Bildirim
PO ve finansbank 3*100 TL = 40tl indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kampanya Detayları
30 Eylül’e kadar CardFinans’ınızla anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri 3 akaryakıt alışverişinin ardından 1-10 Ekim arasında yapacağınız minimum 40 TL’lik alışverişinizde 40 TL indirim kazanın.
"PO" yazıp, boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 2273'e SMS atın, kampanyaya katılın.
Kampanyaya kayıt olan müşterilerin, 19 Ağustos – 30 Eylül 2011 tarihleri arasında Finansbank kredi kartlarıyla anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında, Finansbank POS’ları kullanılarak farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirecekleri üçüncü 100 TL ve üzeri akaryakıt alımından sonra, 1-10 Ekim 2011 tarihleri arasında yapacakları en az 40 TL’lik ilk akaryakıt alımında 40 TL indirim verilecektir.
Bir müşteri birden fazla kredi kartı kullansa bile kampanyadan yalnız 1 kartı ile 1 kez faydalanabilir.
İndirim; kart sahibinin alışverişlerini yaptığı kartın 16 Ekim 2011 tarihinden sonra kesilecek ilk ekstresine yansıtılacaktır.
Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve indirim asıl karta uygulanacaktır.
Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, "PO" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte 2273'e SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir.
Kampanyaya kayıt için iletilecek onay SMS’i, operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
İade işlemleri, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler, Finansbank banka kartları, VadeKart, CardFinans Business ve KOBİ CardFinans Business kampanyaya dahil değildir. Detaylı bilgi: 444 0 900 vewww.petrolofisi.com.tr
Üye Marka, Taksit ve ParaPuan bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz._____________________________
-
tesekkurler _____________________________ -
bundan da faydalanalım:) _____________________________ -
Bir de bu mesaj olayını çıkarttılar...Eskiden böyle birşey yoktu... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p
Bir de bu mesaj olayını çıkarttılar...Eskiden böyle birşey yoktu...
valla çok haklısın
, dün twitter dan +5 money alcaz diye yırtındık durduk
,
ancak ULAŞILMASI EN KOLAY ( 2011 içinde ) kampanya bu diyebilirim , ben MODİL başlık açtık , haliyle eksikler oldu , EKLEME yapan üye arkadaşa da tşk ederim.
aktif kampanya ve bitiş sırasına göre:
opet = ykb
shell = garanti
total = akbank
bp = iş bank
PO = finansbank
-
+1 _____________________________ -
Kampanyanın özü; 30 eylül'e kadar farklı günlerde ve tek seferde en az 100 lira harcama yapmak sureti ile toplam da 300 TL harcama yapılacak, 1-10 Ekim arasında en az 40 TL'lik alış veriş yapılırsa 40 lira indirim kazanılıyor, yani harcanılan yakıt paraları 300 TL'ye geliyor.
Bana cazip gelmedi, çünkü daha cazip akaryakıt kampanyaları var, bir de bunda bankanın ne gibi kazancı olabilir ?_____________________________ Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo) -
quote:
Orijinalden alıntı: BAM TELİ
Kampanyanın özü; 30 eylül'e kadar farklı günlerde ve tek seferde en az 100 lira harcama yapmak sureti ile toplam da 300 TL harcama yapılacak, 1-10 Ekim arasında en az 40 TL'lik alış veriş yapılırsa 40 lira indirim kazanılıyor, yani harcanılan yakıt paraları 300 TL'ye geliyor.
Bana cazip gelmedi, çünkü daha cazip akaryakıt kampanyaları var, bir de bunda bankanın ne gibi kazancı olabilir ?
Tamamen yanlışsınız.
Ayrıca 30tl bıle avamtajlı hatta ölü dönemde kampanya bekleyenler için suanki en iyi akaryakıt fırsatı.
Finansbank ayrıca kendı içimde de sürekli ind. Yapan 2 kkartı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
Bana cazip gelmedi, çünkü daha cazip akaryakıt kampanyaları var, bir de bunda bankanın ne gibi kazancı olabilir ?
Tamamen yanlışsınız.
Ayrıca 30tl bıle avamtajlı hatta ölü dönemde kampanya bekleyenler için suanki en iyi akaryakıt fırsatı.
Finansbank ayrıca kendı içimde de sürekli ind. Yapan 2 kkartı.
Yanlış olduğum nokta neresidir?
300 lira harcayacaksın diyor, bir sonraki 40 liralık harcamana 40 lira indirim yapacaz diyor ? ??
ayrıca menşei yunan olan bir bankadan ne kadar ?_____________________________ Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo)
-
son 2,5 yıldır TÜM BENZİN kampanyalarına katılan benim , yıl içinde katılım + kampanya bilgilendirmesi EN ÇOK açanda benim ve sanırım arabası / ehliyeti olmadığı halde TÜM KKARTI + AKARYAKIT kampanyasına katılım sağlayanda benim
açıklama gerçekten anlamsız olur ve uzun , ben KESİN olarak düşüncenizin, hesaplamanızın YANLIŞ olduğunu biliyorum, BANKA kimindir , hangi ırk ve dinin çatısı altındadır bilemem. hatta kimse sizin ve benim de %100 doğru YOLDA / TARAFTA/ İNANÇTA olduğumuzuda söyleyemez.
kampanyadan sizi MUAF tutuyorum ve katılmayabilirsiniz , gerçekten ne banka , ne de kkartını sağlayan güçler nede PO size gücenecektir. -
quote:
teorik olarak bakarsanız BU açıklamaya hiç gerek yoktu , bilginiz olsun
başlık , içerik bilgilendirmesi ve DH kampanya katılımcılarına HİÇ bir faydası inanın yok , bunuda çok NET söyleyebilirim.
