< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Poco F6 Pro ★★★ ANA KONU ★★★ (9. sayfa)
-
-
Pro için 5166 skoru var 6 bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
F6 pro kaç yıl Android ve güvenlik güncellemesi alacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kez android ve 4 yıl güvenlik.
-
F6bya yükseleyim dedim,12 t pro dan sonra x6 pro pismanligi geldi aklima..67 watt sarj diyip 50 dk da fulluyordu..f6 da 90 watt diyor ancak xiaomi modellerinde 67 watt daha hızlı dolduruyordu.Hemde bariz..Bunun 90 watt i yine yetisemeyecek o dolum hızına.Kanser edecek.8gen1+ 120 watt sarjli telimle yola devam edecegim sanirim
Teşekkürler. Sitesinde mi yazıyor? Poco sayfasında bulamadım da. Ya da ben göremedim
Bir kaç farklı yerli, yabancı güncel inceleme videolarında gördüm.
Knk fiyatları yakın dediğin tam olarak 5-6 bin TL. Pil ve ısınmada harikalar yaratmıyorsa nerdeyse aynı cihaza 5-6 bin fazla vermek biraz saçma
67w şarj aletinin normal değeri 50 dk olur bunda garip bir şey yok 90w 35 dakika deniyorsa muhtemelen 40 dakika sürecektir şarj koşuluna göre her zaman durum değişir. Cihaz ısındıkça yavaş şarj edeceği için verilen değerlere göre fark olacaktır.
-
Kampanya yapmışlar galiba 16.5 lara vardı X6 pro 8gb ramli.
Gsmarena beni şaşırttı açıkçası. Batarya testinde 10:30 saat gösteriyor f6'yı X6 pro'yu da 11:30 saat ama herkes X6 pro'nun bataryasından çok şikayetçi. Xiaomi 14'e de 13:30 saat diyor onda da herkes şikayetçi.
Ya insanlar bu telefonları kullanmayı bilmiyor ya da xiaomi gsmarena'ya para yediriyor.
Info sayfalarına bakılırsa f6 pro da "dc karartma" var, düz f6 da yok. Global destek hattına yazdım, sırf bu yüzden düz f6 siparişini iptal edip, f6 pro ya geçebilirim. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
Ön siparişten ilk defa ürün aldım. Sevkiyata bu kadar geç başlanacak olması normal bir durum mu? Yani hakikaten herhalde 4 Haziranda başlayacak sevkiyat ki şimdiden kabak tadı verdi. Sevmiyorum beklemeyi.
Aslında fikir değiştirmek için avantaj olduğunu düşünebilirsiniz, ben belki düz f6 dan pro ya geçicem mevcut siparişi iptal edip.
-
Eğer f6 ile redmi turbo 3 aynı cihazlar ise f6 ürün sayfasında yazmayan detaylar turbo 3 çin sayfasında mevcut.
Redmi Note 12 Turbo ile karşılaştırıldığında aşağıdaki değerlere ulaşılmış.
Kaynak; çin Redmi Turbo 3 ürün sayfası...
-
Site açılmıyor
F6 proda ki Çift kanatlı anten tasarımı turbo 3 de de görünüyor mu?
-
Forumdan çıkmak için açılan uyarı sayfasında takılıyorsunuzdur belki.
aşağıdaki metni kopyala yapıştır yapıp deneyebilirsiniz.
ya da goole da poco turbo 3 diye aratın. mi nin global sayfasına yönlendiriyor.
'https://www.mi.com/prod/redmi-turbo-3'
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatarsiz_3 -- 28 Mayıs 2024; 16:37:8 >
-
Site açılıyor ama bilgiler gelmiyor .
redmi note 12 turbo sayfası açılıyor turbo 3 açılmıyor .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X