World kart 3 ay erteleme + peşin 9 taksit PNY GeForce RTX™ 4070 Ti 12GB VERTO™ (VCG4070T12TFXPB1) Triple Fan DLSS 3 Ekran Kartı |
PNY GeForce RTX 4070 Ti 12GB VERTO 19,999 TL (World kart 3 ay erteleme + peşin 9 taksit)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Peşin fiyatına 9 taksit olunca ben aldım iyi gibi geldi bilmiyorum acele mi ettik
-
Ben de ödeme yöntemini görünce bir durdum düşündüm.
3070ti var hazırda upgrade mi etsem diye ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok değil 1 hafta sonra 4070 bu fiyata satılacak. at fava bekle. dolar belli.
-
dolar 19.35 4070 dediğin kart ise 600 dolar
-
Yani ? O fiyata gelmez mi 4070 imkansız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4070 ti 4070 den daha iyi değil mi?
normalde kartın yurtdışı satış fiyatı 11-13k arası türkiyede çok ilgi olduğu için 15den çıkarttılar şimdi 17lere koymuşlar umdukları gibi ilgi olmazsa 15 bandından devam eder bu şekilde bile iyi kar elde ediyorlar.
600 ABD Doları eşittir
11.615,64 Türk Lirası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jquair -- 16 Nisan 2023; 1:6:36 > -
Başlıktaki kart günlerdir aynı fiyat ile duruyordu. Konu açıldığı gibi stok bitmiş.
-
Neyse sen biraz daha bak bakalım.
ok
-
Cidden çok uzun zamandır aynı fiyattaydı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. el 3090 ya da 3080 ti al daha iyi
-
3090'ın temizini (termal pedleri erimemiş, kurcalanmamış) bulmak mesele, oyun için kullanmış olanlar ise anasının nikahını istiyor. 3080 ti 350W güç çekiyor, garantisi bitik ya da bitmeye yakın oluyor genelde. Sorunsuz, garantisi devam eden ikinci el almaya değecek bir fiyata satılan ekran kartı bulmak çok zor.
-
pedlerin hepsi eriyor düzenli olarak yenilemiş birisininki alınabilir rahatlıkla. elektrik türkiyede dünyaya göre epey ucuz. aradaki fiyat farkını elektriğe bölsen 7 sene falan bedava elektrik gelmiş olur.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Başlıktaki kart günlerdir aynı fiyat ile duruyordu. Konu açıldığı gibi stok bitmiş. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X