba 16.5 lara vardı X6 pro 8gb ramli.

Gsmarena beni şaşırttı açıkçası. Batarya testinde 10:30 saat gösteriyor f6'yı X6 pro'yu da 11:30 saat ama herkes X6 pro'nun bataryasından çok şikayetçi. Xiaomi 14'e de 13:30 saat diyor onda da herkes şikayetçi.

Ya insanlar bu telefonları kullanmayı bilmiyor ya da xiaomi gsmarena'ya para yediriyor.

• Info sayfalarına bakılırsa f6 pro da "dc karartma" var, düz f6 da yok. Global destek hattına yazdım, sırf bu yüzden düz f6 siparişini iptal edip, f6 pro ya geçebilirim. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Ön siparişten ilk defa ürün aldım. Sevkiyata bu kadar geç başlanacak olması normal bir durum mu? Yani hakikaten herhalde 4 Haziranda başlayacak sevkiyat ki şimdiden kabak tadı verdi. Sevmiyorum beklemeyi.

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt

Aslında fikir değiştirmek için avantaj olduğunu düşünebilirsiniz, ben belki düz f6 dan pro ya geçicem mevcut siparişi iptal edip.

• Eğer f6 ile redmi turbo 3 aynı cihazlar ise f6 ürün sayfasında yazmayan detaylar turbo 3 çin sayfasında mevcut.

Redmi Note 12 Turbo ile karşılaştırıldığında aşağıdaki değerlere ulaşılmış.

Kaynak; çin Redmi Turbo 3 ürün sayfası...

• avatarsiz_3 A kullanıcısına yanıt

Site açılmıyor

F6 proda ki Çift kanatlı anten tasarımı turbo 3 de de görünüyor mu?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Forumdan çıkmak için açılan uyarı sayfasında takılıyorsunuzdur belki.

aşağıdaki metni kopyala yapıştır yapıp deneyebilirsiniz.

ya da goole da poco turbo 3 diye aratın. mi nin global sayfasına yönlendiriyor.

'https://www.mi.com/prod/redmi-turbo-3'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatarsiz_3 -- 28 Mayıs 2024; 16:37:8 >

• avatarsiz_3 A kullanıcısına yanıt

Site açılıyor ama bilgiler gelmiyor .

redmi note 12 turbo sayfası açılıyor turbo 3 açılmıyor .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.