Şimdi Ara

Morhipo ING Turuncu Ekstra 200 TL'YE 40 TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ING Turuncu Ekstra'lılara özel 40 TL İndirim!
    9 Ekim - 9 Kasım 2018 tarihleri arasında Morhipo.com’da 200 TL ve üzeri ilk alışverişinize 40 TL indirim!
    Katılım Koşulları:
    İndirim kampanyasi kapsaminda, 9 Ekim - 9 Kasım 2018 tarihleri arasındawww.morhipo.com’dan ve/veya Morhipo App'ten tek seferde yapilacak peşin ya da taksitli 200 TL ve üzeri ilk alisveriste 40 TL indirim firsatı sunulacaktır.
    Kampanyadan her bir morhipo.com müşterisi bir kez faydalanabilecek, en fazla 40 TL indirim kazanabilecektir.
    Kampanya dahilindeki ING Banka Kartları; Turuncu Ekstra Kart ve Nakit Kart olup, ING Kredi Kartları kampanya kapsamında değildir.
    BKM Express’inize tanımlı belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.
    İndirim kampanyası tüm sitede geçerli olup diğer indirim, promosyon, Hopi kampanyaları, herhangi bir ödül puanı ve hediye çeki vb kazanım/kullanımları ile birleştirilemez.
    Kampanya, kapıda ödeme seçeneğinde geçerli değildir.
    İndirim, kart numarası girildikten sonra “sipariş özeti” kısmında otomatik olarak ING Banka Kartı kullanıcısına tanımlanacaktır ve kullanıcı indirimi orada görebilecektir.
    Kampanya kapsamında alınan Ürün/ürünlerin iade ve/veya iptallerinde asgari tutarın altında kalması durumunda, kampanya kapsamında kazanılan toplam indirim tutarı iade edilecek tutardan düşülerek iade yapılacatır.
    Kampanya kapsaminda Morhipo.com‘dan yapilacak alımlarla ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayet için bize 0850 222 30 90 numaralı danişma hattından ulaşabilirsiniz.
    Morhipo.com’un ve ING Bank A.S.’nin; kampanya kosullarinda ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka kampanyayla birleşmiyorsa gerek yok.

Nakit Kart oluyor. Mevduat hesap kartı olması yeterli. Ancak Nakit Kart ismini Turuncu Ekstra Kart olarak değiştirdi ING. Ayrıca hediye kuponunuz varsa onunla birleşiyor bu kampanya. Hopi kampanyalarıyla birleşmiyor ancak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Senin için deneme yaptım ama indirim gerçekleşmedi benim sepette. Bu kampanyayla birlikte olmuyor diye düşündüm ancak daha sonra 2 yerine tek ürün koydum 200+ yine çalışmadı. Hakkımı ben kullandım ondan ötürü olsa gerek. Ama bu kampanyayla kesin olmamakla beraber birleşir diye tahmin ediyorum. Maksimum ile birleştirerek kullandım ben ING'yi

• teşekkür ederim hocam. ing ile ben de denedim olmadı. normal olarak satın aldık 2 tane palto 245 liraya. şimdi bakıyorum tanesi 190 lira olmuş. artık tanesini 123e aldık diye sevinelim mi yoksa kazık yedik diye iade mi edelim bilemedim.

Orijinalden alıntı: leonidas26

teşekkür ederim hocam. ing ile ben de denedim olmadı. normal olarak satın aldık 2 tane palto 245 liraya. şimdi bakıyorum tanesi 190 lira olmuş. artık tanesini 123e aldık diye sevinelim mi yoksa kazık yedik diye iade mi edelim bilemedim.
    Hocam o kampanyada fiyatların yükseldiğini farkındaydık hepimiz ama ürün başına fiyat daha uyguna geliyorsa iyi ki satın almışsın.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.