Şimdi Ara

Plio 1,4 EL alınacak bir araç mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacımız var. Bi rarkadaşıma Palio 1,4 EL almak üzereyiz. Araç lacivert renk, 2000 model, 110 bin km de, kliması falan da yok. En son 9.750ye olur deniliyor. Araçta değişen yokmuş, satıcının dediğine göre...

Sizce bu araç alınır mı?

Palio 1,2
    Palio 1,4
    Palio 1,6

En çok tutulan tercih edilen model hangisi oluyor acaba?

İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• arkadaşım alacaksan 1,6 al...bende var.... daha az yakar daha cok kaçar...1,6 en az ykaanıdır paliolar içinde...hayırlı olsun...fiyat biraz yüksek gibi...9200 e falan bırakmaya calıs
  • 9750 çokO parayı benim 1.6 palioya vermediler.1.4 motorlu olanına o para hiç verilmez.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aracı almadık. Sahibi 9750 den aşağı inmedi. Şimdi başka araç bakıyoruz.

Arkadaşlar gerçi yukarıda da sordum ama, Palio nun hangi modeline bakmamızı tavsiye edersiniz?
    1,2 mi
    1,4 mü
    1,6 mı ?
  • bende kardeşim için 2000-2001 model palio bakıyorum bizde motor konusunda kararsız kaldık kardeşim lpgli araç istemiyor zaten fazlada binmicek bu iki motor arasında yakıt olarak hangisini tavsiye edersiniz?

1.2 8v 75 hp

1.4 8v 71 hp
  • Dostum tek nokta enjeksiyonlulara hiç girme yani 8v olanlara hiç memnun kalmazsın (sadece yakıt yönünden ) söyliyeyim birde lpg istemiyomuş kardeşin kesinlikle 1.6 16v 103 beygir al hem full hem güçlü sonra pişman olma benim gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

Dostum tek nokta enjeksiyonlulara hiç girme yani 8v olanlara hiç memnun kalmazsın (sadece yakıt yönünden ) söyliyeyim birde lpg istemiyomuş kardeşin kesinlikle 1.6 16v 103 beygir al hem full hem güçlü sonra pişman olma benim gibi

yardımın için saol ama 1.2 8v 75 hp olan motor çok nokta enjeksiyonlu dendi bana? ayrıca 1.6 16v 103 hp olan motor çok yakmazmı benzinde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gstmr

quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

Dostum tek nokta enjeksiyonlulara hiç girme yani 8v olanlara hiç memnun kalmazsın (sadece yakıt yönünden ) söyliyeyim birde lpg istemiyomuş kardeşin kesinlikle 1.6 16v 103 beygir al hem full hem güçlü sonra pişman olma benim gibi

yardımın için saol ama 1.2 8v 75 hp olan motor çok nokta enjeksiyonlu dendi bana? ayrıca 1.6 16v 103 hp olan motor çok yakmazmı benzinde?

1.2 motorlu olan güzel hemde çok nokta enjeksiyonludur.1.6 ve 1.4 çok yakar.1.6 palionun benzin masrafına yetişemiyor araba gidiyor ama durmuyor buda önemli bir sorun.
  • Bizim araçtada aynı motordan var Uzun yolda 5.8 LT ş.içi 9/10 Lt arası kullanmadan kullanmaya farklı tabi...Abartılan kadar yakmaz biliyorsun bizim milletimiz kulaktan dolma bilgilerle yorum yazar...Test etmeden görmeden aaa böyleymiş der geçer...

Ayrıca performansın yanına kar kalır ...Çoğu 1.6 yetişemez
  • Cevaplardan anlaşıldığı üzere öncelikli tercih;
    1,2
    1,6
    1,4

sıralamasında olmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AramaBotu

Cevaplardan anlaşıldığı üzere öncelikli tercih;
    1,2
    1,6
    1,4

sıralamasında olmalı?

Beklentilere göre ilk ikinin yeri değişebilir. 1.6 motor modifiyeye daha yatkındır mesela.
  • quote:

1,2
    1,6
    1,4

sıralamasında olmalı?

Birinci 1.2(ekonomik) ikinci 1.6(seri,çok yakıyor ama karşılığını veriyor) en son 1.4(hiçbirşey yok sadece çok yakıyor son çare).Bana göre böyle ben hepsinden kullandım.1.2 ve 1.4'ü uzun yolda deneme fırsatım olmadı ancak 1.2 şehiriçinde oldukça seri geldi.Bende 1.6 olmasa ve palio alacak olsam ya 1.2 yada pek bulunmuyor ama sporting alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 25 Haziran 2009; 9:27:37 >
  • Hmm bu bilgiler gerçekten çok yararlı olacak. O zaman biz 1,2 palioya yönelelim.
    Malum paliolarda bagaj sorunu olduğu için tüpsüz kullanmak daha mantıklı. Bu nedenle aracın ekonomik olması ve LPG gerektirmemesi bizim için önemli..

Peki 1,2 Palio benzinde ortalama ne yakıyor?
  • o sana bağlı 1.2 rampada vs bozuk yolda zorlanacağından bence 1.6 dan çok ta az yakmaz fakat 1.6 alırsın nazik kullanırsın işte o zamn 1.2 den daha ekonomik olur. yinede tercih senin en az 8 lit re yakacak o motor...
  • Araba dediğin bence 100 beygirden aşağı olmamalı tabi bu benim kendi kanaatim onun için 1.6 al 1.2 ye girme araç boşken tamam rahat olur 1.2 , ya bi pikniğe gittiniz yada bir denize hafif rampalarda 80 i geçemezsin şahsen ben bunu yaşıyorum şile yolunda 1.4 ile. 1.6 dan performans alırsın, basma sende arkadaşım geçme 3000 deviri
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Palio zaten küçük bir araç ve bagaj bölümü yok denecek kadar küçük. Bu nedenle Lpg olmaksızın kullanmayı düşünüyoruz. Benzin ile kullandığımızda bizi fazla yormamalı. Performans tabi ki önemli ama öncelik dediğim gibi yakıt konusunda ekonomik olması.. Yorumlardan anladığım kadarı ile bize en yakın Palio modeli 1,2 olanı gibi duruyor..
  • Selamlar. Bende de 2000 model Palio 1.4 el vardı, sattım kurtuldum. Yakıtı çoktu, LPG bu modellerde verimsizdi, taktırdım ama bir çare olmadı. Güç zaten yok. 1.2 veya 1.6 daha iyiymiş.
    Ben şimdi 2004 Albea 1.3 Multijet aldım, süper. Klima var, az yakıyor, çekiş iyi. Dizel düşünürsen bence aradaki fiyat farkına bakma, kesinlikle değer.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

1,2
    1,6
    1,4

sıralamasında olmalı?

1,2 haric ikisinide kullandım, 1,4ten uzak durun, 1,6 mareadan fazla yakıyor ve ic gurultu seviyesi cok yuksek. 1.2 16v ye bindim 2006 modelinden, focus kadar sesiz gelmisti ici bana.
  • 1.4 vardı sattım kurtuldum.1.6 16v super bır arac.tavsıye ederım.TEAPALİO.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.