En güzeli... |
POCO F7 ©ANA KONU© [Sd 8sGen4 - 6.500maH - 50mp OIS] (9. sayfa)

-
-
Alacak yer yok ki :) Bir kaç yer sadece 512 gb satıyor. Açıkçası 512 gb ye de 29 bin tl vermek fazla bence. Benim için 256 gb den fazlası boşa durur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin şarj bitmeyecek maşallah bu gidişle
Şuan mevcutta kullandığım cihaz Xiaomi Mi Max 3 ve 16 Ocak 2019 dan beri kullanıyorum.
Xiaomi Mi Max 3'ü tercih etmemin nedeni çift hat + yüksek ses + büyük ekran + büyük batarya.
Ve cihazdan oldukça memnundum. Şimdi buna benzer muadili ne alabilirim diye araştırırken Poco F7'yi gördüm.
Aynı beklentilerim yine devam ediyor büyük ekran + büyük batarya + güçlü bir işlemci. Fotoğraf ve kameralar tarafına gelince benim için hiç ama hiç önemli değil. O yüzden Poco F7 de kameralar ortaymış vasatmış beni ilgilendirmiyor.
Son olarak cihazı satan çok fazla site yok, 256 GB modeli de hiç bir yerde kalmamış görünüyor.
Hepsiburada 28.999 TL
Mi.com da 28.999 - 1.000 TL kupon ile 27.999 TL
N11 de 28.999 - 1.500 TL kupon ile 27.499 TL
Not: Mi.com'dan alırken bu ayda doğduysanız yüzde 10 doğum günü indirimi var. Tek şart bir mi hesabınızın olması gerekiyor.
Kısaca fiyat olarak en uygunu şuan N11 görünüyor. Bende N11'den 27.499 TL ye aldım gönderici yine Xiaomi Türkiye.
Limited edition versiyonu da kalmamış görünüyor. Buna biraz üzüldüm ama kılıf içinde kalacağı için limited olmuş olmamış çok fark etmiyor diye düşündüm.
Mi Max 3 modelini 7 seneye yakın kullanmışım. Umarım Poco F7'de bir 7 sene idare eder.
N11 deki 1.500 TL kupon indirimi için son iki gün haberiniz olsun.
Aslında bana 256 GB olan versiyonu da yeterdi ama kalmadığı için mecburen 512 GB olanı aldım.
Paket içerisinden kılıf + şarj cihazı + camda uygulanmış cam filmi gelmesi taktire şayan bir durum.
Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
-
Kardeş günaydın.2 gün sonunda bitti😁
10 saat 12 dk ekran aldım en sonu.
Sarjı en sevdiğim cinsten gece bıraktığım sürede kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun güzel ve sağlık günlerde kullanın. Bence harika bir cihaz memnun kalacaksınız.
Xiaomi 13'ten geçmeye değer mi onu düşünüyorum şuan ya.
-
Şimdi biri üst segment diğeri orta üst. Kamera ehh bana yeter de artar olağan üstü değil.batarya benim gibi sadece sosyal medya ve YouTube için gayet iyi oyun oynamam..
Eğer sıkıntısı yoksa seğmez bence.
Arama yaparken yakınlık sensörü yine sıkıntılı mı
Çok güzel bir yere değindiniz. Telefon sahipleri görüşme yaparken ekran açılıyor mu? Bu yüzden hatalı dokunmalara sebep oldu mu hiç?
-
İzlediğim videolardan anladığım kadarıyla sensör yerine yine yazılımsal bir şey koymuşlar sanki. Ama ne kadar sağlıklı çalışıyor bilemedim
Mesela operatörü arayıp deneme yapsalar güzel olur. Telefonu masanın üzerine koyup arama yapıp eliyle ekranı kapatmayı denesin. Sonra dik konumda yan konumda vs. İlle kulağa götürüp denememek gerek.
-
Kardeş ben bir sıkıntı yaşamadım. Aslına bakarsanız bende bu konuda çok endişeli idim ama şükür sıkıntı çıkmadı. kulağa hafif bir açı ile tuttuğunuzda ekran hemen kapanıyor.
Kardeş onu denedim cihazda fiziksel sensör yok maalesef. Hafif acı verince eliniz yaklaştırdığınızda kapanıyor.
-
-
-
Benim x6 pro bu kadar ekran süresi verdiğinde şarjı yüzde 15-20 civarı kalmış oluyor 😅 Çünkü beklemede çok çok fazla şarj yiyor.. Mobil veri açınca hele çok kötü 😐
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 3 Temmuz 2025; 20:59:10 >
Ben gece yatınca hepsini kapatıyorum. Ve dün hiç düşmemişti.
F7 Pro Kamera olarak ve işlemci olarak daha iyi, F7 ise batarya olarak F7 serisinin en iyisi.
Ama Kamerasını hiç beğenmedim şahsen, F7 Pro ile epey fark var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X