Şimdi Ara

PNY 64 GB MicroSD UHS1 90MB/S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 67.80 tl bugünkü kur ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka cakma gibi geldi pny ilkdefa duydum birde since 1985 yazmislar ilginc.lexar 64 lük almistim 6 ay evvel bkm cek kombo hb den 30 tl ye gelmişti gecen kliksa da 79 tl idi sandisk 64 luk bence tr den kombo indirim vs yaparak trden alinderim 3 yil evvel hb den toshiba 32gb almistim 1 yilda bozuldu hb ye gonderdim sifir paketi acilmamis gonderdiler bana hemen sattim. Team marka var 32 lik kingston 32 var lexar 64 var hepsinden memnunm simdilik 128 lik gözlüyorum kombo yapip alicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    12 tl farkla garantili ürün alin bence hemde 1 iş günü kapindawww.hepsiburada.com/liste/sandisk-64gb-microsdxc-30mb-s-hafiza-karti-sdsdql-064g/productDetails.aspx?productId=fthfzsnd64gmcg35&categoryId=60003724

• www.hepsiburada.com/liste/sandisk-64gb-microsdxc-30mb-s-hafiza-karti-sdsdql-064g/productDetails.aspx?productId=fthfzsnd64gmcg35&categoryId=60003724

• @hunnkaar iki kart arasındaki 3 kat hız farkı bir şey ifade etmiyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

http://m.kliksa.com/Urun/sandisk-ultra-android-64gb-30mb-sn-class10-microsdhc-haf-za-kart-sdsdql-064g-g35/902391737

64gb 70tl Sandisk.

Okuma hızı 90 mb attığımın

• dhequel kullanıcısına yanıt
    Öylede yeni konu açmıyım dedim buda sıcak yani bu fiyata bilindik garanti ürün.

• O attığınız linkteki sandisk yazma hızı ne kadar?
  • Amazon'dan SD kart olarak almıştım geçekten hızlı. verilen örneklerle alakası yok. orjinal se alınır. siteyi ilk kez gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece okuma hızı 90mb'a kadar demiş açıklamalarda. yazma hızı da önemli ama yazma hızından hiç bahsedilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 23 Nisan 2015; 1:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

sadece okuma hızı 90mb'a kadar demiş açıklamalarda. yazma hızı da önemli ama yazma hızından hiç bahsedilmemiş.

Yorumlardaki ilk mesaj, USB 3.0 kart okuyucu ile test sonuçları:

READ WRITE
    SEQ 92.88 59.32
    512k 86.77 17.61
    4k 4.744 0.790
    4kqk32 5.8 0.913

kaynak:http://www.amazon.com/PNY-Turbo-Performance-Speed-MicroSDXC/dp/B00N2ROG9O
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Marka cakma gibi geldi pny ilkdefa duydum birde since 1985 yazmislar ilginc.lexar 64 lük almistim 6 ay evvel bkm cek kombo hb den 30 tl ye gelmişti gecen kliksa da 79 tl idi sandisk 64 luk bence tr den kombo indirim vs yaparak trden alinderim 3 yil evvel hb den toshiba 32gb almistim 1 yilda bozuldu hb ye gonderdim sifir paketi acilmamis gonderdiler bana hemen sattim. Team marka var 32 lik kingston 32 var lexar 64 var hepsinden memnunm simdilik 128 lik gözlüyorum kombo yapip alicam.

pny yi bugune kadar duymadıysan donanım forumunda gezme bence :) yada bilmediğini söyleme :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Sende bazi insalarin bazi şeyleri görmeyip bilmemesini bilmeyip de forumda gezenlerdensin her halde. Malüpile etmdyeceğim gercekden 2001 den beri sd kart kullanirim ilk sd kartimi 64 mb idi 200 milyona satin almistim kadikoy yazici oğlundan vel hasil bu pny hiç gözüme elişmedi forumdaş buralarda takiliyorum.

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hiz olayi neyde ve nasil kullanacağina bağli fulhd video cekip izleyeceksen yazma 20 okuma 30 mb yeterli lakin 4k video cekip izleyeceksen tabiki hiz en az 48 mb olmali yazma da ben kullanici olarak 60 fps fulhd video sony pro kamerada lexar 32 gb kullaniyorum kaymak gibi takilma sikilma yok 20 mb okuma yazma

• hashus000 H kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule eglene kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Hiz olayi neyde ve nasil kullanacağina bağli fulhd video cekip izleyeceksen yazma 20 okuma 30 mb yeterli lakin 4k video cekip izleyeceksen tabiki hiz en az 48 mb olmali yazma da ben kullanici olarak 60 fps fulhd video sony pro kamerada lexar 32 gb kullaniyorum kaymak gibi takilma sikilma yok 20 mb okuma yazma

Verdiğiniz linkteki ürünün okuması 30 yazması 20 olduğunu zannetmiyorsunuzdur umarım. . Nerede kullanırsanız kullanın daha hızlı ürün daha iyidir. Hele aynı para ise çok daha iyidir. Ayrıca 4k için 48 lere çıkmaya gerek yok. Saniyede 10mb civarı yazma hızı olan kartlarla dahi takılmadan 4k çekim yapılabiliyor. Kayıt etmesi biraz uzun sürebilir.

Not: Uzun süre sd kart kullanmak uzmanlık göstergesi değildir. Ayrıca garantisiz hafıza kartı almayı tavsiye etmiyorum. Hele bu linkteki ne olduğu belli olmayan siteden hiç tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Nisan 2015; 3:23:02 >

• 32 lexar ı da hizli aldan 24 tl ye satin aldim bkm express ile 50 tl ye 15 puanla yani 2 adet 32 kart birde 2 tl lik pil 15 tl puan verdi 35 e geldi lexar lar 17.50 tl adedi 32gb sd kart

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.