3x100 alıp , +40 tl de sonra alıp , EKSTRENİZ de +40 tl kazancınız olacak ki !! sizi ve yorumuzu SON 1 yıldaki ykb ( aynı tarzdır ) ve diğer BENZİN kampanyalarında hiç görmedim,
zaten alabileceğiniz 1 yada 2 kkartı ile belli kampanyalardır. bende hepsi var 35 günde 1,5 / 2 milyarlık benzin alıp TÜM kampanyaları ( market / gıda / elkt / açılış / hediye çek satışı ) takip ediyorum, gerçekten İDDALIYIM.
-
Finansbank POS’ları kullanılarak
Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin bu ibareye dikkat etmelerini hatırlatmak isterim. Zaman zaman boş bulunup dikkatimizden kaçırabiliyoruz._____________________________ -
340 a 40 çok iyi rakam. world shell money in 440 a 80 tl sinden sonra yılın en iyi kamapnyası _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
340 a 40 çok iyi rakam. world shell money in 440 a 80 tl sinden sonra yılın en iyi kamapnyası
ben , +40 kkartına ve 155 tl de SHELL puan olarak kazandım birde bu yönden bakmak gerek.
o dönemde kampaya yoktu birde 5x100 = 25 tl PO / İŞ BANK a katılmıştım mecburen :))
şimdi 3x100 = 40 TL veriyor. ben katılımlarımı tamamlayıp birde GÜVENDİĞİM bir arkadaşa bile + kazandırıyorum düşünün , her türlü katılım sağlarım yani , yeterki olsun
-
finansbank KKARTI olanlar , bu link i kesin okusun
http://www.finansbank.com.tr/kartlar/kredi-kartlari/benzin-ve-market-programi.aspx
yıllık bir ÜCRET karşılığı , her zaman indirim veriyor ayrıca yılda 2 kez zaten akaryakı kampanyası oluyor FİNANS BANK a. -
quote:
340 a 40 çok iyi rakam. world shell money in 440 a 80 tl sinden sonra yılın en iyi kamapnyası
yanlış anlamadıysam 340a 40 değil 300e 40 olması lazım. (300tl lik benzin alıyorsunuz sonraki 40 tllik benzin bedava)..yani 340 tl den sonra 40tl bedava değil._____________________________ success produces success; just as money produces money -
quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
quote:
yanlış anlamadıysam 340a 40 değil 300e 40 olması lazım. (300tl lik benzin alıyorsunuz sonraki 40 tllik benzin bedava)..yani 340 tl den sonra 40tl bedava değil.
aynen_____________________________ -
300/4,33=69,284 litre benzin alman gerekirken sen 40/4,33=9,237 litre kar ederek 300 tl ye 78,522 litre benzin alıyorsun böylece litresi 4,33 tl ye değil 300/78,522=3,82 tl ye geliyor. İşte kampanyasız aldığını her litre benzinde bu kadar ya da buna yakın zarar ediyorsun çünkü promosyona katılmadığınız zaman da benzinin fiyatı içerisindeki promosyon katkı payını yine de ödüyorsunuz. Sizin anlayacağınız şekliyle yunandan benzin çalmanın tam sırası abanın yorgoya, hell yeahhh 

-
quote:
Orijinalden alıntı: denizfeneri
300/4,33=69,284 litre benzin alman gerekirken sen 40/4,33=9,237 litre kar ederek 300 tl ye 78,522 litre benzin alıyorsun böylece litresi 4,33 tl ye değil 300/78,522=3,82 tl ye geliyor. İşte kampanyasız aldığını her litre benzinde bu kadar ya da buna yakın zarar ediyorsun çünkü promosyona katılmadığınız zaman da benzinin fiyatı içerisindeki promosyon katkı payını yine de ödüyorsunuz. Sizin anlayacağınız şekliyle yunandan benzin çalmanın tam sırası abanın yorgoya, hell yeahhh

eğer bitmedi ise ;
PO da 600puan a = 10 TL benzin olayıda var
ben sürekli aldığım için 600 puan olunca hemen çekiyorum:))
hatta daha önce SHELL 400 puan = 600 puan değerinde demişti , sömürmüştüm
bende MONEY VİSA var hem migros hemde shell de X2 kazanıyorum , istasyon tanıdık 3 / 4 karta da arada çekiyor , çekiyor , çekiyor , çekiyor . ....
Benzer içerikler
- bargello 561 orjinali
- turkcell 60 gb 420 tl
- nays kredi kartı
- vodafone 10 gb hediye link
- ziraat süper şube nedir
- bim teknolojik ürünler
- getir yemek indirim kodu
- bim yazıcı
- amazon hediye kodu
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android