Şimdi Ara

POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
107
Favori
99.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen ay yaptıkları kampanya da bim paradan gelmişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam bu ay da gelir, sizlere güvenerek attım ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A101 de qr ile harcama yaptım gelecek mi bakalım

• BP'den karekod ile benzin aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende herşey yanımda da kullanmayı düşünüyorum inşallah gelir

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Enpara kredi kartıyla yüklemede hata veriyor, başaran var mı.

• Enpara.com kartinizla BIRLESIK ODEME HIZMET firmasindan yaptiginiz 428.40 TL tutarindaki harcamaniz onaylanmamistir. Bu harcamayi siz yapmadiysaniz 0850 222 3663 numarali Cozum Merkezi mizi arayarak bildirimde bulunmanizi rica ederiz. B016

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Cardfinans ile yükledim oldu. Engellemiş olsalar burda da çalışmazdı bence.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle yaptım, Pazartesi sonucu göreceğiz artık. Anlık cashback olmaması dezavantajı.

• Hafta sonu her şeyde %20 nakit iade!

• Kampanya, 11– 13 Ağustos, 18– 20 Ağustos, 25– 27 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

• Bu kampanyadan Poca hesabını doğrulamış tüm kullanıcılar yararlanabilir. Hesabı doğrulamak için kullanıcılar Poca’ya kendilerine ait bir banka hesabından ya da yine kendilerine ait bir banka veya kredi kartından para yükleyebilirler.

• Dijital ya da fiziksel ön ödemeli Poca kartından ve işlemler menüsündeki QR kod ile yapılacak harcamalar kampanyaya dahildir.

• Kampanya tüm sektörlerde geçerlidir.

• Kampanya “Mastercard” ve “Arkadaşını Getir Kazan” kampanyaları hariç diğer kampanyalarla birleştirilebilir.

• Kampanya tarihleri arasında kullanıcılar tüm harcamalarından %20 nakit iade kazanacaktır.

• Ağustos ayı boyunca bir kullanıcı kampanya kapsamında en fazla 100 TL nakit iade kazanılabilir.

• 11 – 13 Ağustos tarihlerinde yapılan harcamalar için kampanya kapsamında kazanılan toplam nakit iade tutarı 14 Ağustos’ta Poca cüzdanına yüklenecektir.

• 18 – 20 Ağustos tarihlerinde yapılan harcamalar için kampanya kapsamında kazanılan toplam nakit iade tutarı 21 Ağustos’ta Poca cüzdanına yüklenecektir.

• 25 – 27 Ağustos tarihlerinde yapılan harcamalar için kampanya kapsamında kazanılan toplam nakit iade tutarı 28 Ağustos’ta Poca cüzdanına yüklenecektir.

• Diğer kurum cüzdan hesaplarına yapılan para gönderimleri ve karttan para yüklemeleri bu kampanya kapsamında harcama olarak sayılmayacaktır. Ayrıca Poca’ya diğer cüzdanlardan ve bu cüzdanların kartlarından para yüklemesi yapılamamaktadır.

• Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) durumunda kazanılan nakit iade tutarı Poca cüzdanından geri tahsil edilebilir.

• Diğer kurum cüzdan hesaplarına yapılan para gönderimleri ve karttan para yüklemeleri bu kampanya kapsamında harcama olarak sayılmayacaktır. Ayrıca Poca’ya diğer cüzdanlardan ve bu cüzdanların kartlarından para yüklemesi yapılamamaktadır.

• Kampanya kapsamında kazanılan nakit iade tutarı ATM’lerden nakit olarak çekilemez ve banka hesabına gönderilemez.

• Kampanyaya dahil olmayan işyerleri; Hepsiburada Hizmet Sektörü (cüzdandan ödeme), Hilal Koçak, Binbir Giyim, ÖZTÜRK, 4MTOPTAN GIDA DAĞ.ELEKTRİ, FLO SHOE STORE (Cüzdana para yükleme)

• Poca Bilişim Teknolojileri A.Ş. kampanyayı dilediği zaman değiştirme ve sonlandırma hakkına sahiptir.

• Poca’da, E-para işlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun çerçevesinde BDDK tarafından faaliyet izni verilen ve TCMB tarafından denetlenen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş tarafından gerçekleştirilmektedir.

• Arkadaşlar koca koca adamlarsınız kaç senelik donanımhaber tecrübeniz var ana konuda referans paylaşıldığı nerede görülmüş kafanız mı güzel? Kaldırın o referansları ceza yemeden

• sörms kullanıcısına yanıt

Ön ödemeli kartlar ile ödeme almıyorki mtv. Siz nasıl ödeme yapmayı düşünüyorsunuz? Başka yerden ödeme mi yapıyorsunuz acaba?

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Pttavm den yapmayı düşünmüş tüm ama sistem bakımdaymis.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.