Şimdi Ara

plexi çalışması ve 22cm lik fan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saolun arkadaşlar. yazıyı havya ile yazdım.

vay be bıldıgımız lehım havyasıyla mı yazdınız. plastıge o kadar etkılemıyor dıye bılıyordum
    soru bıraz garıp olacak ama havya kac watt lık 100luk falan mı

bır de o delıkler sankı ruzgar gurultusu yapacakmıs gıbı duruyor tam acık dursa daha iyi degıl mı
  • çok gzel ses sorunu nasıl bende 2 tane fan war araba motoru gibi ses çıkartıyor seninki bide 22 cm
  • Orjinalden alıntı: tuninger_haa

Orjinalden alıntı: Fatih-1806

saolun arkadaşlar. yazıyı havya ile yazdım.

vay be bıldıgımız lehım havyasıyla mı yazdınız. plastıge o kadar etkılemıyor dıye bılıyordum
    soru bıraz garıp olacak ama havya kac watt lık 100luk falan mı
    bır de o delıkler sankı ruzgar gurultusu yapacakmıs gıbı duruyor tam acık dursa daha iyi degıl mı

japon pazarlarında satılan 2 ytl lik havya işinizi görüyor arkadaşlar 40 watt yazıyor ama sanmam 3o watt anca vardır ki o havyalar 2 saat rahat çalışılabilir ama buna gerek yok çünkü 10 dakika bile sürmüyor yazınız
    bilgisayardan çıktısını alın plexinin arkasına yapıştırın üzerinden gidin düzgünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyzade -- 21 Mart 2008; 1:33:41 >

• o fanı nerden temin ettiniz ? bende büyük bir fan düsünüyorum yan tarafa lian-li kasalardaki gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

o fanı nerden temin ettiniz ? bende büyük bir fan düsünüyorum yan tarafa lian-li kasalardaki gibi...

Benimde merak etiğim o ben armor+ daki 23cm lik fanı değişmek istiyorum çünkü çok gürültülü...
  • 22 lik sanirsam akasa mavı ısıklı fan hepsıburadada gormustum bı ara satılıyordu. Bende yapan yer bulursam kasanın ustune 12 lık bır fan delıgı ıle vıda delıklerı actırıp fan taktırmayı dusunuyorum. Ankarada bunu yapacak bı yer varmı?
  • quote:

o fanı nerden temin ettiniz ? bende büyük bir fan düsünüyorum yan tarafa lian-li kasalardaki gibi...

hepsiburada.com dan aldım. ben aldıktan sonra sanalmarketim.com da koymuş.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/dede7191c76322308901a8ab4ac1a66a/?liste&ref=%2Ckeywords%3A22%20cm&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

• quote:

Orjinalden alıntı: no_fear26

çok gzel ses sorunu nasıl bende 2 tane fan war araba motoru gibi ses çıkartıyor seninki bide 22 cm

bu 22 lik fan normal 8 lik fanlardan az ses çıkartıyor. 23 db. çok sessiz bi ürün
  • Gayet Şık Bir Calısma Olmus Kardeşim Güle Güle Kullan...Havya Bilgisi İçinde Çok Tesekkurler...Çok İşime Yarayacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih-1806

quote:

hepsiburada.com dan aldım. ben aldıktan sonra sanalmarketim.com da koymuş.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/dede7191c76322308901a8ab4ac1a66a/?liste&ref=%2Ckeywords%3A22%20cm&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

teşekkür ederim.. en kısa zamanda temin edip kullanmaya baslıcam bu fanı.. farklı renkleri yok demi mesela kırmızı gibi verdiğiniz linkte yoktu sadece mavi ledlisi var sanırım..

Birde daha önce nasıl bir fan kullanıyodunuz ve ısı değerleriniz nasıldı.. bu fanı takınca ne kadarlık bir değişim oldu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Barısİnce

Gayet Şık Bir Calısma Olmus Kardeşim Güle Güle Kullan...Havya Bilgisi İçinde Çok Tesekkurler...Çok İşime Yarayacak....

eyw kardeş. yardımcı olabildiysek ne mutlu
  • quote:

teşekkür ederim.. en kısa zamanda temin edip kullanmaya baslıcam bu fanı.. farklı renkleri yok demi mesela kırmızı gibi verdiğiniz linkte yoktu sadece mavi ledlisi var sanırım..

Birde daha önce nasıl bir fan kullanıyodunuz ve ısı değerleriniz nasıldı.. bu fanı takınca ne kadarlık bir değişim oldu?

yok melasef sadece mavi led lisi var zaten türkiyede bu boyutlarda bundan başkada fan yok. yani en azından ben çok aramama rağmen bulamadım.

sıcaklıklarda anakrtta 3, işlemcide 4, çipsette ise 3 dereceye kadar soguma saglayabiliyor.
    sıcaklık degerleri ve kullanım şekli hakkında daha detaylı bilgi için aşagıdaki linke bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_21598521/tm.htm

• ilgin ve bilgiler için teşekkürler kesinlikle en kısa zamanda bende alıyorum..
  • harika görünüyor
  • güzel çalışma eline sağlık :) Aynı fandan bende aldım mavi ışıklar rahatsız ettiği için anahtar koydum :D yalnız bi sorunum var ben bu fanı (aynı sizinki gibi) taktıktan sonra sistem hem işlemci hem anakart ısısı 3-4 derce arttı
  • güzel çalışma başarılar
  • plexi çalışman müthiş.Güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingglass

güzel çalışma eline sağlık :) Aynı fandan bende aldım mavi ışıklar rahatsız ettiği için anahtar koydum :D yalnız bi sorunum var ben bu fanı (aynı sizinki gibi) taktıktan sonra sistem hem işlemci hem anakart ısısı 3-4 derce arttı

Peki bu fan tarafından içeri alınan havanın eşit bi şekilde dışarı atılmasınıda sağladınızmı.

Aşağıdaki konuyu incelermisiniz lütfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_21598521/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: can_1981_

güzel çalışma başarılar

quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

plexi çalışman müthiş.Güzel olmuş

Yorumlar için teşekkürler..
  • Güzel gorunuyor ama cok buyuk gıbı geldı bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.